Danth ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: امیدوار مهربان باهوش خونسرد خوش اخلاق با تجربه تلاش و کوشش کننده جهت رسیدن به هدف ها, علاقه مند به پیشرفت و ترقی, صبور در انجام امور مختلف و پایبند به وظایف و اموره سپرده شده چه از سوی دیگران و چه به صورت طبیعی و علاقه مند به فکشن ویژه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 4:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مدتی هست فکشنی نیستم - خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن علاقه به مجموعه فکشن های ویژه و همچنین اقلیت مناسب دسته ویژه و داشتن اشنایی های پیشینه با این اقلیت و داشتن تجربه های کافی جهت عضویت و فعالیت در این اقلیت را مناسب میدانم تا موجب پیشرفت در این دسته شود و همچنین بودن دوستان در این اقلیت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و آشنایی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 تا 10 بار نقل قول ...The truth is not far away لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdTajAm ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شجاع قوی مهربان باهوش زیرک • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 الی 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه کردن همه ی فکشن ها • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): آشنایی بیشتر با سرور • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کسب مهارت های جدید • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6+ ☠ ☠ ☠ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FasTShoT ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام صبور گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه نداشتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون از میتونم از پسش بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EverHero ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: : • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: دانیال • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور - کاربلد - پایبند به قوانین - کاری - کمک کننده - توانا بر انجام وظیفه و زدن اکتیویتی - یاری رسان - برخورد با احترام نسبت به سایر بازیکنان - علاقه به سایر اعضا و همکاران - باجنبه - توانا - خوش اخلاق - مهربان - آرام - پرتلاش - خدادوست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه مند بودن درآمد بنظرم میتونه تجربه خوبی در این فکشن کسب کنم و به خوبی اکتیویتی بزنم و به سرور خدمت کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مطمعنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرشان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان هستم و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت در روز • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیاقت منو نداشتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم شاید جای مناسبی برای من باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 100+ ویرایش شده 2 ساعت قبل توسط Automat نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Oneplayer1380 ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور - مسئولیت پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: عضویت پی دی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون تازه تاسیسه و خب به درد من میخوره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشنشو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3-4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meqdad ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: مقداد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مسئولیت پذیر، وظیفه شناس، همگام و همراه در کار های گروهی، فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 الی 14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدن به علت ثبت دو اخطار اقلیت در مدت مندرج در قانون • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): نسبت به وظایف خودم آگاه هستم و همین علت احساس میکنم کارآمدی مطلوب رو بدون حاشیه سازی در این اقلیت خواهم داشت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سازگاری با روحیات شخصی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول •ᴍᴇQᴅᴀᴅᬼ𑁍⋆ - ɪ ғɪɢʜᴛ ʟɪᴋᴇ ᴀ sᴏʟᴅɪᴇʀ ᴀɴᴅ ɪ ᴅɪᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ɢᴇɴᴇʀᴀʟ - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.