SpyGard ارسال شده در سهشنبه در 21:04 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 21:04 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من اینجا وانتد کیل هستم و یکی از اعضایی که سوار ماشین mamad.taj هست رو find کردم و دارم فرار میکنم. mamad.taj با 3 نفر دیگه عضو Fbi va PD سوار Sultan هستند که رانندشون mamad.taj هست میاد با استفاده از دستورات هاستری خودشو میبره جلو تر از جایی که من دارم میرم و بقیه به من تیر میزنند. که توی فیلم من میرم یه جا که sultan نمیتونه بیاد و همونطور که در فیلم میبینید سریع خودشو میبره بالای تپه و یه مورد دیگه که توی فیلم میبینید خودشو میندازه جلو من توی راه.لطفا رسیدگی کنید. این بار اولی نیست که این کارو میکنه. • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/95c919_24Mamad-taj.mp4 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در دیروز در 10:54 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 10:54 درود: @SpyGard, عزیز: شکایت شما تایید شد. از روز های هاستری فرد خاطی 3 روز کسر خواهد شد. شاد باشید. +بسته شد. 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده