PatrioT ارسال شده در September 17 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 سلام بر دوستان، لطفاً هرکی میدونه چطور باید مود گرافیکی روی آرساکیا گیم بریزیم بگه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 17 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 هم اکنون، Nasib گفته است: سلام بر دوستان، لطفاً هرکی میدونه چطور باید مود گرافیکی روی آرساکیا گیم بریزیم بگه. اطلاعی ندارم. میتونی اینترنت جست و جو کنی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iHossein ارسال شده در September 17 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 هم اکنون، ijoker گفته است: اطلاعی ندارم. میتونی اینترنت جست و جو کنی. کمکی که از رفیقام میخوام: جوابشون نقل قول My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در September 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 6 دقیقه قبل، ijoker گفته است: اطلاعی ندارم. میتونی اینترنت جست و جو کنی. هیچ آموزشی برای آرساکیا گیم وجود نداره 5 دقیقه قبل، iHossein گفته است: کمکی که از رفیقام میخوام: جوابشون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 17 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 2 دقیقه قبل، Nasib گفته است: هیچ آموزشی برای آرساکیا گیم وجود نداره فرقی نمیکنه که نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در September 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 هم اکنون، ijoker گفته است: فرقی نمیکنه که نگاه کردم به همون روش پیش رفتم ولی تأثیری رو بازی نذاشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 17 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 2 دقیقه قبل، Nasib گفته است: نگاه کردم به همون روش پیش رفتم ولی تأثیری رو بازی نذاشت @Fail @Zarathos نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlacarD ارسال شده در September 17 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 در بازی با من در ارتباط باشید نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Zarathos ارسال شده در September 17 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 33 دقیقه قبل، ijoker گفته است: @Fail @Zarathos https://uploadkon.ir/uploads/582917_242094b2244114d7daa80f0f14513f7a6241747714-480p.mp4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در September 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 3 ساعت قبل، BesTGunneR گفته است: در بازی با من در ارتباط باشید هر موقع آنلاین شدم چشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 18 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 22 ساعت قبل، Zarathos گفته است: https://uploadkon.ir/uploads/582917_242094b2244114d7daa80f0f14513f7a6241747714-480p.mp4 دهنت سرویس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NickeL ارسال شده در September 18 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 در ۱۴۰۳/۶/۲۷ در 19:48، Nasib گفته است: نگاه کردم به همون روش پیش رفتم ولی تأثیری رو بازی نذاشت و دیتای بازی رو خراب کرد؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScraT ارسال شده در September 18 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 گرافیک از این بهتر می خوای ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در September 18 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 47 دقیقه قبل، NickeL گفته است: و دیتای بازی رو خراب کرد؟! یه بار انجام دادم خراب شد چندبار انجام دادم اصلاً تأثیر نداشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در September 18 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 در ۱۴۰۳/۶/۲۷ در 19:35، Nasib گفته است: سلام بر دوستان، لطفاً هرکی میدونه چطور باید مود گرافیکی روی آرساکیا گیم بریزیم بگه. پیدا کردی مارو هم خبر کن نقل قول ,My Story Is One Of Many Thousands .And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در September 18 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 دوستان حواستون باشه بعضی مود ها CLEO میخان و برای ارساکیا در دسترس نیست بعضی هاشون برای سمپ طراحی نشدن و برای انلاین بازی کردن جواب نیست همچنین چون این مود ها بهینه سازی نشده خیلی هاشون برای سیستم های ضعیف افت شدید FPS به همراه داره . ولی هرکس مود Hd کردن ماشین هارو داره اعلام کنه نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sTrEETx ارسال شده در October 22 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22 در ۱۴۰۳/۶/۲۷ در 20:35، PatrioT گفته است: سلام بر دوستان، لطفاً هرکی میدونه چطور باید مود گرافیکی روی آرساکیا گیم بریزیم بگه. ببین عزیز شما باید حتما سمپ رو داشته باشید نه لانچرو و کلو و مود لودر هم باید داشته باشید بعد شما مود گرافیکی رو روی بازیتون میریزن همونجایی که gta sa.exe وجود دارد بعد اجرا کنید میبینید که بدون مشکل اومده و لذت ببرید ❤ نقل قول My account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در دیروز در 02:27 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 02:27 من که بلد نیستم نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.