EpiruS ارسال شده در April 7 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حمیدرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: روابط عمومی بالا ، خوش اخلاق ، آرام ، کمکرسان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: جایی نبودم من • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقمند بودن به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2+ نقل قول -Ꮴ5ᎬᎷ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/52707-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/17/#findComment-731882 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bodybuilder ارسال شده در April 7 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرمحمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش - مهربان - صبور - خوش اخلاق و علاقه به سرور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP0 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به فکشن دسته ویژه علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6+ نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/52707-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/17/#findComment-732005 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kadkhodaa ارسال شده در April 7 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 25 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق جدی در کار احترام کننده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خواستم تنوع ایجاد کنم و تا حال این فکشن رو تجربه نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): گانر خوبی ام عاشق رنگ این فکشن هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه مند هستم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵+ بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/52707-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/17/#findComment-732067 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SCF ارسال شده در April 7 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ و باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت 5 تا 8 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟(حداقل چند کلمه): به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/52707-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/17/#findComment-732108 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpoiLer ارسال شده در April 7 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهران • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - خوش برخورد - جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه های جدید. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میزان علاقهام به این فکشن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار 1 نقل قول ته رویاشون اینه بشن تو جریده ذکر! لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/52707-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/17/#findComment-732179 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MMDD ارسال شده در April 7 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: عباس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش دانا عاقل صبور توانا خونسرد درون گرا با اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (13:00-20:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عدم علاقه و نداشتن تایم کافی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای پیشرفت خود و رفتن به دسته های بالاتر و تجربه جدید تر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه ها نشان داده که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۱ بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/52707-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/17/#findComment-732208 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRNighTRage ارسال شده در April 7 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش خوش اخلاق و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میدونم که هست چون رفیقام اونجا هستند و لیدر خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +20 بار نقل قول Number One Family :My :My Brother لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/52707-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/17/#findComment-732225 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuTuN ارسال شده در April 8 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کاری،صبور، فعال، جذاب، خوش تیپ،خوش اخلاق،درست برخورد،قوی،علاقه مند،اهل عمل • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ بعدظهر تا ۱۲ شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی و اخراج • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنی؟۶ نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/52707-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/17/#findComment-732353 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HiRoTo ارسال شده در April 8 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: بهراد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور،خوش اخلاق،مهربون،خوش قول،پایبند به وظیفه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: میخاستم بیام این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به این فکشن علاقه مندم و میخواهم به این فکشن کمک کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون در این زمینه حس میکنم حرفه کاملی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 تا 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/52707-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/17/#findComment-732441 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SCF ارسال شده در April 8 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8 17 ساعت قبل، SCF گفته است: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ و باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ساعت 5 تا 8 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟(حداقل چند کلمه): به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 بار اشتباه شده نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/52707-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/17/#findComment-732482 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlowiN ارسال شده در سهشنبه در 15:42 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:42 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: احمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ساده صبور مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامشخص • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خیلی وقت فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون توانایی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیش از 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/52707-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/17/#findComment-732564 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hadiseh ارسال شده در سهشنبه در 19:57 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:57 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 26 • اسم واقعی: مرتضی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش برخورد جدی شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 1:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میزان علاقهام به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول ☆ミ𝐶𝑒𝑚𝑒𝑡𝑒𝑟𝑦 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/52707-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/17/#findComment-732756 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
