LoSeR ارسال شده در دیروز در 12:19 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 12:19 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 اسم واقعی: یزدان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون خوش اخلاق رفیق دوست غمگین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 تا 4صب و 7 تا 1 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خیلی وقته نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم و فکر میکنم میتونم کمک کنم به فکشن (تایم دارم) • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست چون مناسبه و خوشم میاد ازش و تایم زیادی دارم واسش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در دیروز در 13:37 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:37 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ادوین • اسم واقعی: 21 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوب و با ادب و با انگیزه و با تجربه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی از ان فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای کسب تجربه بیشتر و داشتن جو صمیمانه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشتن انگیزه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بالای 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaResT ارسال شده در دیروز در 15:08 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:08 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: کنعان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق جدی در کار احترام کننده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خواستم تنوع ایجاد کنم و تا حال این فکشن رو تجربه نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): گانر خوبی ام عاشق رنگ این فکشن هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه مند هستم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵+ بار My : https://uploadkon.ir/uploads/696e01_24InShot-۲۰۲۴۰۷۰۲-۰۰۰۷۰۰۵۹۱.jpg نقل قول ReveNgerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vident ارسال شده در دیروز در 15:11 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:11 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور | پر تلاش | فعال | آرام | علاقه مندی به کمک به بازیکنان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ الی ۱۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 الی 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: آمدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد ب این فکشن و راحت کردن کار بازیکنان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعداد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در دیروز در 15:20 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۳۰ • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بامرام، شوخ، صبور، هدفمند، پرتلاش، تسلیم ناپذیر. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای ورود به فکشن دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون در آمد خوبی داره و اینکه دوست دارم تجربه جدیدی در این فکشن کسب کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل اینکه اینجا رو دوست دارم و اینکه ممکنه جای مناسبی برای من باشه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20+ بار نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sadly ارسال شده در دیروز در 16:18 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:18 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سجاد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ-صبور-بامعرفت-خوش اخلاق-مهربون-دوست داشتنی-خوش برخود-منظم و مرتب-خوش برخورد-شجاع • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیادی به فکشن دارم و میتونم موثر باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erii ارسال شده در دیروز در 16:34 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:34 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، فعال، خوش اخلاق. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رفیقام تو اقلیت هستند و علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markel ارسال شده در دیروز در 16:53 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:53 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: الیاس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر،جدی،صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ تا ۲۳:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه و لیدر خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه داشتن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۰ نقل قول :𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ochiha ارسال شده در دیروز در 16:56 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:56 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق پنل: سن واقعی: 20 • اسم واقعی: ایمان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر قوی با معرفت شجاع عشق لاتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 الی 16 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:00 - 07:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای آمدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به خاطر علاقه و بخاطر لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتوانم گانری کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +15 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SenatorX ارسال شده در دیروز در 18:52 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 18:52 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال ، قوی ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۹ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی زیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به دلیل علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6+ نقل قول 𝕄𝔼 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MarRoN ارسال شده در دیروز در 20:52 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 20:52 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: احمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال ، پرانرژی ، خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (02:00 - 24:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه داشتن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 تا 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Entezar ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با مرام - مشتی - فعال - مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای تجربه بیشتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را خیلی دوست دارم و احساس میکنم اینجا برای من خیلی مناسب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار 4 ساعت قبل، Erii گفته است: نقل قول 𝑀𝓎 𝒶𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 یجوری تلاش کنید که بجای بلاک کردنتون تلویزیون خونشونو خاموش کنن .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ABADAN ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: خلیل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربانمهربون، خوش اخلاق، باهوش و علاقهمند به هدف های خود و با تلاش برای رسیدن به هدف، بی ازار و با دیگران کاری ندارم و سعی میکنم دیگران از خود راضی نگه دارم تا کسی را ناراحت نکنم و همیشه برای پیشرفت تمام تلاشم را خواهم کرد. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۰۸:۰۰ تا ۱۴:۰۰ ساعت • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استعفا دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به پلیس دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MRAMIR9831 ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرمحمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - صبور - مصمم - جدی - با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ تا ۱۰ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر خوب و علاقه به PD • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتونم اکتویتی زیاد بزنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۰ ویرایش شده 12 ساعت قبل توسط MRAMIR9831 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmd87 ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد جواد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان ،مشتی،بامرام،عشق کار،گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 الی22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariiya ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، با ادب، با جنبه, دلسوز، با استعداد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 تا 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی از فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب تجربه، علاقه، داشتن لیدر خوب. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +30 نقل قول Number One Family :My Accounts :My Brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirLicht ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرعباس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با مرام - مشتی - فعال - مهربان-پرشور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):18 تا 24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای تجربه بیشتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه داشتن به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به قوانین مسلطم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۲۰ ویرایش شده 5 ساعت قبل توسط AmirLicht نقل قول ✯OuTLawS Is Like Family ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ara ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: ابوالفصل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پلیر فعال مهربان جدی مسلط پر شور • روزانه چقدر بازی می کنید؟2 . 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 تا 24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:ورود به این دسته • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):مبارزه با جنایت کاران • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سابقشو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+20 نقل قول ✯ 𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRKomanDo ارسال شده در 34 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 34 دقیقه قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر محمد. • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شاد، صبور، فعال،گیمر، وظیفه شناس. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: Fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مندم حقوق خوبی دارد. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و حقوق مناسبی دارد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8بار نقل قول My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.