Maeve ارسال شده در شنبه در 14:48 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:48 49 دقیقه قبل، pe3a گفته است: سلام من تو حاشیه نمیخوام برم ولی چرا ادمه همکاری نخوردی اگه برق رفت؟ سلام رضامیس اخرایه چک پیسی یچی پیدا کرد که اصلا مربوط به گانری نبود راستی تو چرا بن شدی نقل قول ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pe3a ارسال شده در شنبه در 14:49 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:49 هم اکنون، Maeve گفته است: سلام رضامیس اخرایه چک پیسی یچی پیدا کرد که اصلا مربوط به گانری نبود راستی تو چرا بن شدی داداشی من تکلیفم مشخص نیست هنوز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maeve ارسال شده در شنبه در 15:08 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:08 1 ساعت قبل، Mehrab گفته است: سلام نمیدونم چیشده ولی تو تاپیک تیمم امدیو داری به هم تیمیم بی احترامی میکنی پینتبال پذیرات هستم چند روز دیگ که میام سرور هم خودت هم هرکی که پشتته (اینم بگما پرو ایم رو من تاثیر نداره) 3 ساعت قبل، Ribar گفته است: میگن اقا عرفان حتی تو نبودشم یکه مایعاتو جامدات دندددنددنددن شنیدم برای اینکه منفی نزنی شِیر میدادی به امورسن درسته؟ نقل قول ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shreder ارسال شده در شنبه در 15:36 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:36 48 دقیقه قبل، Maeve گفته است: سلام رضامیس اخرایه چک پیسی یچی پیدا کرد که اصلا مربوط به گانری نبود راستی تو چرا بن شدی چرا ی بار میگی برق رفت ی بار میگی چیزی پیدا کردن مربوط به گانری نبوده نقل قول 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizo ارسال شده در شنبه در 15:39 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:39 God نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimak ارسال شده در شنبه در 15:43 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:43 54 دقیقه قبل، pe3a گفته است: داداشی من تکلیفم مشخص نیست هنوز رضا بی طرف بود بن شد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در شنبه در 16:01 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:01 افرین جالب بود, ولی کاش اون صحنه هارو نمیذاشتی, همه بحرحال یه مدت جزو رفقا بودن, یه سری چیزا راز میمونه بعضی چیزای خنده دار, گهگاهی رفاقتایی رو بهم میزنه که بعد ها متوجه میشی و افسوس میخوری. 3 1 1 1 نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در شنبه در 16:29 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:29 ۱ ساعت قبل، Maeve گفته است: مایعاتو جامدات دندددنددنددن شنیدم برای اینکه منفی نزنی شِیر میدادی به امورسن درسته؟ خود را معرفی کنید! نمیشناسم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shreder ارسال شده در شنبه در 17:04 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:04 34 دقیقه قبل، PabloEscobarAsli گفته است: خود را معرفی کنید! نمیشناسم Timorous saghir نقل قول 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrab ارسال شده در شنبه در 17:07 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:07 1 ساعت قبل، Maeve گفته است: حالا ما که برمیگردیم ولی فعلا یه HWban معذرت قراره بشی 1 نقل قول 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArShiYaA ارسال شده در شنبه در 17:29 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:29 به به نقل قول Im KurD :My account :My brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Drip ارسال شده در شنبه در 18:20 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:20 3 ساعت قبل، Maeve گفته است: شنیدم برای اینکه منفی نزنی شِیر میدادی به امورسن درسته؟ اسمی که میگیو نمیشناسم ولی ما تا جایی که یادمونه تا زمانی که بای سمپ نبودم خودم تو اکانتم وار میدادم هیچوقت شیر نبود راستی من قبل بای سمپ استف بودم چطور استف اکانت شیر میکنه؟ لو رفتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EaSy ارسال شده در شنبه در 18:26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:26 2 ساعت قبل، Schizo گفته است: God خیلی مخلصیم 56 دقیقه قبل، ArShiYaA گفته است: به به نقل قول 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Francesca ارسال شده در شنبه در 19:33 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:33 عالی بود حالا برگرد به مدرسه رفیق 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pe3a ارسال شده در شنبه در 19:51 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:51 18 دقیقه قبل، ResTo گفته است: ولی خدای دور از کل اینا, سنت به این حرفا نمیخوره جدی اینا رو گوکل سرچ نکن زشته نمیگی مردم میفهمن؟ نچسب به ما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EaSy ارسال شده در شنبه در 20:05 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:05 3 ساعت قبل، Slap گفته است: افرین جالب بود, ولی کاش اون صحنه هارو نمیذاشتی, همه بحرحال یه مدت جزو رفقا بودن, یه سری چیزا راز میمونه بعضی چیزای خنده دار, گهگاهی رفاقتایی رو بهم میزنه که بعد ها متوجه میشی و افسوس میخوری. مرسی، ولی کاره خاصی نکردم فقط ۲ماه وایسادم خیانت کردنتون تماشا کردم و بعدش گفتم این فیلمارو بزارم یه خاطره ای بشه واسه خودمون اگه بحث راز نگه داشتنه والله من تا به الان حرفی پابلیک نکردم و دوره بریات بودن روزه اول ریکورد میزاشتن به هرحال مرسی بابت مدتی که رفاقت کردی باهامون و از ته دل واسه ی همتون آرزوی موفقیت میکنم و بخاطر یه بازی که فقط آخر هفته هاش میتونی رقابت کنی انقدر خودتون خراب نکنید زیره هم بکسیاتون نکشید مثل امروز که چتاش پخش شد و اینم بگم من کله حرفایی که به خودم زده میشه میبخشم ولی توهینهایی که به کلنم میشه نمیبخشم 1 نقل قول 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maeve ارسال شده در شنبه در 21:04 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:04 4 ساعت قبل، Shreder گفته است: Timorous saghir اسمه منو میاری دهنو اب بکش نقل قول ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shreder ارسال شده در شنبه در 21:06 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:06 2 دقیقه قبل، Maeve گفته است: اسمه منو میاری دهنو اب بکش مگه قرص جوشانی نقل قول 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maeve ارسال شده در شنبه در 21:36 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:36 29 دقیقه قبل، Shreder گفته است: مگه قرص جوشانی برای تو اره ادم فروش هم لو رفت بزودی افپی میشی خودشم میدونه باکیم بدونم کیه وای بحالش خودشم میدونه کیه نقل قول ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pe3a ارسال شده در شنبه در 21:58 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:58 21 دقیقه قبل، Maeve گفته است: برای تو اره ادم فروش هم لو رفت بزودی افپی میشی خودشم میدونه باکیم بدونم کیه وای بحالش خودشم میدونه کیه سمپ: 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VisuaL ارسال شده در دیروز در 04:48 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 04:48 عالی نقل قول Нет ничего лучше первой любви لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PopuList ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل (ویرایش شده) عرفان جین تو پسر خوبی ولی شیطونی ببین بجای اینکه بشینی مثل این بچه سنا ویدیو بزاری تو سمپ شاخ بشی اینا ملاک نیست بشین درستو بخون تجدید نشی اگه تجدید شی دیگه بابات بهت پیسی نمیده هاااا در مدرسه دعوا نکنی زیادی مراقب خودت باشی ویرایش شده 19 ساعت قبل توسط PopuList نقل قول ,People who bite the hand that feeds them .Usually lick the boot that kicks them Eric Hoffer- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 7 دقیقه قبل، PopuList گفته است: عرفان جین تو پسر خوبی ولی شیطونی ببین بجای اینکه بشینی مثل این بچه سنا ویدیو بزاری تو سمپ شاخ بشی اینا ملاک نیست بشین درستو بخون تجدید نشی اگه تجدید شی دیگه بابات بهت پیسی نمیده هاااا در مدرسه دعوا نکنی زیادی مراقب خودت باشی عرفان چه کارت کرده؟ اینقد فشاری هستی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PopuList ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 10 دقیقه قبل، PabloEscobarAsli گفته است: عرفان چه کارت کرده؟ اینقد فشاری هستی؟ هیچکاری نکرده دارم نصیحت میکنم نقل قول ,People who bite the hand that feeds them .Usually lick the boot that kicks them Eric Hoffer- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EaSy ارسال شده در 18 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل ۱ ساعت قبل، PopuList گفته است: عرفان جین تو پسر خوبی ولی شیطونی ببین بجای اینکه بشینی مثل این بچه سنا ویدیو بزاری تو سمپ شاخ بشی اینا ملاک نیست بشین درستو بخون تجدید نشی اگه تجدید شی دیگه بابات بهت پیسی نمیده هاااا در مدرسه دعوا نکنی زیادی مراقب خودت باشی مرسی بابت هیت باشه فیلم ۱ب۱ تورو نمیزارم نقل قول 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.