Ehs4n ارسال شده در October 2, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2024 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: توی ucp وقتی توی بخش مشخصات عمومی اکانتم هستم کنار گزینه خروج عکس کاراکترم رو نشون میده (اونی که انتخاب کردم) ولی وقتی به جای دیگه میرم مثل لیست دوستان و ... عکس کاراکتر کنار گزینه خروج تغییر میکنه و با کاراکتر در حال استفاده مطابقت نداره - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): ارسال میشود. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): اطلاعی ندارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در October 3, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2024 گزارش تکراری، در Wucp اصلاح خواهد شد The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در October 13, 2024 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2024 با سلام و درود، مورد گزارش شده تکراری میباشد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده