MasterAssassins ارسال شده در October 24 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24 (ویرایش شده) عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): Logs *فقط حاوی فایل های کرش* - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: 1 2 - توضیحات کامل مشکل: درود مشکل اینه که هر از گاهی لانچر کرش میشه و متنی که در تصویر 1 مشاهده میکنید میاد و از بازی خارج میشه اگرم بخوام دوباره وارد بازی بشم ارور عکس شماره 2 میاد باید لانچرو ببندم و یکی دیگه باز کنم پی نوشت: اگه من چند بازی باز کرده باشم فقط همونی که ارور داده بسته میشه و با بقیه میتونم پلی بدمو برای باز کردن یه بازی جدید باید لانچرو کلا ببندم و دوباره بازش کنم! تمامیه پیشنیاز ها رو هم نصب دارم اعم از ++Microsoft visual c ویرایش شده October 24 توسط MasterAssassins نقل قول ,My Story Is One Of Many Thousands .And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon لینک به دیدگاه
ijoker ارسال شده در October 26 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26 در ۱۴۰۳/۸/۳ در 18:01، MasterAssassins گفته است: عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): Logs *فقط حاوی فایل های کرش* - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: 1 2 - توضیحات کامل مشکل: درود مشکل اینه که هر از گاهی لانچر کرش میشه و متنی که در تصویر 1 مشاهده میکنید میاد و از بازی خارج میشه اگرم بخوام دوباره وارد بازی بشم ارور عکس شماره 2 میاد باید لانچرو ببندم و یکی دیگه باز کنم پی نوشت: اگه من چند بازی باز کرده باشم فقط همونی که ارور داده بسته میشه و با بقیه میتونم پلی بدمو برای باز کردن یه بازی جدید باید لانچرو کلا ببندم و دوباره بازش کنم! تمامیه پیشنیاز ها رو هم نصب دارم اعم از ++Microsoft visual c موقعه باز کردن لانچر دو بار کلیک می کنی یا ۴ بار به بیشتر؟ نقل قول لینک به دیدگاه
SladeWilson ارسال شده در October 26 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26 (ویرایش شده) 6 ساعت قبل، ijoker گفته است: موقعه باز کردن لانچر دو بار کلیک می کنی یا ۴ بار به بیشتر؟ د اخه مشتی اصلا ۱۰۰ بارم کلیک کنه این ارور نباید بیاد ویرایش شده October 26 توسط SladeWilson نقل قول .𝚁𝚎𝚖𝚎𝚖𝚋𝚎𝚛, 𝙼𝚎𝚝𝚊𝚕 𝙼𝚞𝚜𝚝 𝙱𝚞𝚛𝚗 𝙱𝚎𝚏𝚘𝚛𝚎 𝙸𝚝 𝙱𝚎𝚌𝚘𝚖𝚎𝚜 𝚊 𝙱𝚕𝚊𝚍𝚎 لینک به دیدگاه
MasterAssassins ارسال شده در October 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 26 7 ساعت قبل، ijoker گفته است: موقعه باز کردن لانچر دو بار کلیک می کنی یا ۴ بار به بیشتر؟ دوبار میزنم روش دیگه ربطی نداره فکر کنم نقل قول ,My Story Is One Of Many Thousands .And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon لینک به دیدگاه
ijoker ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 در ۱۴۰۳/۸/۶ در 00:35، MasterAssassins گفته است: دوبار میزنم روش دیگه ربطی نداره فکر کنم اینو پرسیدم چون خودم بعضی مواقع در بعضی ازبرنامه ها وقتی بیش از دو بار کلیک کنم ارور میده دقیقا همینو نقل قول لینک به دیدگاه
MasterAssassins ارسال شده در October 31 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 31 نه نقل قول ,My Story Is One Of Many Thousands .And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon لینک به دیدگاه
Slap ارسال شده در October 31 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31 نگاهی به این بندازید نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه
MasterAssassins ارسال شده در November 1 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 1 9 ساعت قبل، Slap گفته است: نگاهی به این بندازید مشکل من متفاوته کاری به ریستارت و تسک منیجر ندارم اصلا یعنی نیازی نیست بهشون فقط اگه این مشکل که به ندرت پیش میاد ، پیش بیاد یه بار لانچرو میبندم بعد باز میکنم و همه چی درسته نقل قول ,My Story Is One Of Many Thousands .And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.