rubyroseturner ارسال شده در August 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2018 با سلام خدمت فوندر و موسس عزیز سرور @Ali بنده در ابتدای شروع بازی ایمیلی الکی وارد کردم ( اگر اون ایمیل الکیه رو میخواید تو فروم به من پیام بدید که بدم بهتون ) بنده یک رمز ثابت داشتم که همیشه با اون میومدم تو بازی ( اگر میخواید در خدمتتون قرار میدم [فقط موسس] ) و مدتی شده بود که هرچقدر اون رمزو میزدم نمیومد بعد از چند هفته همینجوری داشتم همون پسوورد ه رو میزدم یکدفعه اکانتم باز شد ( همین امروز ) اما وقتی در بازی /changepassword میزدم همون رمزو وارد میکردم قبول نمیکرد و میگفت اشتباهه همین امروز هم ایونت گذاشتم و فیلم و عکس هاش هست. از lastlogin هم مشخصه که درست میگم در ضمن ادمین @Aspirin هم شاهد من هستند و میدونند من صاحب اصلی این اکانت هستم از فوندر عزیز خواهشمندم که بتونم هم ایمیلمو تغییر بدم هم پسووردمو . این هم اضافه کنم که ادمین @PrestiGe هم در جریان هستند. اگر باز هم شک و شبه ای مونده میتونم پین کدم هم در اختیارتون قرار بدم ( فقط فوندر) @Ali @MaGniTo لطفا رسیدگی کنید با تشکر عکس از بازی (همین امروز) : عکس از lastlogin : 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/5305-%D8%AF%DB%8C%D8%B3%D8%A8%DB%8C%D9%84-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%AC%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AA/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.