KINGFOX ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 اقا اگه میشه برای اندروید ۱۴ بازی رو یه کاری کنید که بشه نصب کرد من گوشی جدید گرفتم سامسونگ هست میزنه: App not installed complate به اندروید من نمیسازه میشه برای ۱۴ بیارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Realest ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 متاسفانه با گوشیت ناسازگاره منم اندروید ۱۴ هستم ولی میاره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 مربوط به مدل پردازنده گوشیتون داره. از یه مدل به بعد, واسه پردازنده Compact نشده لانچر. باید صبر کنیم. پ.ن: نزار گوشیت 100% بشه, عمر باتریت کم میشه نقل قول !a None Person Hitman Agency ╗╚╝╔ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KINGFOX ارسال شده در September 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 7 ساعت قبل، Realest گفته است: متاسفانه با گوشیت ناسازگاره منم اندروید ۱۴ هستم ولی میاره. S24 ultra هست به گوشی نمیشه کاری کرد که بخوره اگه میدونی لطفا بهم بهم بمگ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Realest ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 2 ساعت قبل، KINGFOX گفته است: S24 ultra هست به گوشی نمیشه کاری کرد که بخوره اگه میدونی لطفا بهم بهم بمگ نمیدونم والا من شیامی دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در September 24 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24 (ویرایش شده) کلا با arm64 مشکل داره ویرایش شده September 24 توسط Suvastika نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 در ۱۴۰۳/۶/۲۵ در 19:11، KINGFOX گفته است: اقا اگه میشه برای اندروید ۱۴ بازی رو یه کاری کنید که بشه نصب کرد من گوشی جدید گرفتم سامسونگ هست میزنه: App not installed complate به اندروید من نمیسازه میشه برای ۱۴ بیارید؟ باید بری تو تنظیمات یه دسترسی امنیتی داره اونو off کنی چون قبلا سامسونگ داشتم این مشکل داشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در جمعه در 20:07 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:07 در ۱۴۰۳/۸/۱۷ در 14:45، amirdii گفته است: باید بری تو تنظیمات یه دسترسی امنیتی داره اونو off کنی چون قبلا سامسونگ داشتم این مشکل داشت ربطی نداره، arm64 ساپورت نمیکنه نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در جمعه در 20:11 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:11 3 دقیقه قبل، Suvastika گفته است: ربطی نداره، arm64 ساپورت نمیکنه عه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.