STrAnGeR ارسال شده در سهشنبه در 20:30 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:30 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: آیین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر-مهربون-خوش اخلاق-اعتماد بنفس بالا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ساعت الی ۶ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه بسیار شدیدی به خود فکشن و لیدر فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول My Account ️EshGhaM️ My Old Brother لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/52707-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/17/#findComment-732782 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CrazieR ارسال شده در سهشنبه در 21:43 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 21:43 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من علاقه ی زیادی به دسته ی ویژه دارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ صبح تا ۶ بعد از ظهر. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:Fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): آدمی باهوش و سخت کار. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پرکار ، پر انرژی ، با ادب ، و سخت کوش. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ بار ویرایش شده سهشنبه در 21:44 توسط CrazieR نقل قول ★✧𝑰'𝑳𝒊𝒌𝒆 𝑺𝒐𝒏𝒔 𝑶𝒇 𝑨𝒏𝒂𝒓𝒄𝒉𝒚✧★ 𝑨𝒏𝒅 ☆★𝑰'𝑳𝒊𝒌𝒆 𝑩𝒍𝒐𝒐𝒅★☆ :My Account لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/52707-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/17/#findComment-732839 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در سهشنبه در 21:49 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 21:49 با سلام و احترام خدمت متقاضیان اقلیت Las Venturas Police Department @imohammadtaha درخواست عضویت شمابرای اکانت [ imohammadtaha ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 23 ) @Tommy درخواست عضویت شمابرای اکانت [ .Maahdi. ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 5 ) @TAHATYLER درخواست عضویت شمابرای اکانت [ TAHATYLER ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 1 ) @KeSeL درخواست عضویت شمابرای اکانت [ KeSeL ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 11 ) @MoonLight درخواست عضویت شمابرای اکانت [ AmirAli ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 61 ) @FakeCheater درخواست عضویت شمابرای اکانت [ SoToN ] رد شد, ( شما در اقلیت دیگری حضور دارید ) @Teeror درخواست عضویت شمابرای اکانت [ DaShBaLaaCH ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 26 ) @NoVaGiRl درخواست عضویت شمابرای اکانت [ AghaBalaaCH ] رد شد, ( شما در اقلیت دیگری حضور دارید ) @AliLarKi درخواست عضویت شمابرای اکانت [ LarKi ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 23 ) @ArmouR درخواست عضویت شمابرای اکانت [ Sobhawn ] رد شد, ( شما در اقلیت دیگری حضور دارید ) @SPENSER درخواست عضویت شمابرای اکانت [ Spenser ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 18 ) @Luigi درخواست عضویت شمابرای اکانت [ Luigi ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 21 ) @Wandy درخواست عضویت شمابرای اکانت [ Mehryad ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 81 ) @CalaCe درخواست عضویت شمابرای اکانت [ QolBeR ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 0 ) @TheArshiya درخواست عضویت شمابرای اکانت [ RealMaster ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 19 ) @Peak درخواست عضویت شمابرای اکانت [ Peak ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 16 ) @New درخواست عضویت شمابرای اکانت [ NewMooN ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 0 ) @Pahlavi درخواست عضویت شمابرای اکانت [ Souroush ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 15 ) @Ting درخواست عضویت شمابرای اکانت [ Ting ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 12 ) @Menot درخواست عضویت شمابرای اکانت [ RaBin ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 165 ) @ImMatin درخواست عضویت شمابرای اکانت [ Romario ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 8 ) @AmirMohammd درخواست عضویت شمابرای اکانت [ AmirMohammad ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 39 ) @Gargano درخواست عضویت شمابرای اکانت [ iGargano ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 33 ) @Hiirad درخواست عضویت شمابرای اکانت [ Hiirad ] رد شد, ( شما در اقلیت دیگری حضور دارید ) @Pencill درخواست عضویت شمابرای اکانت [ Pencil ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 7 ) @BlueMoon درخواست عضویت شمابرای اکانت [ TheSajjad ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 7 ) @ETeRaF درخواست عضویت شمابرای اکانت [ eTeRaF ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 0 ) @Esl4mدرخواست عضویت شمابرای اکانت [ MiDBalaaCH ] رد شد, ( شما دارای تنبیه اقلیت هستید). @GORESTAn درخواست عضویت شمابرای اکانت [ GoReSTan ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 56 ) @IronSpecter درخواست عضویت شمابرای اکانت [ IronSpecter ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 24 ) @EpiruS درخواست عضویت شمابرای اکانت [ HamidReza ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 35 ) @Bodybuilder درخواست عضویت شمابرای اکانت [ HeRRoR ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 34 ) @kadkhodaa درخواست عضویت شمابرای اکانت [ Kadkhodaa ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 23 ) @SCF درخواست عضویت شمابرای اکانت [ Scf ] رد شد, ( به درخواست خودتان پست نادیده گرفته میشود ) @SpoiLer درخواست عضویت شمابرای اکانت [ Ringtone ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 47 ) @MMDD درخواست عضویت شمابرای اکانت [ PrimeVamp ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 11 ) @AmiRNighTRage درخواست عضویت شمابرای اکانت [ NightRage ] رد شد, ( شما در اقلیت دیگری حضور دارید ) @SuTuN درخواست عضویت شمابرای اکانت [ Patricio ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 14 ) @HiRoTo درخواست عضویت شمابرای اکانت [ Hiroto ] رد شد, ( شما در اقلیت دیگری حضور دارید ) @SCF درخواست عضویت شمابرای اکانت [ CYRUSH ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 16 ) @AlowiN درخواست عضویت شمابرای اکانت [ Alwin ] رد شد, ( فیلد: در چه ساعت هایی بازی می کنید؟) @Hadiseh درخواست عضویت شمابرای اکانت [ MaaH ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 10 ) @STrAnGeR درخواست عضویت شمابرای اکانت [ TheAeeN ] تایید شد, ( ساعات بازی کرده تا به این لحظه: 17 ) @CrazieR درخواست عضویت شمابرای اکانت [ Crazier ] رد شد, ( مهارت کاراگاهی شما 5 نمیباشد) اولویت بندی به شرح زیر میباشد: موارد تست: 5 سوال از قوانین عمومی سرور - 10 سوال از قوانین عمومی دسته ویژه - 10 سوال از قوانین پلیس در اخر سوالات یک تست به صورت [Duel/] برگذار می شود.باخت در Duel یک اشتباه می باشد. تعداد فرصت برای پاسخ های اشتباه: 0/3 *نکته: هرگونه تماس, مراجعه و ارتباط با لیدر و ساب لیدر از هر طریقی (SMS , Crew , پیام در انجمن و...) منجر به رد شدن شما از تست خواهد شد.* 3 1 نقل قول 𝕹𝖚𝖒𝖇𝖊𝖗 𝕺𝖓𝖊 𝕱𝖆𝖒𝖎𝖑𝖞 !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/52707-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/17/#findComment-732842 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HYDo ارسال شده در جمعه در 07:18 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 07:18 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مطیع و راستگو • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 05:00ظهر~03:00شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):مکانیکی را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول my account: my brother: لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/52707-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/17/#findComment-734489 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Haruno ارسال شده در شنبه در 12:09 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 12:09 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):( 12:00 - 16:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کسب تجربه و استراحت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):لیدر خوب و اینکه دوستانم در این فکشن حضور دارند • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ با روحیات بنده سازگار هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ الی ۶ بار نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/52707-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/17/#findComment-735652 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.