TheGoDKiLLeR ارسال شده در September 27 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: بنده ادمین جیل بودم و بعد Reconnect دادم و دیدم داخل HQ TRM زمانی که وار اجباری هست اسپان شدم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): Click - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): اول صبر میکنیم وار اجباری صورت بگیره و بعد خود را Ajail میکنیم و وقتی رفتیم جیل, Reconnect میدیم و بعدش میبینیم که در جای که /spawnchange کرده بودید اسپان میشید 𝑺𝒐𝒏𝒔 𝑶𝒇 𝑨𝒏𝒂𝒓𝒄𝒉𝒚 𝑭𝒐𝒓 𝑬𝒗𝒆𝒓 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheGoDKiLLeR ارسال شده در October 3 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 3 در ۱۴۰۳/۷/۶ در 17:40، TheGoDKiLLeR گفته است: - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): Click تصاویر - Click here 𝑺𝒐𝒏𝒔 𝑶𝒇 𝑨𝒏𝒂𝒓𝒄𝒉𝒚 𝑭𝒐𝒓 𝑬𝒗𝒆𝒓 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در October 13 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در October 13 با سلام و درود، مورد گزارش شده تایید شده و در حال بررسی میباشد @WhiteCollar ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در October 13 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 13 با سلام. باگ موردنظر در ریستارت بعدی رفع خواهد شد. با تشکر از گزارش شما. Commit Hash: 8176a173ec359a2791d77ea86fb1ce7ef59b5e25 به بخش در انتظار دریافت جوایز منتقل شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده