Realest ارسال شده در September 18 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 (ویرایش شده) سلام دوستان چطورین من خیلی خیلی دنبال جی تی ای سن اندرس برای اندروید ۱۴ گشتم کلی نت هدر دادم اخر یکی پیدا کردم که پوشه دیتا نداشت و قابل ادیت کردن نبود. لطفاً اگه فایل دیتا سازگار با اندروید ۱۴ داری لینک سایتشو برام بزار خیلی لازمم دمت گرم. (cpu mali arm) اندکی طنز هم ببینیم(فاقد محتوا) ویرایش شده September 18 توسط Realest نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در September 20 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20 نمیاد انگار برای اندروید ۱۴ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 20 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20 در ۱۴۰۳/۶/۲۸ در 18:44، Realest گفته است: سلام دوستان چطورین من خیلی خیلی دنبال جی تی ای سن اندرس برای اندروید ۱۴ گشتم کلی نت هدر دادم اخر یکی پیدا کردم که پوشه دیتا نداشت و قابل ادیت کردن نبود. لطفاً اگه فایل دیتا سازگار با اندروید ۱۴ داری لینک سایتشو برام بزار خیلی لازمم دمت گرم. (cpu mali arm) اندکی طنز هم ببینیم(فاقد محتوا) نمیدانم اطلاعی ندارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در September 20 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20 اطلاعی ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amojavad ارسال شده در September 21 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21 شیزوکو کارت راه میندازه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinisteR ارسال شده در September 21 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21 نمیدانم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.