ijoker ارسال شده در September 17 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 به نام الله تریلر بازی کانتر استریک گلوبال آفنسیو (CS:GO) سی اس گو تایم: 00:03:54 {برای تماشا کافیست بر روی کیفیت های ذکر شده کلیک فرمایید} تماشا با کیفیت 144p -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- تماشا با کیفیت 240p -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- تماشا با کیفیت 360p -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- تماشا با کیفیت 480p -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- تماشا با کیفیت 720p نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در September 17 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 به به عالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chip ارسال شده در October 3 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3 مثل همیشه نقل قول Heroes sometimes fail Nigga لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swap ارسال شده در October 7 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7 قشنگ بود 1 نقل قول آنڪـہ مـے خندد غمش بـے انتهاست..!ヅ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در October 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 16 در ۱۴۰۳/۶/۲۷ در 13:21، Hack گفته است: به به عالیه اصلا آدم کانتر بازی میکنه یه حال خاص قدیمی به آدم دست میده روزایی که کلمون تو کامپیوتر بو و داشتیم کانتر بازی میکردیم اون قر زدن ها کری خوندن ها هد شات ها و حس و حال ها و.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaftJad ارسال شده در October 16 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16 به به به عالی همین الانشم من دارم بازی میکنم به به نقل قول 𝐒𝐮𝐫𝐯𝐢𝐯𝐚𝐥 𝐓𝐞𝐚𝐦 𝐌𝐚 𝐍𝐢𝐆𝐆𝐚𝐏𝐚𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐇𝐚𝐬𝐭𝐢𝐦 𝐒𝐓 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Realest ارسال شده در October 16 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16 حعیف لینکش نیاورد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingMT ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 کانتر اون موقع ها خیلی حال میداد من الان با دوستام بعضی موقع ها تک به تک میرم هم میخورم و میزنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در October 19 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 در ۱۴۰۳/۷/۲۵ در 23:46، Realest گفته است: حعیف لینکش نیاورد دوباره تست کن در ۱۴۰۳/۷/۲۵ در 17:44، ParsiLegend گفته است: به به به عالی همین الانشم من دارم بازی میکنم به به خوش به حالت 4 ساعت قبل، KingMT گفته است: کانتر اون موقع ها خیلی حال میداد من الان با دوستام بعضی موقع ها تک به تک میرم هم میخورم و میزنم . منم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperStar ارسال شده در October 22 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22 Nice نقل قول مــنــم هذیــونــ،یــه دنــیــای تــب ڪــرده... 𝕄𝔼 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cobra ارسال شده در October 24 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24 هیچ کانتر سورس برام قدیمی نمیشه مخصوصا. نقل قول :Staff :My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suffer ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 کانتر فقط نسخه 1.6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در November 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 5 ساعت قبل، Suffer گفته است: کانتر فقط نسخه 1.6 همشون عالین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Realest ارسال شده در November 6 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 در ۱۴۰۳/۷/۲۸ در 18:07، ijoker گفته است: دوباره تست کن بازم نیاورد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در November 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 18 ساعت قبل، Realest گفته است: بازم نیاورد کیفیت های دیگر رو زدی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daruosh ارسال شده در November 10 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10 در ۱۴۰۳/۸/۱۲ در 11:19، Suffer گفته است: کانتر فقط نسخه 1.6 وقتی در مورد کانتر حرف میزنی مهم نیست نسخه چنده مهم اینه که همیشه خفنه چه قدیمی چه جدید نقل قول :Myaccount لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در چهارشنبه در 14:08 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 14:08 در ۱۴۰۳/۸/۲۰ در 23:10، Daruosh گفته است: وقتی در مورد کانتر حرف میزنی مهم نیست نسخه چنده مهم اینه که همیشه خفنه چه قدیمی چه جدید موافقم تا سر حد مرگ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.