ROKY ارسال شده در جمعه در 21:46 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:46 •عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهیار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان دلسوز خوش اخلاق بخشنده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6+ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 6:00 صبح • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون که فکشن خوبیه و از این فکشن خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول #زن_زندگی_ازادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Boold ارسال شده در جمعه در 21:56 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:56 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمدرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب خوش اخلاق مهربان. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8تا 10ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم فکشن خیلی خوبی هست. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و وقتشم دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 تا 10 بار. نقل قول بَِسَِــَِوَِزَِ تَِـاَِ بَِسَِــَِاَِزَِیَِ ز گهواره تا گور ماشین پرست ام. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در جمعه در 22:04 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 22:04 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون قوی سیگما گانر بافر رانر هکر عسل خدا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۱ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 12 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):تازگیا ساسپند شدم از دسته ویژه میخوام بیام کاپ تا انساسپندیم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دلیل خاصی ندارم بخاطر اولد بودن لیدرس • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰۰ بار نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmdtaha8701 ارسال شده در جمعه در 22:52 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 22:52 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسری فعلا و سخت کوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14 تا 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بی دلیل • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون من میخواهم در این فکشن خودمو نشون بدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من یک پسری شخت کوش هستم و میخواهم اینجا شروع به کار کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KaRaMeL ارسال شده در جمعه در 23:52 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 23:52 •عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: پوریا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان دلسوز خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون که فکشن خوبیه و از این فکشن خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mandi ارسال شده در شنبه در 06:14 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 06:14 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل؛ • سن واقعی: 25 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد - راننده خوب - خوش اخلاق - علاقه به کار تیمی و کمک به دیگران - علاقه به فکشن پلیس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداقل 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی از فکشن - • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب درآمد - کسب تجربه در این فکشن -ماندگاری در فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم از پس اکتیویتی این فکشن بر بیام و جای مناسبی برام باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 7بار در روز. 1 نقل قول MySelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrostBite ارسال شده در شنبه در 06:49 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 06:49 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان هستم و خوش اخلاق و آرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 5 ساعت میباشد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): دقیقاً مشخص نیست و هر تایمی که باشه داخل بازی • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میخوام بمونم داخلش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای من یکی شاید خوب باشه چون که من یه اندروید پلیرم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KurdAli ارسال شده در شنبه در 09:37 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 09:37 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کاری،صبور، گیمر، فعال، جذاب، خوش تیب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ بعدظهر تا ۱۲شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه به رانندگی و کمک به مردم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم و خوب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۷ نقل قول MyAccount لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iIiya ارسال شده در شنبه در 10:47 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 10:47 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: ایلیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون صبور مشتی خوشتیپ اهل دل رفیق باز(حتی دختر باز) • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بین ساعات ۱۵:۰۰ تا ۲۱:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خیلی دوست داشتم بمونم لیدرش @Danth هم خیلی پسر گل و مشتی ولی خب دیگه میخوام استفا بدم بیام دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به دسته ویژه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد و پیدا کردن دوستهای بیشتر • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carlos ارسال شده در شنبه در 11:17 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:17 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسن • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان-خوشخلاق-بامعرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6بار • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به دلیل خسته شدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): این فکشن بسیار فکشن خوبی است ومن علاقه ی زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقهی بیشتری دارم و این فکشن بسیار خوبی است و لیدر مهربانی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GaDAmir ارسال شده در شنبه در 13:02 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:02 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مبین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان.خوش اخلاق.باادب و بسیار خون گرم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰الی۱۸:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه مندی بسیار زیاد و کسب در آمد خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ متناسب با اخلاقیاتم و علاقه مندی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیش از ۱۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KasraOsati ارسال شده در شنبه در 14:55 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:55 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۴ • اسم واقعی: کسری • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با ذلت و خاری پی شبنم نمیگردم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ الی ۸:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خودم اومدم بیرون • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم در کنار لیدر عزیزی همچون سج علی بزرگ در جوارش باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خوبه. و عالی • روزانه چند بار انجمن را می کنید؟ ۴ بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Oneplayer1380 ارسال شده در شنبه در 15:43 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:43 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 24 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بی آزار - گانریمم بد نیست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: عضویت در پی دی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشنو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشنو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در شنبه در 16:56 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:56 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: سینا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم و میخوام تجربش کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و تنوع • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9+ ویرایش شده شنبه در 16:57 توسط SinaHarD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cracked ارسال شده در شنبه در 17:51 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:51 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 16 اسم واقعی: رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید:خوش اخلاق صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):13:00 17:00 20:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اومدبه دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):این فکشنو دوست دارم اعضای خوبی داره میتونم آدم را کیل کنم کلا توش گانری داره دوست دارم دست به گانم بد نیست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟حس راحتی خوبی اعضای حس واقعیت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TKFLASH ارسال شده در شنبه در 18:27 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۹ • اسم واقعی: ارش • در چند کلمه خود را توصیف کنید: عاشق این فکشنم و تجربه داشتم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۶تا ۹ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: R2 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):پول خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForumZeUsOrg ارسال شده در یکشنبه در 13:16 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:16 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ✓ 20 • اسم واقعی: ✓ امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ✓ تابع تمامی قوانین و تسلط کامل بر آن ✓ فعال روزانه ✓ اعتماد به نفس کافی ✓ داشتن مهارت بالا در تیر اندازی ✓ برخورد مناسب و با حوصله با سایر بازیکنان و اعضای اقلیت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ✓ حداقل 6 ساعت ✓ حداکثر 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ✓ حداقل : ( 18:00 - 24:00 ) ✓ حداکثر : ( 12:00 - 24:00 ) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ✓ برای ورود به اقلیت San Fierro Police Department اقلیت The Russian Mafia را ترک کردم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): ✓ برای افزایش قدرت San Fierro Police Department و کمک به برقراری نظم در سرور. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ ✓ زیرا تمام شایستگی های لازم برای این اقلیت را دارا هستم و می توانم تمامی مسئولیت های داده شده از طرف لیدر محترم را متقبل شوم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ✓ حداقل 5 بار ✓ حداکثر 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BeheshT ارسال شده در یکشنبه در 13:59 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:59 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب با شخصیت مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تغییر فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر خوب و خوش اخلاق و اعضای خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سرگرمی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20 + نقل قول نقل قول زبان را مگر دان به عیب کسان که خود عیب داری و مردم زبان! :My Account همه چیز محتاج عقل است و عقل محتاج ادب.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در یکشنبه در 17:58 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:58 مهلت ارسال درخواست عضویت به پایان رسید. به زودی اولویت ها مشخص خواهد شد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در یکشنبه در 20:34 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:34 @GenraL، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 40 ساعت میباشد. @BroN2Kill، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 21 ساعت میباشد. @habs، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 33 ساعت میباشد. @BLUM، درخواست عضویت شما رد شد. (فرم شما ناقص است). @BaChePaiyN، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 30 ساعت میباشد. @Integer، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 21 ساعت میباشد. @Ariajoo، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 99 ساعت میباشد. @Metii، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 16 ساعت میباشد. @HosseinBanGi، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 35 ساعت میباشد. @ArShiYaA، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 37 ساعت میباشد. @NaakHoDaa، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 33 ساعت میباشد. @KaftarBaze، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 121 ساعت میباشد. @ROKY، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 16 ساعت میباشد. @Boold، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 45 ساعت میباشد. @TriGGeR، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 33 ساعت میباشد. @mmdtaha8701، درخواست عضویت شما رد شد. (شما در اقلیت دیگری حضور دارید). @KaRaMeL، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 24 ساعت میباشد. @Mandi، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 42 ساعت میباشد. @FrostBite، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 39 ساعت میباشد. @KurdAli، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 18 ساعت میباشد. @iIiya، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 30 ساعت میباشد. @Carlos، این حساب کاربری از قبل در صف حضور دارد. @GaDAmir، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 26 ساعت میباشد. @KasraOsati، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 7 ساعت میباشد. @Oneplayer1380، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 18 ساعت میباشد. @SinaHarD، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 87 ساعت میباشد. @cracked، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 40 ساعت میباشد. @TKFLASH، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 22 ساعت میباشد. @ForumZeUsOrg، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 34 ساعت میباشد. @BeheshT، درخواست عضویت شما پذیرفته شد، ساعات بازی کردن شما تا به این لحظه 37 ساعت میباشد. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sazo ارسال شده در دیروز در 14:52 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 14:52 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: خلیل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - بخشنده - دلسوز - اعتماد به نفس - علاقه به بازی های آنلاین - • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:00- 00:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به پلیسی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوب و آشنایی با همکار های مختلف • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SEKOT ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال، پایبند به قوانین، مجری قانون، مسلط به تمامی پروتوکل های فکشن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): PD خونمه و سعی دارم مفید باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ شهر به پلیسی مثل من نیاز داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.