SajjiLey ارسال شده در دوشنبه در 10:29 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 10:29 مهلت ارسال درخواست برای عضویت به اتمام رسید. اولویت بندی به زودی قرار میگیرد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در دوشنبه در 13:23 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 13:23 (ویرایش شده) @Titab، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کرده شما تا به این لحظه 42 ساعت میباشد. @EDWARD، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 20 ساعت میباشد. @ARiZ، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 1 ساعت میباشد. @Mamazi، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 21 ساعت میباشد. @ImAmir، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 24 ساعت میباشد. @familyy، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 133 ساعت میباشد. @Aliluxurious، درخواست عضویت شما رد شد، شما در اقلیت دیگری حضور دارید. @amirdii، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 130 ساعت میباشد. @Rohamhz، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 33 ساعت میباشد. @arminvhz، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 37 ساعت میباشد. @LastBlooDy، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 81 ساعت میباشد. @EpiRuS، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 0 ساعت میباشد. @SoNiC، درخواست عضویت شما رد شد. (شما تنبیه اقلیت دارید). @RedCloud، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 25 ساعت میباشد. @VipeL، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 50 ساعت میباشد. @Vident، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 132 ساعت میباشد. @PARADOX7، درخواست عضویت شما رد شد. (شما تنبیه اقلیت دارید). @BLUM، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 68 ساعت میباشد. @ErfanMomeniPour، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 74 ساعت میباشد. @Morti، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 24 ساعت میباشد. @Tabriz، درخواست عضویت شما درحال بررسی است، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 31 ساعت میباشد. @iMATRIX، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 161 ساعت میباشد. @OrgYT، درخواست عضویت شما رد شد. (برای وار دادن جای اشتباهی درخواست ارسال کردید). @DeaResT، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 62 ساعت میباشد. @OLYMPIA، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 64 ساعت میباشد. @mmd87، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 96 ساعت میباشد. @GenraL، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 30 ساعت میباشد. @Jamshid، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 144 ساعت میباشد. @light، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 69 ساعت میباشد. @ForumZeUsOrg، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 33 ساعت میباشد. @AmirBerLyN، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 45 ساعت میباشد. @amirhosseinhabibi، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 56 ساعت میباشد. ________________________________________________________________ نکات مهم: 1. تعداد سئوالات تست ورودی اقلیت: 5 سئوال از قوانین عمومی، 10 سئوال از قوانین دسته ویژه، 10 سئوال از قوانین اقلیت به همراه یک تست دوئل 2. هرگونه ارتباط با لیدر یاساب لیدر برای تست منجر به رد شدن نوبت شما میشود اما: 3. اما اگر به هر دلیلی 2 روز از زمانی که نوبتتون رسید گذشت و از لیدر یا ساب لیدر تماسی دریافت نکردید میتونید داخل انجمن با ما در ارتباط باشید. 4. لطفا دقت کنید اگه دوست، آشنا، پسر خاله، دختر عمو یا ... هرکسی هستید نگه اش دارید برای قبل و بعد تست، برای رعایت حقوق دیگر بازیکنان هنگام تست ما با شما عزیزان غریبه ایم. 5. امیدوارم موفق باشید ویرایش شده دوشنبه در 13:25 توسط SajjiLey 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در چهارشنبه در 10:40 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 10:40 لطفا تا اطلاع ثانوی در این تاپیک درخواستی ارسال نکنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در چهارشنبه در 14:18 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 14:18 با سلام و احترام خدمت تمامی علاقه مندان به اقلیت پلیس توجه کنید اقلیت پلیس به دلیل رسیدن به حداکثر اعضا تا اطلاع ثانویه هیچ عضوی نمی پذیرد. تمامی درخواست هایی بعد از این پیام ارسال میشوند، نادیده گرفته خواهند شد. در صورت خالی شدن اقلیت در همین تاپیک اعلام خواهد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در جمعه در 17:40 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:40 با سلام و احترام خدمت علاقه مندان به اقلیت پلیس اقلیت پلیس آماده ی پذیرش عضو فعال و واجد شرایط میباشد. تمامی درخواست هایی که قبل از این پیام ارسال شدند، نادیده گرفته خواهند شد. اولویت با کسانی است که "ساعات بازی کرده در ماه" آنها بیشتر باشد. پایان مهلت ارسال درخواست عضویت: 2025/01/26 ساعت 21:10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cracked ارسال شده در جمعه در 17:42 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:42 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 16 اسم واقعی: رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید:خوش اخلاق صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):13:00 17:00 20:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):این فکشنو دوست دارم اعضای خوبی داره دست به گانم بد نیست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟حس راحتی خوبی اعضای حس واقعیت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Titab ارسال شده در جمعه در 17:43 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:43 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 11 • اسم واقعی: یاشار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوب با اخلاق مهربان و سخت کوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و تجربه کردن کاپ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OLYMPIA ارسال شده در جمعه در 17:45 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:45 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش متمرکز بدون استرس قوی کمک به محیط زیست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 12:00 تا 6:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: گفتم برم فکشن دیگه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون بهش علاقه دارم. و اکتیویتی راحتی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم از پس اکتیویتی هاش بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول ⃟▬▬▭••Eᴠᴇʀʏᴏɴᴇ·s ᴛʀᴜᴇ ᴄᴏʟᴏᴜʀs sʜᴏᴡ ᴇᴠᴇɴᴛ ᴜᴀʟʟʏ ᴘᴀʏ ᴀᴛᴛᴇɴᴛɪᴏɴ//همه بالاخره رنگِ واقعیشونو نشون میدن،منتظر باش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EpiRuS ارسال شده در جمعه در 17:51 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:51 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان ، با ادب ، شوخ طبع ، فعال ، صبور ، بخشنده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ در صورت داشتن وقت +۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: از فکشن قبلی ناراضی بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای محیط صمیمی و دوستانه و فکشن باحالیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ احتمالا باشه و تجربش بد نیست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۰ نقل قول - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LastBlooDy ارسال شده در جمعه در 18:02 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:02 • عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • سن واقعي: 15 • اسم واقعي: عرشيا • در چند کلمه خود را توصيف کنيد: مهربان خوش اخلاق • روزانه چقدر بازي مي کنيد؟ 8 ساعت • در چه ساعت هايي بازي مي کنيد؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 7:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلي را ترک کرديد: فکشن خوبي نبود • براي چه مي خواهيد به اين فکشن بياييد؟ (حداقل چند کلمه): الاقه و دوست داشتن • چرا فکر مي کنيد که اين فکشن جاي مناسبي براي شما هست؟ ممبر هاي خوبي داره و من اين فکشن را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک مي کنيد؟ +2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SenatorX ارسال شده در جمعه در 18:04 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:04 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور , قوی , سخت کوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون لیدر و همکاران خوبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول 𝕄𝔼 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariiya ارسال شده در جمعه در 18:05 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:05 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 18 اسم واقعی: شایان • در چند کلمه خود را توصیف کنید:خوش اخلاق صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):13:00 17:00 20:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اومدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):این فکشنو دوست دارم اعضای خوبی داره دست به گانم بد نیست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟7بار نقل قول Number One Family :My Accounts :My Brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sor ارسال شده در جمعه در 18:12 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:12 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: پرهام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال - مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 11 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BLUM ارسال شده در جمعه در 18:16 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:16 • عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • سن واقعي: 14 • اسم واقعي: حسین • در چند کلمه خود را توصيف کنيد: مهربان خوش اخلاق • روزانه چقدر بازي مي کنيد؟ 8 ساعت • در چه ساعت هايي بازي مي کنيد؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 7:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلي را ترک کرديد: FP80 • براي چه مي خواهيد به اين فکشن بياييد؟ (حداقل چند کلمه): برقراری نظم در شهر • چرا فکر مي کنيد که اين فکشن جاي مناسبي براي شما هست؟ علاقه به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک مي کنيد؟ +6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MarRoN ارسال شده در جمعه در 18:30 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:30 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: احمدرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش ، قوی ، کار بلد و زرنگ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تجربه جدید در اقلیت جدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سابقه بالا در دسته ویژه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VipeL ارسال شده در جمعه در 21:04 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:04 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: (. محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان هستم خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 یا 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:00 تا 06:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): شاید این فکشن واسه من خوبه باشه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم شاید جای مناسبی برای من باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید 15+ ویرایش شده جمعه در 21:05 توسط VipeL نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MahroM ارسال شده در جمعه در 21:33 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:33 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال - مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 11 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در جمعه در 21:43 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:43 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بامرام، شوخ، صبور، هدفمند، پرتلاش، تسلیم ناپذیر، گانر. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون در آمد خوبی داره و اینکه دوست دارم تجربه جدیدی در این فکشن کسب کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل اینکه اینجا رو دوست دارم و اینکه ممکنه جای مناسبی برای من باشه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20+ بار نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slasher ارسال شده در دیروز در 06:19 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 06:19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: پارسا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور بخشنده مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: افپی شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون در آمد خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست داداش شک نکن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول میزنم سنگ فمیلیمو به سینه! Gods team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NickeL ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مرتضی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور، فعال، با نشاط • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای گرفتن رنک 2 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به آن علاقه دادم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار ویرایش شده 23 ساعت قبل توسط NickeL نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mamazi ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی:22 اسم واقعی:مهرداد • در چند کلمه خود را توصیف کنید:خوش اخلاق صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):13:00 17:00 20:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):این فکشنو دوست دارم اعضای خوبی داره دست به گانم بد نیست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟حس راحتی خوبی اعضای حس واقعیت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟7بار ویرایش شده 23 ساعت قبل توسط Mamazi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vident ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام / با حوصله / با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ تا ۹ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۵:۰۰ تا ۲۳:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن وقت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مندی به فکشن و کمک رسانی به بازیکنان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعداد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmooMetii ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر - بافر - حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون سجاد لیدر خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲۰ بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaftKhat ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: : • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش قلب عشق موتور سنگین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (7:00 - 1:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بن شدم و Fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای اینکه به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به دسته ویژه علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Edwar ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 16 اسم واقعی: الیاس • در چند کلمه خود را توصیف کنید:خوش اخلاق صبور گانر جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):13:00 17:00 20:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟لیدر خوب و اعضای خوبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 بار نقل قول :𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.