TAHATYLER ارسال شده در شنبه در 00:21 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 00:21 39 دقیقه قبل، CptAmirIR گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما : • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید : • توضیحات : DM • شاهد ها : ندارم • مدرک/عکس یا فیلم : -لینک حذف شده است، از آپلود سنتر دیگر استفاده نمایید- با سلام و درود خدمت شاکی محترم. شما وانتد لول ۶ بودید که کلاب ان جی بسته بود و بنده ب افسر مربوطه گفتم و باز کردن و این کلاب ب طوره اوتوماتیک بسته شده به هرحال Note بدرود. نقل قول My AccountS: I did not see a higher speedthan the change of people لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در شنبه در 03:29 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 03:29 @CptAmirIR عزیز: شکایت شما در دست برسی میباشد…! لطفا تا پاسخ نهایی صبور باشید. نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در شنبه در 19:38 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:38 @CptAmirIR عزیز: شکایت شما تایید شد، افسر مربوطه مجازات شدند نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در یکشنبه در 03:34 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 03:34 @HajArsalan عزیز: شکایت شما رد شد، مدارک شما برای اثبات کافی نبود نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamad102030 ارسال شده در دوشنبه در 08:04 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 08:04 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:Ticket دادن بی دلیل • شاهد ها:نداشت • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/636624_25Screenshot-۲۰۲۵-۰۲-۲۴-۱۱-۲۷-۰۵-۸۹۰-ir-arsacia-sa.jpg ویرایش شده دوشنبه در 08:07 توسط mohamad102030 اشتباه جزئی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Edwar ارسال شده در دوشنبه در 15:23 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 15:23 7 ساعت قبل، mohamad102030 گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:Ticket دادن بی دلیل • شاهد ها:نداشت • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/636624_25Screenshot-۲۰۲۵-۰۲-۲۴-۱۱-۲۷-۰۵-۸۹۰-ir-arsacia-sa.jpg مدارک به زودی ارسال خواهد شد. نقل قول :𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiyotaka ارسال شده در دوشنبه در 16:24 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 16:24 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:بنده درخواست Ticket را قبول کردم ولی ایشان Wanted ignore به من داد • شاهد ها:_ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در دوشنبه در 16:27 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 16:27 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Wanted بی مورد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: لینک نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در دوشنبه در 20:39 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:39 @Arda عزیز: درود٫ شکایت شما در حال برسی میباشد. افسر مربوطه ۲۴ ساعت وقت برای ارسال مدرک رو دارند. @Kiyotaka عزیز: درود٫ شکایت شما در حال برسی میباشد. افسر مربوطه ۲۴ ساعت وقت برای ارسال مدرک رو دارند. @mohamad102030 عزیز: درود٫ شکایت شما در حال برسی میباشد. افسر مربوطه ۲۴ ساعت وقت برای ارسال مدرک رو دارند. نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Edwar ارسال شده در سهشنبه در 07:40 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 07:40 مدارک ارسال شد نقل قول :𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در دیروز در 02:49 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 02:49 @mohamad102030 عزیز: شکایت شما در رابطه با /Ticket افسر Edwar رد شد, عملکرد افسر مربوطه صحیح و به جا بوده است لذا خواهشمندم از ارسال شکایت های بی مورد خودداری کنید نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل @Kiyotaka, @Arta عزیز: شکایت شما از افسر Ignore قبول شد و افسر مربوطه مجازات خواهد شد. نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دورود من وقتی ایشون AFK بود ماشیننش رو ترکوندم و ایشون چون که ماشینش رو ترکوندم منو فاند کرد و مجوز منو بدون دلیل باطل کرد لطفان افسر مدرک بده که من کار خلافی کردم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Inv0Ker ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من فقط سرعتم +100 بوده ، رانندگی اشتباهی انجام ندادم که تیک شه! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده 13 ساعت قبل توسط Inv0Ker نقل قول 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
light ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل 8 دقیقه قبل، Inv0Ker گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من فقط سرعتم +100 بوده ، رانندگی اشتباهی انجام ندادم که تیک شه! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:با عرض سلام و احترام شما با ماشین آتش نشانی از لاین خلاف جاده حرکت میکردیم و بایستی لایس درایو شما گرفته میشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XVAi ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: [url=https://agsa.arsacia.ir/players/general/Locus] [/url] • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درود من داخل وال بودم ایشون آمد یه اخطار الکی داده یه من نه Veh داشتم نه ماشین نه وسایل بده که من گفتم تو والم گفت Wrong بعد تو وال لایسنس گان بند را الکی باتل کردن تو مدرک کامل مشخص • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم:تصویر -1_تصویر-2_تصویر-3 ____ ویدیو اصلی نقل قول پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران My XVAi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل ۱ ساعت قبل، Tommy گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دورود من وقتی ایشون AFK بود ماشیننش رو ترکوندم و ایشون چون که ماشینش رو ترکوندم منو فاند کرد و مجوز منو بدون دلیل باطل کرد لطفان افسر مدرک بده که من کار خلافی کردم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم 1 نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون سه بار /Ms دادن چون نزدیک مکان /Arrest بودم ترجیح دادم که از \CMD handsup استفاده کنم و تسلیم شدم اما ایشون وانتد RUNNING دادن در صورتی که بنده تسلیم شده و فرار نکرده بودم. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: Video 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XVAi ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل ۱ ساعت قبل، XVAi گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: [url=https://agsa.arsacia.ir/players/general/Locus] [/url] • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درود من داخل وال بودم ایشون آمد یه اخطار الکی داده یه من نه Veh داشتم نه ماشین نه وسایل بده که من گفتم تو والم گفت Wrong بعد تو وال لایسنس گان بند را الکی باتل کردن تو مدرک کامل مشخص • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم:تصویر -1_تصویر-2_تصویر-3 ____ ویدیو اصلی شکایت پس میگیرم نقل قول پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران My XVAi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل @Inv0Ker عزیز: درود خدمت شاکی محترم، شکایت شما در دست برسی میباشد…! افسر مربوطه ۲۴ ساعت زمان برای ارائه مدرک دارند…! پ.ن: محدودیت سرعت داخل شهرها 100 کیلومتر بر ساعت می باشد. جرایم رانندگی (Ticket): - پارک کردن غیر قانونی - ایجاد ترافیک - استفاده از نیترو - استفاده از هیدرولیک در جاده عمومی - خاموش بودن چراغ ها در شب - رعایت نکردن قوانین مهم رانندگی (مثل رانندگی در لاین مخالف، رانندگی در پیاده رو، تصادف های زیاد و شدید) - سرعت غیر مجاز مقدار جرایم رانندگی به صورت خودکار محاسبه میشود و از صفحه اقتصاد قابل مشاهده است. اگر فردی در زندان است شما مجاز به جریمه کردن آن نیستید. برخی از موارد ذکر شده علاوه بر جریمه مشمول مسدودیت/گرفته شدن مجوزهای افراد می شود، برای اطلاع از آنها قوانین کلی دسته ویژه را مطالعه نمایید. @Tommyعزیز: درود خدمت شاکی محترم، شکایت شما با درخواست خودتان پس گرفته شد. @XVAi عزیز: درود خدمت شاکی محترم، شکایت شما در دست برسی میباشد…! افسر مربوطه ۲۴ ساعت زمان برای ارائه مدرک دارند…! پ.ن: مجوز اسلحه (Weapon): - بر روی افرادی که جلوی افسران پلیس اقدام به تیراندازی و یا کشتن سایر افراد می کنند استفاده می شود. [بر روی سطح 10+] @HamedKhan عزیز: درود خدمت شاکی محترم، شکایت شما در دست برسی میباشد…! افسر مربوطه ۲۴ ساعت زمان برای ارائه مدرک دارند…! نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.