RUDY ارسال شده در August 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2018 سلام من چندتا اکانت دارم که یکیش [_Andi_] من دیشب اکانتمو چک کردم دیدم800,000 پول تو حسابم بود همین 1ساعت پیش رفتم دیدم نیست خواهشا اگه میشه رسیدگی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaGniTo ارسال شده در August 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2018 با سلام همچین چیزی امکان نداره و امکان نداره پولِ کسی ناپدید بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RUDY ارسال شده در August 24, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2018 در 1 ساعت قبل، MaGniTo گفته است: با سلام همچین چیزی امکان نداره و امکان نداره پولِ کسی ناپدید بشه. اما پوله من نیست و من به هیچکسی اکانتمو ندادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadch ارسال شده در August 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2018 با سلام من میدونم چرا پولای شما نیست بلکه فقط شما نیستید 4نفر هستید شماها در /news جعل کردید و شماره ی خودتونو میدادید و حقوق زیاد میگرفتید ادمین Ali و Meli شماها را از فکشن کیک و پولاتونو take کردن چون پول ها همه با /news الکی بوده من خودمم عضو NR هستم و ادمین علی به من اخطار دادن چون من هنوز2ساعتم نبود امده بودم فکشن برای همین اول اخطار دادن 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.