RoyaL ارسال شده در January 22 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نداشتن حوصله - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالی بهترین لیدری که تا حالا دیدم امیدوارم در تمام مراحل زندگیشون موفق و پیروز باشن 4 2 نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در January 23 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 @RoyaL درخواست استعفا شما قبول شد. با تشکر از تمام زحمات شما برای اقلیت با آرزوی موفقیت و سربلندی در تمام مراحل زندگی 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Soley ارسال شده در جمعه در 18:07 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:07 (ویرایش شده) عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن رضا از این اقلیت - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: میتونم بگم بهترین لیدری بود که تاحالا باهاش بودم و همیشه بهترین خواهی موند ایشالا تو کل کارای زندگیت موفق باشی ویرایش شده جمعه در 18:08 توسط Soley نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
113 ارسال شده در جمعه در 18:21 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:21 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ خستگی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: عالیه عمو رضا 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ -𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕- Everyone has weaknesses But I'm not everyone هرکسی یه ضعفی داره اما من هرکس نیستم IN GOD WE TRUST لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Art ارسال شده در شنبه در 10:55 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 10:55 - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله! - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ Activity زیاد و این ک آقای @ORTEGA لیدر مربوطه استعفا گذاشته است. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید من واقعاً از آقای ORTEGA@ و TheHeRo@ راضی بودم و برای این ک ازما دفاع میکردن و اگر از من یا یکی از Member های دیگه LVPD شکایت میشد ایشون زحمت زیادی برای رَد کردن یا پس گرفتن شکایات بودند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در شنبه در 15:10 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:10 @Soley @113 @Art خیلی ممنون بابت لطف شما عزیزان درخواست های استعفا شما عزیزان به درخواست خودتان رد شد. نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Soley ارسال شده در دوشنبه در 15:50 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 15:50 عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ نرسیدن به زدن اکتیویتی - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: میتونم بگم بهترین لیدری بود که تاحالا باهاش بودم و همیشه بهترین خواهی موند ایشالا تو کل کارای زندگیت موفق باشی 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در دوشنبه در 18:05 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 18:05 @Soley درخواست استعفا شما تایید شد. قدردان زحمات شما هستیم. با آرزوی موفقیت و سربلندی 2 نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.