sicarooooo ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 سلام.من برای برادر کوچکترم یک اکانت توی ارسا ساختم.خودمم تاره وارد سرور شدم.ولی اکانتشو چون شماره نداشت با شماره خودم براش ثبت کردم.بعدش هرکاری کرد نمیرفت تو اکانتش گفت بن شده.بهش گفتم چیت زدی هی میزد زیرش.بعد الان اکانت اصلی منم به مشکل خورده میگه چون شما شمارتون مشترک بوده شما محروم شده اید میخواستم بدونم اکانت اصلی خودم کی درست میشه؟ و اینکه اگه ۸۰۰۰ گلد روی اکانتی که بن همیشگی شده بخرم آنبن میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در November 10 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10 با سلام و درود خدمت شما دوست عزیز در این قسمت درخواست رفع محرومیت (Unban) درخواستی ارسال کنید مدیران بهتون میگن که چطور میتونید Unban بشید. نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.