مؤسس Ali ارسال شده در November 13 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 13 در این تاپیک شما می توانید در دسته Las Venturas Police Department ثبت نام کنید، از دکمه ارسال پاسخ به این موضوع استفاده کنید و فرم زیر را پر کنید. • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: • اسم واقعی: • در چند کلمه خود را توصیف کنید: • روزانه چقدر بازی می کنید؟ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل شرایط مورد نیاز: - داشتن سطح +15 - سطح 5 در مهارت شغل کارآگاه (Detective) - اعتماد به نفس - فعال بودن - پر کردن کل فرم - توانایی تشخیص اشتباه و درست کردن آن - داشتن مقام 2 در یکی از اقلیت های ملایم و داشتن مقام 2 در یکی از اقلیت های متوسط (مقام Leader یا Sub-Leader محسوب نمی شوند و حتماً باید مقام بالای 2 کسب شده باشد) توجه تمام فرم های ثبت نام برای آمدن به فکشن Las Venturas Police Department باید در این تاپیک پست داده شود. شما باید Civilian باشید و FP نداشته باشید. در صورت رد شدنتان می توانید حداقل 3 روز بعد دوباره پست بدهید و در صورت رعایت نکردن یا پست اضافی دادن در فروم اخطار دریافت خواهید کرد. خود شخص لیدر در اسرع وقت فرم شما را چک خواهد کرد و در صورت اطلاع رسانی از هر راهی به لیدر در رابط با فرمتان، لیدر حق رد کردن درخواست شما را دارد. پر کردن تمامی فیلد ها الزامی است. 3 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Art ارسال شده در November 13 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و خوش اخلاق جدی. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 05:00-01:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای این که خسته شده بودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):براي اين که لیدر خوبی دارد و همه باهم دوست هستن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رفیقانم در این فکشن هستند و منخیلی فکشن امداد گری را دوست دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5یا6بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hosseiin ارسال شده در چهارشنبه در 16:50 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:50 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال با مرام دوست همیشگی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون ممبر نیاز داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در چهارشنبه در 16:52 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:52 با سلام و احترام خدمت علاقه مندان به اقلیت Las Venturas Police Department با توجه به آپدیت جدید و اضافه شدن اقلیت Las Venturas Police Department آماده پذیرش افراد واجد شرایط و با تجربه هستیم. تمامیه درخواست های قبل از این پست نادیده گرفته خواهد شد. اولویت ورود به اقلیت با کسانی میباشد که ساعت بازی کرده در ماه آن ها بیشتر باشد. *به استثنا برای عضویت سریع تعداد درخواست ها به 10 برسد پست ها قبول و سپس تست گیری انجام خواهد شد. 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GereftaR ارسال شده در چهارشنبه در 16:54 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:54 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال ، پرانرژی ، خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (02:00 - 24:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کم حوصلگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه داشتن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 تا 5 بار نقل قول بعضیا هستن چشم دیدن مارو ندارن ولی همونا رو جفت چشم ما جا دارن..! دل بی کینه قشنگ تره..!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrCrack ارسال شده در چهارشنبه در 16:55 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:55 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان، خوشرو و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تجربه کسب کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به عضویت در اقلیت های جدید علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROKY ارسال شده در چهارشنبه در 16:55 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:55 •عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهیار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان دلسوز خوش اخلاق بخشنده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6+ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 6:00 صبح • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون که فکشن خوبیه و از این فکشن خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول 🇦 🇷 🇲 🇴 🇷 🇹 🇪 🇦 🇲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Strict ارسال شده در چهارشنبه در 16:56 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:56 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کنجکاو باهوش پیگیر حسود خوشحال وپرکار اداب معاشرت رو حفظ میکنم موادب و کمک یار در حل مساعل گروه یا دسته مشتاق برای همکاری باتیم های دیگر ارساکیا هستم وازار یا اذیتی برای دیگر کاربر ها بوجود نمیاورم درکل بچه سر ب راه و خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):07:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون حس عجیبی به این فکشن دارم و خیلی این فکشن را دوست دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟احساس خیلی خوبی در انجام وظیفه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5الی 6بار نقل قول هـــــر چقـــدر کــه “تـــــــو” جـــذابــهـی..، مــــــن دو بــرابــرش “مـغـــــرورمـــــ … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa0750 ارسال شده در چهارشنبه در 16:56 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:56 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 سال • اسم واقعی: پارسا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: اخلاق و باهوش ، عاشق بازی های کامپیوتری ، توانمند ، مهربان ، قدردان ، عاشق پدر و مادر و خدا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین 4 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون کمک می کنم و مجرمان را دستگیر و زندانی میکنم و کار تیمی دو نفره و چند نفره را دوست دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم با افراد متخلف و دارای جرم برخورد کنم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در چهارشنبه در 16:56 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:56 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سهیل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش گانر سیگما همونی که دوس دخترت بخاطرش ولت میکنه فوتبال دوس دارم 190 قدمه خونه دارم تنها زندگیی میکنم عضله دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن علاقه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):داشتن علاقه فکشن مناسبی است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشتن علاقه + لیدر • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnSolved ارسال شده در چهارشنبه در 16:57 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:57 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مشتی، با مرام، خاکی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدود 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 1:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیکارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): جای خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار نقل قول 𝓓𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽𝓮𝓿𝓮𝓻 𝔂𝓸𝓾 𝔀𝓪𝓷𝓽 𝓷𝓸 𝓶𝓪𝓽𝓽𝓮𝓻 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓹𝓮𝓸𝓹𝓵𝓮 𝓼𝓪𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Titab ارسال شده در چهارشنبه در 16:58 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:58 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: پوریا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوب با اخلاق مهربان و سخت کوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و تجربه کردنه فکشنه ویژه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در چهارشنبه در 16:58 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:58 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور، مهربان، سخت کوش، طابع قوانین، سابقه زیاد و طولانی در اقلیت های ویژه... