FrostBite ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 یک روز داخل جی تی ای داشتم هلمی جواب میدادم یکی بهم رسید بهم گفتش پابجی پلی میدی گفتم آره داداش مگه چی شده گفت میای با من یه دست روم بزنی گفتم البته من که عشق رومم یارو یه جوری زدم که خودش منو کیک فرند کرد کلیک کن نگاه کن نقل قول سلامتی اون رفیقـی که مجازیه اما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن… (◉‿◉)(◠‿◕) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperStar ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 هلمی️هلپ می️ نقل قول مــنــم هذیــونــ،یــه دنــیــای تــب ڪــرده... 𝕄𝔼 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrostBite ارسال شده در October 19 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 عجب حال یه سوتی دادم نقل قول سلامتی اون رفیقـی که مجازیه اما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن… (◉‿◉)(◠‿◕) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TAmamad ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 26 دقیقه قبل، FrostBite گفته است: یک روز داخل جی تی ای داشتم هلمی جواب میدادم یکی بهم رسید بهم گفتش پابجی پلی میدی گفتم آره داداش مگه چی شده گفت میای با من یه دست روم بزنی گفتم البته من که عشق رومم یارو یه جوری زدم که خودش منو کیک فرند کرد کلیک کن نگاه کن منم یروز یه رفیق هلپر داشتم ازش پرسیدم گفتم پسر پس چته چند وقته اعصاب نداری گفت دم ظهر این بچه سالا تعطیل میشن میان گیم دهنمو سرویس کردن گفتم مگه چیه گفت:بچه ساله اومده بهم میگه داداش پدر مادرم مردن بهم یکم پول بده گناه دارم اینم گفته چقدر میخوای گفته 1میلیون نقل قول ..𝙽𝚞𝚖𝚋 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrostBite ارسال شده در October 19 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 نقل قول نم یروز یه رفیق هلپر داشتم ازش پرسیدم گفتم پسر پس چته چند وقته اعصاب نداری گفت دم ظهر این بچه سالا تعطیل میشن میان گیم دهنمو سرویس کردن گفتم مگه چیه گفت:بچه ساله اومده بهم میگه داداش پدر مادرم مردن بهم یکم پول بده گناه دارم اینم گفته چقدر میخوای گفته 1میلیون منطقی هست نقل قول سلامتی اون رفیقـی که مجازیه اما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن… (◉‿◉)(◠‿◕) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InVasIoN ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 1 ساعت قبل، FrostBite گفته است: یک روز داخل جی تی ای داشتم هلمی جواب میدادم یکی بهم رسید بهم گفتش پابجی پلی میدی گفتم آره داداش مگه چی شده گفت میای با من یه دست روم بزنی گفتم البته من که عشق رومم یارو یه جوری زدم که خودش منو کیک فرند کرد کلیک کن نگاه کن بد هلمی ️ نقل قول My accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNlNJA ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 عزیزم آدم این کارا رو تو هلپمی انجام نمیدههه هاا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperStar ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 41 دقیقه قبل، InVasIoN گفته است: بد هلمی ️ سطح نقل قول مــنــم هذیــونــ،یــه دنــیــای تــب ڪــرده... 𝕄𝔼 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 در ۱۴۰۳/۷/۲۸ در 21:30، FrostBite گفته است: یک روز داخل جی تی ای داشتم هلمی جواب میدادم یکی بهم رسید بهم گفتش پابجی پلی میدی گفتم آره داداش مگه چی شده گفت میای با من یه دست روم بزنی گفتم البته من که عشق رومم یارو یه جوری زدم که خودش منو کیک فرند کرد کلیک کن نگاه کن انشالله باهم یک روم میزنیم نقل قول در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vanish ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 در ۱۴۰۳/۷/۲۸ در 22:02، TAmamad گفته است: منم یروز یه رفیق هلپر داشتم ازش پرسیدم گفتم پسر پس چته چند وقته اعصاب نداری گفت دم ظهر این بچه سالا تعطیل میشن میان گیم دهنمو سرویس کردن گفتم مگه چیه گفت:بچه ساله اومده بهم میگه داداش پدر مادرم مردن بهم یکم پول بده گناه دارم اینم گفته چقدر میخوای گفته 1میلیون ادم چقدر میتونه ناتوان باشه که میگه پدر مادرش مرده خو دیونه برو کار کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vanish ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 امان از دست نیو پلیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TAmamad ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 2 ساعت قبل، Vanish گفته است: ادم چقدر میتونه ناتوان باشه که میگه پدر مادرش مرده خو دیونه برو کار کن خدا زده حاضره پدر مادرشو بکشه برا چندرغاز پول نقل قول ..𝙽𝚞𝚖𝚋 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrostBite ارسال شده در October 21 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 نقل قول انشالله باهم یک روم میزنیم @DrDep مگه داری پابجی نقل قول سلامتی اون رفیقـی که مجازیه اما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن… (◉‿◉)(◠‿◕) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cobra ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 نگو وا برگام وای پ|ش|مام بگو چه جالب نقل قول :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 18 ساعت قبل، FrostBite گفته است: @DrDep مگه داری پابجی اره نقل قول در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrostBite ارسال شده در October 22 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 22 آیدی لطفاً نقل قول سلامتی اون رفیقـی که مجازیه اما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن… (◉‿◉)(◠‿◕) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در October 23 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23 در ۱۴۰۳/۷/۲۸ در 21:30، FrostBite گفته است: یک روز داخل جی تی ای داشتم هلمی جواب میدادم یکی بهم رسید بهم گفتش پابجی پلی میدی گفتم آره داداش مگه چی شده گفت میای با من یه دست روم بزنی گفتم البته من که عشق رومم یارو یه جوری زدم که خودش منو کیک فرند کرد کلیک کن نگاه کن هااا عامو بسی جالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OldGamer ارسال شده در October 23 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23 (ویرایش شده) امشب برو کمیته امداد جایزه تو بگیر ویرایش شده October 23 توسط OldGamer نقل قول My Accounts: My Brothers: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.