TheSmarTy ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام. من تو وال بودم که دیدم ایشون به من وارن دادن و من نمیدونم ایشون از دستور خودش سو استفاده کرده و SP کرده یا کسی ریپورت منو داده که SP کرد؟ درخواست clear log دارم • مدارک (فیلم یا عکس): UCP<= SmarTy ویرایش شده November 2 توسط TheSmarTy The KillerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Myth ارسال شده در November 3 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3 با سلام خدمت شاکی محترم. مدارک برای مسئول مربوطه ارسال شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در November 6 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 درود: @TheSmarTy, عزیز: طبق مدارک ارسالی, عملکرد هاستر مربوطه صحیح بوده است. شکایت شما رد شد. شاد باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده