arminvhz ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرمین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق . صبور . بسیار مودب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 - 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱5:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل علاقه به فکشن پلیس • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیادی به این فکشن دارم و میتوانم برای این فکشن فرد مفیدی باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری " از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: ارمین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون. خوش اخلاق . اروم. دارای ذکات اسلامی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 الی 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 𝟘𝟠:𝟘𝟘 - 𝟙𝟚:𝟘𝟘): 14 تا 18 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: امدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه بنده ب دسته ویژه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا این فکشن بسیار دارایی عدالت و اجرای نظم و قوانین است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 19 الی 24 بار نقل قول ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LastBlooDy ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل • عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • سن واقعي: 15 • اسم واقعي: عرشيا • در چند کلمه خود را توصيف کنيد: مهربان خوش اخلاق • روزانه چقدر بازي مي کنيد؟ 8 ساعت • در چه ساعت هايي بازي مي کنيد؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 7:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلي را ترک کرديد: فکشن خوبي نبود • براي چه مي خواهيد به اين فکشن بياييد؟ (حداقل چند کلمه): الاقه و دوست داشتن • چرا فکر مي کنيد که اين فکشن جاي مناسبي براي شما هست؟ ممبر هاي خوبي داره و من اين فکشن را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک مي کنيد؟ +2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EpiRuS ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور مهربان دلسوز،کمک رسان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00- 02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کمبود وقت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا علاقمند به این فکشن هستم و تعریف آن را شنیدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ بار نقل قول - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoNiC ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ماشین باز , و سیگما • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 11:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل مشکلات • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): عشقم کشید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پلیر هایی مثل من رو نیاز دارن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +100 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedCloud ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهران • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور،اهله انتقام،فعال،پرانرژی،بااخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست و میتونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrostBite ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان هستم خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 یا 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:00 تا 06:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): شاید این فکشن واسه من خوبه باشه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم شاید جای مناسبی برای من باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید 15+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vident ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام / با حوصله / با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ تا ۹ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۵:۰۰ تا ۲۳:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن وقت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مندی به فکشن و کمک رسانی به بازیکنان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعداد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.