Jas ارسال شده در November 9 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9 چند تا سوال ۱. زمان از کی شروع شد؟ ۲. کدام اول از راه رسید: خورشید یا زمین؟ ۳. ریاضی را اختراع کردیم یا آن را کشف کردیم؟ ۴. وقتی یک فکر فراموش میشود کجا میرود؟ ۵. آیا ما اراده آزاد داریم یا همه چیز مقدر شده است؟ ۶. هدف زندگی انسانی چیست؟ ۷. از روزی که میمیرید، تا کی به یاد خواهید ماند؟ ۸. اگر به هر حال همه ما میمیریم، هدف از تعیین اهداف چیست؟ ۹. کدام اول آمد – مرغ یا تخم مرغ؟ ۱۰. چه چیزی سبب شده که تو، تو باشی؟ یکی پیدا میشه جواب بده ؟ نقل قول ✯ my only brother ✯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iTopraK ارسال شده در November 9 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9 من که نمیدونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jas ارسال شده در November 9 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 9 هرچی فک میکنم پیچیده تر میشه نقل قول ✯ my only brother ✯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoneBoY ارسال شده در November 10 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10 5 ساعت قبل، EverBoy گفته است: چند تا سوال ۱. زمان از کی شروع شد؟ ۲. کدام اول از راه رسید: خورشید یا زمین؟ ۳. ریاضی را اختراع کردیم یا آن را کشف کردیم؟ ۴. وقتی یک فکر فراموش میشود کجا میرود؟ ۵. آیا ما اراده آزاد داریم یا همه چیز مقدر شده است؟ ۶. هدف زندگی انسانی چیست؟ ۷. از روزی که میمیرید، تا کی به یاد خواهید ماند؟ ۸. اگر به هر حال همه ما میمیریم، هدف از تعیین اهداف چیست؟ ۹. کدام اول آمد – مرغ یا تخم مرغ؟ ۱۰. چه چیزی سبب شده که تو، تو باشی؟ یکی پیدا میشه جواب بده ؟ دلم می خواد اون کسی که این سوالا رو طرح کرد رو ببینم خب دهن سرویس من شب چجوری بخوابم نقل قول ________________________________________________ ܥ݆یܝ̇ܨ ܭܘ ܩߊ ܝو ࡅ߳ܫܝیܦ̇ߺܙ ܩیܭܝ̇ߺܘ ܥ݆ܭَوܝ̇ߺܘ ܢ̣ܠܝ̇ߺܥ ܢܚ݅ܥܔ ܢ̣ܫܥ ߊܝ̇ ܢܚܦ̈وطܘ My Brother: .No Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohsenA1389 ارسال شده در November 10 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10 وایی خیلی سخته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinisteR ارسال شده در November 11 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11 good نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jas ارسال شده در November 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 11 در ۱۴۰۳/۸/۲۰ در 07:24، LoneBoY گفته است: دلم می خواد اون کسی که این سوالا رو طرح کرد رو ببینم خب دهن سرویس من شب چجوری بخوابم همینجور میاد تو ذهنم که زمان از کی شروع شد نقل قول ✯ my only brother ✯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در November 12 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12 داداش به این فکر کن دیوونه شو خدا کِی و چگونه به وجود اومده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در November 12 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12 18 ساعت قبل، Jas گفته است: همینجور میاد تو ذهنم که زمان از کی شروع شد چه بفهمی چه نفهمی فرقی تو روند زندگیت ایجاد نمیکنه بجای فکر کردن به این سوالای بیهوده تلاش کن تا ادم موفقی شی نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoLoNeL ارسال شده در November 12 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12 در ۱۴۰۳/۸/۲۰ در 01:27، Jas گفته است: ۱. زمان از کی شروع شد؟ از موقعی که حضرت ادم به دنیای هستی وارد شد. ۲. کدام اول از راه رسید: خورشید یا زمین؟ خورشید. ۳. ریاضی را اختراع کردیم یا آن را کشف کردیم؟ کشف کردیم. ۴. وقتی یک فکر فراموش میشود کجا میرود؟ از ذهن ما میرود. ۵. آیا ما اراده آزاد داریم یا همه چیز مقدر شده است؟ انسان قادر به اختیار است. ۶. هدف زندگی انسانی چیست؟ خدا مارا آفرید تا امتحان کند مارا برای عالمه آخرت ۷. از روزی که میمیرید، تا کی به یاد خواهید ماند؟ تا وقتی که مارا به یاد داشته باشند. ۸. اگر به هر حال همه ما میمیریم، هدف از تعیین اهداف چیست؟ هدف ما انسان ها فقط خوش گذرانیست ۹. کدام اول آمد – مرغ یا تخم مرغ؟ خدا مرغ رو آفرید مثل حضرت آدم و بعد مرغ تخم گذاشت ۱۰. چه چیزی سبب شده که تو، تو باشی؟ به دنیا اومدنم یکی پیدا میشه جواب بده ؟ من نقل قول 𝑵𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒈𝒊𝒗𝒆 𝒖𝒑, 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒕𝒂𝒌𝒆 𝒕𝒊𝒎𝒆 ❤ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNlNJA ارسال شده در November 12 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12 ۱. زمان از کی شروع شد؟ انسان ها تونستن با زمان گذشته زمان حال پیدا کنن. ۲. کدام اول از راه رسید: خورشید یا زمین؟ خورشید ۳. ریاضی را اختراع کردیم یا آن را کشف کردیم؟ اختراع ۴. وقتی یک فکر فراموش میشود کجا میرود؟ حافظه زهن ۵. آیا ما اراده آزاد داریم یا همه چیز مقدر شده است؟ اراده داریم ۶. هدف زندگی انسانی چیست؟ امتحان الاهی برای رسیدن به اخِرت ۷. از روزی که میمیرید، تا کی به یاد خواهید ماند؟ بستگی به شخصش داره ۸. اگر به هر حال همه ما میمیریم، هدف از تعیین اهداف چیست؟ برای سرگرم شدن و گذر کردن از حاشیه ها و دنبال چیزی رفتن تا خیلی عادی زندگی بگذره ۹. کدام اول آمد – مرغ یا تخم مرغ؟ مرغ ۱۰. چه چیزی سبب شده که تو، تو باشی؟ خدا یکی پیدا میشه جواب بده ؟ من بده six نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RTmixr ارسال شده در November 13 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13 در ۱۴۰۳/۸/۲۰ در 02:19، Jas گفته است: هرچی فک میکنم پیچیده تر میشه داداش تو دیگه فکر نکن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در November 13 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13 در ۱۴۰۳/۸/۲۰ در 01:27، Jas گفته است: چند تا سوال ۱. زمان از کی شروع شد؟ ۲. کدام اول از راه رسید: خورشید یا زمین؟ ۳. ریاضی را اختراع کردیم یا آن را کشف کردیم؟ ۴. وقتی یک فکر فراموش میشود کجا میرود؟ ۵. آیا ما اراده آزاد داریم یا همه چیز مقدر شده است؟ ۶. هدف زندگی انسانی چیست؟ ۷. از روزی که میمیرید، تا کی به یاد خواهید ماند؟ ۸. اگر به هر حال همه ما میمیریم، هدف از تعیین اهداف چیست؟ ۹. کدام اول آمد – مرغ یا تخم مرغ؟ ۱۰. چه چیزی سبب شده که تو، تو باشی؟ یکی پیدا میشه جواب بده ؟ درود. اول اینکه ناراحت شدم این سوالات به مغز خودتون نرسیده و از جایه دیگه ای کپی کردید دوما اگر سال ها بعد منو تو بازی دیدی بگو تا چندتاشون رو بهت بگم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.