SajjiLey ارسال شده در February 6 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6 19 ساعت قبل، OLYMPIA گفته است: پس میگیرم. شکایت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
xjalayeri ارسال شده در پنجشنبه در 22:57 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:57 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: فحاشی شدت بالا • مدارک (فیلم یا عکس): با سلام شکایت پس میگیرم (SARBAZZEMESTAN) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در شنبه در 05:38 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 05:38 در ۱۴۰۳/۱۱/۱۹ در 02:27، xjalayeri گفته است: با سلام شکایت پس میگیرم شکایت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sohail ارسال شده در شنبه در 11:27 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:27 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من هیچ کاری نکردم لایسنس منو گرفت • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/3d8008_25IMG-20250208-144738-856.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moooooz1389 ارسال شده در شنبه در 11:49 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:49 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: suspend بی دلیل • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:برای SajjiLey@ فحرست داده شد ویرایش شده شنبه در 11:50 توسط moooooz1389 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cracked ارسال شده در شنبه در 14:33 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:33 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:نمونه هایی ازاستفاده از زبان ناپسنددر برابر همکاران که باFaction Warn پاسخ داده خواهد شد • شاهد ها: • مدرک/عکس یافیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cristiano ارسال شده در شنبه در 14:39 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:39 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید • توضیحات:نمونه هایی ازاستفاده از زبان ناپسنددر برابر همکاران که باFaction Warn پاسخ داده خواهد شد • شاهد ها:- • مدرک/عکس یافیلم: نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OLYMPIA ارسال شده در شنبه در 14:47 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:47 نقل قول از شکایت بی مورد بپرهیزید. 3 ساعت قبل، Sohail گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من هیچ کاری نکردم لایسنس منو گرفت • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/3d8008_25IMG-20250208-144738-856.mp4 مدارک برای @SajjiLey ارسال شد. نقل قول ⃟▬▬▭••Eᴠᴇʀʏᴏɴᴇ·s ᴛʀᴜᴇ ᴄᴏʟᴏᴜʀs sʜᴏᴡ ᴇᴠᴇɴᴛ ᴜᴀʟʟʏ ᴘᴀʏ ᴀᴛᴛᴇɴᴛɪᴏɴ//همه بالاخره رنگِ واقعیشونو نشون میدن،منتظر باش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cracked ارسال شده در شنبه در 16:34 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:34 2 ساعت قبل، cracked گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:نمونه هایی ازاستفاده از زبان ناپسنددر برابر همکاران که باFaction Warn پاسخ داده خواهد شد • شاهد ها: • مدرک/عکس یافیلم: پس میگیرم بچه ی خوبیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cristiano ارسال شده در شنبه در 16:57 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:57 (ویرایش شده) ، 2 ساعت قبل، cristiano گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید • توضیحات:نمونه هایی ازاستفاده از زبان ناپسنددر برابر همکاران که باFaction Warn پاسخ داده خواهد شد • شاهد ها:- • مدرک/عکس یافیلم: پس میگیرم ویرایش شده شنبه در 16:58 توسط cristiano نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در شنبه در 18:31 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:31 با سلام و احترام خدمت شاکی های محترم. @Sohail @moooooz1389 شکایات شما عزیزان رد شد. @cracked @cristiano شکایات شما به درخواست خودتون رد شد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ramon ارسال شده در دوشنبه در 14:00 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:00 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: یه گوشه CNN به مدت یکدقیقه منتظر دوستم موندم که به علت بد پارک مجوز منو گرفتن(هیچ مزاحمتی برای کسی ایجاد نکردم) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در دوشنبه در 16:01 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 16:01 با سلام خدمت شاکی محترم @Ramon شکایت شما رد شد. عملکرد افسر مربوطه صحیح بوده است. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TooRagi ارسال شده در دوشنبه در 21:10 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:10 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام به لیدر گرامی من با دوچرخه به cnn رفتم تا ad بزارم ولی ایشنون بی دلیل گواهینامه رانندگی را از من گرفت و به من وانتد داد و به زندان رفتم.لطف به این موضوع رسیدگی کنید با تشکر. • شاهد ها: ندارم. • مدرک/عکس یا فیلم: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام به لیدر گرامی من با دوچرخه به cnn رفتم تا ad بزارم ولی ایشنون بی دلیل گواهینامه رانندگی را از من گرفت و به من وانتد داد و به زندان رفتم.من در LSPD از ایشون شکایت کردم و لیدرش گفت که برای SFPD هست و اون شخص اسم بازی خود را عوض کرد.لطف به این موضوع رسیدگی کنید با تشکر. • شاهد ها: ندارم. • مدرک/عکس یا فیلم: 7 دقیقه قبل، TooRagi گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام به لیدر گرامی من با دوچرخه به cnn رفتم تا ad بزارم ولی ایشنون بی دلیل گواهینامه رانندگی را از من گرفت و به من وانتد داد و به زندان رفتم.لطف به این موضوع رسیدگی کنید با تشکر. • شاهد ها: ندارم. • مدرک/عکس یا فیلم: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام به لیدر گرامی من با دوچرخه به cnn رفتم تا ad بزارم ولی ایشنون بی دلیل گواهینامه رانندگی را از من گرفت و به من وانتد داد و به زندان رفتم.من در LSPD از ایشون شکایت کردم و لیدرش گفت که برای SFPD هست و اون شخص اسم بازی خود را عوض کرد.لطف به این موضوع رسیدگی کنید با تشکر. • شاهد ها: ندارم. • مدرک/عکس یا فیلم: پست اول به دلیل عوض کردن اسم بازی اشتباه فرستاده شد. نقل قول :My Accaount :My Best Friand لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در دوشنبه در 21:55 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:55 با سلام خدمت شاکی محترم @TooRagi شکایت شما قبول شد. فرد خاطی مجازات خواهد شد. "iDark" 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizo ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به بنده وسط باس زدن گفت مزاحم نشوید • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد بی دلیل • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل درود خدمت شما شاکی محترم @Schizo افسر مربوطه تا ۲۴ ساعت آینده فرصت ارائه مدارک را دارا میباشند! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sazo ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: برای @SajjiLeyو @LoSeRارسال شد. • شاهد ها: -- • مدرک/عکس یا فیلم: برای @SajjiLeyو @LoSeRارسال شد. نقل قول https://uploadkon.ir/uploads/4faa12_25VID-20250212-WA0013.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SarNakh ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ساسپند بی دلیل • مدارک (فیلم یا عکس): نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل (ویرایش شده) 2 دقیقه قبل، SarNakh گفته است: عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ساسپند بی دلیل • مدارک (فیلم یا عکس): عزیز من عواقب رو بپذیرید! مدارک برای @LoSeR و @SajjiLey ارسال شد. ویرایش شده 3 ساعت قبل توسط Metii نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rohamhz ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل ۱ ساعت قبل، Sazo گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: برای @SajjiLeyو @LoSeRارسال شد. • شاهد ها: -- • مدرک/عکس یا فیلم: برای @SajjiLeyو @LoSeRارسال شد. درود مدارک مربوطه برای @LoSeR و @SajjiLey ارسال شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Forzen ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بنده رو دست بند زدن و فرار کردن و افلاین شدن و من نتونستم از فرارشون مدرک بگیرم متاسفانه سریع رفتن،بعد از چند دقیقه گزارش دادم و ادمین جواب داد به ایشون گفتم،ایشون هم گفتند چند دقیقه صبر کنید اگر انلاین نشد و نیومد شکایت کنید،ایشون انلاین نشدند و نیومدند. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://fh1.linklick.ir/09762fda3c27af7d67517e367421262f.linklick.ir.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل با سلام و درود خدمت شاکیان عزیز @Sazo و @SarNakh شکایت شما عزیزان رد شد. کار افسران مربوطه صحیح بوده است. @Schizo شکایت شما در حال بررسی میباشد … از صبر و شکیبایی شما سپاسگزاریم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.