MaSiH ارسال شده در پنجشنبه در 19:14 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 19:14 @Tommy عزیز: شکایت شما یه درخواست خودتان رد شد نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
light ارسال شده در پنجشنبه در 20:38 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:38 2 ساعت قبل، Shifo گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر اقلیت ارسال شد. سلام خدمت شما دوست عزیز بنده در حالت اتو وانتد نبودم شما به موتور اقلیت بنده کوبیدید و بنده به شما wa دادم مدارک لازمه وجود دارد اگر لیدر نیاز به مدارک دارد بنده ارسال میکنم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TaCo ارسال شده در جمعه در 16:03 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:03 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما:https://agsa.arsacia.ir/players/bars/TACO..png[/img] • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده جلوی پینت بال بودم که ایشون بنده رو بی دلیل کشتن و حطا یبار تیزر هم زدن که اون موقه بنده رکورد نبودم • شاهد ها: ـ • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/5e5d28_25InShot-20250228-193117118.mp4 ویرایش شده جمعه در 16:04 توسط TaCo نقل قول My account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Myth ارسال شده در جمعه در 16:19 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:19 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده داخل Meeting room جیل بودم ایشون بدون دلیل خاصی و بدون اینکه وانتد کیلی اونجا باشه اومد تیر اندازی کرد و منو کشت • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Inv0Ker ارسال شده در جمعه در 16:28 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:28 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Taze بی دلیل • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shifo ارسال شده در جمعه در 17:29 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:29 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ترکوندن ماشین و کیل بی مورد. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر اقلیت ارسال شد. نقل قول Heroes sometimes fail Nigga لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Forzen ارسال شده در جمعه در 19:23 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:23 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Tazer بی دلیل و کشتن بی دلیل • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در جمعه در 21:14 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:14 (ویرایش شده) عزیزان @TriCKeR @Shifo @TaCo @Myth @Inv0Ker : شکایت شما رد شد ,افسر مربوطه از اقلیت اخراج شد. ویرایش شده جمعه در 21:15 توسط TheHeRo نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnatomY ارسال شده در دیروز در 11:26 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 11:26 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام ایشون در راه Speedc زده بودن که من بهشون برخورد کردم و ماشینم ترکید و نتونستم پیاده بشم و کیل شدم بعد داشتم میومدم پیشش یعنی همونجایی که speedc زده بود تو را خودش اومد mt/ فرستاد منم فک نکردم این باشه فک کردم یکی دیگ هس چون وانتد هم داشتم بعدش که دیدم اینه اومدم سوار ماشینش بشم فک کردم میخاد cuff کنه حالا من اومدم کنارش این باید به من ticket میداد نه منو ignore میکرد. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: Click نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در دیروز در 15:35 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:35 @AnatomY عزیز: شکایت شما در دست برسی میباشد، لطفا صبور باشید…! افسر مربوطه اقلیت Daniel ۲۴ ساعت زمان برای ارسال مدرک دارند. نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnatomY ارسال شده در دیروز در 18:19 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 18:19 2 ساعت قبل، MaSiH گفته است: @AnatomY عزیز: شکایت شما در دست برسی میباشد، لطفا صبور باشید…! افسر مربوطه اقلیت Daniel ۲۴ ساعت زمان برای ارسال مدرک دارند. پس میگیرم عزیز 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedNinja ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد رمینیگ ان کاپ کار بی دلیل • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/666902_252025-03-03-00-54-20.mp4 نقل قول Me: بوی گندم مال من هرچی که دارم مال تو... :) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedNinja ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل 17 ساعت قبل، RedNinja گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد رمینیگ ان کاپ کار بی دلیل • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/666902_252025-03-03-00-54-20.mp4 پس میگیرم نقل قول Me: بوی گندم مال من هرچی که دارم مال تو... :) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHeRo ارسال شده در 41 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 41 دقیقه قبل با سلام خدمت شاکی عزیز @AnatomY در ۱۴۰۳/۱۲/۱۲ در 21:49، AnatomY گفته است: پس میگیرم عزیز شکایت شما به درخواست خودتان پس گرفته شد. با سلام خدمت شاکی عزیز @RedNinja 4 ساعت قبل، RedNinja گفته است: پس میگیرم شکایت شما به درخواست خودتان پس گرفته شد. متشکر از شما عزیزان نقل قول !!! Come_Eat_it !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.