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 05:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع و خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیاد به Police Department • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ سابقه زیادی دارم تو این زمینه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در چهارشنبه در 16:58 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:58 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال ، با انرژی ، سیگما ، شاعر ، عشق کار ، با ادب ، خداپرست ، مشتی ، عشقی ، پسرخوب ، تنها ، به سمت موفقیت ، شاد ، غمگین ، رفتار خوب با پلیرهای ارساکیاگیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ۵ ساعت شایدم بیشتر یا کمتر بستگی به وقت داره • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تایم نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینطوری و برای اکتیویتی و کمک رسانی و اینکه علاقمند هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتونم اکتیویتیشو بزنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JeadeN ارسال شده در چهارشنبه در 16:59 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:59 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: محمدرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان صبور خوش اخلاق اهل گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ الی ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (6:00 - 8:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب دارمد و گرفتن مقام و تجربه داشتن تو این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون برای اولین باره میخام بیام این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار نقل قول 𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱 𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱 𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱𒀱 My brothers: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KomanD0 ارسال شده در چهارشنبه در 16:59 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:59 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی: امیر محمد. • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور شاد فعال مهربون با جنبه. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون خسته شده بودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای سرگرمی و حقوق مناسب. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15 نقل قول My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در چهارشنبه در 16:59 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:59 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امیرحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسری که مهربان و باهوش و حقوقدان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه داشتن و کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون برای کسب تجربه و برای آشنا شدن با اقلیت پلیس • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در چهارشنبه در 17:00 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:00 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرتلاش بامعرفت بامرام مهربان خوش برخورد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی زیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه بسیار زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشتن علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +2 نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jas ارسال شده در چهارشنبه در 17:01 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:01 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مشتی و مرامی ، خوبی کسیو بدون جواب نمیزارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۰۱:۰۰ تا ۰۳:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: رنک ۲ گرفتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): جدیداً ایجاد شده ببینیم چطوره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست شک نکن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۵۰ ویرایش شده چهارشنبه در 17:03 توسط Jas نقل قول ✯ my only brother ✯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در چهارشنبه در 17:02 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:02 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۶ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام . مهربان . علاقه به ماشین . علاقه به فکشن تاکسی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ الی ۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 06:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه مند هستم و لیدرش رو میشناسم و کار هاشو بلدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ الی ۶ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imyasln ارسال شده در چهارشنبه در 17:04 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:04 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، گانر، اعتماد به نفس بالا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۰ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ تا ۲۲:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای گرفتن رنک 2 و سرگرمی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه مند هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ نقل قول ! <ContinueS> ! <TIke TIke Mikonim> <Survival Team> <TK> <ST> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeshcuT ارسال شده در چهارشنبه در 17:06 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:06 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی: کیان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کنجکاو باهوش خوشگل جذاب • روزانه چقدر بازی می کنید؟10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):07:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن جدید هست و میخوام تجربه کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟احساس خیلی خوبی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5الی 6بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Belaad ارسال شده در چهارشنبه در 17:07 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:07 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سعید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر خوش اخلاق با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلم خواست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfaazl ارسال شده در چهارشنبه در 17:07 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:07 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با استعداد - مسئولیت پذیر - خوش رفتار - وفادار و قوی - دوستدار محیط زیست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): یک سری دلایل شخصی و بعضی افراد علاقه دارم به این اقلیت بپیوندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داشتن تجربه و لیدر عالی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول ڪسے باش ڪـہ هیچڪس فـڪرشو نمیـڪرد ڪـہ بتونے باشے..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaIeh ارسال شده در چهارشنبه در 17:07 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:07 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سپهر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام . مهربان . مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 08:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه مند هستم و لیدرش رو میشناسم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ الی 7 نقل قول Silence is the most powerful Scream لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.