rubyroseturner ارسال شده در August 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2018 با سلام خدمت فوندر و موسس عزیز سرور @Ali بنده در ابتدای شروع بازی ایمیلی الکی وارد کردم ( اگر اون ایمیل الکیه رو میخواید تو فروم به من پیام بدید که بدم بهتون ) بنده یک رمز ثابت داشتم که همیشه با اون میومدم تو بازی ( اگر میخواید در خدمتتون قرار میدم [فقط موسس] ) و مدتی شده بود که هرچقدر اون رمزو میزدم نمیومد بعد از چند هفته همینجوری داشتم همون پسوورد ه رو میزدم یکدفعه اکانتم باز شد ( همین امروز ) اما وقتی در بازی /changepassword میزدم همون رمزو وارد میکردم قبول نمیکرد و میگفت اشتباهه همین امروز هم ایونت گذاشتم و فیلم و عکس هاش هست. از lastlogin هم مشخصه که درست میگم در ضمن ادمین @Aspirin هم شاهد من هستند و میدونند من صاحب اصلی این اکانت هستم از فوندر عزیز خواهشمندم که بتونم هم ایمیلمو تغییر بدم هم پسووردمو . این هم اضافه کنم که ادمین @PrestiGe هم در جریان هستند. اگر باز هم شک و شبه ای مونده میتونم پین کدم هم در اختیارتون قرار بدم ( فقط فوندر) @Ali @MaGniTo لطفا رسیدگی کنید با تشکر عکس از بازی (همین امروز) : عکس از lastlogin : 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.