DastGheyb ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 4 ساعت قبل، None گفته است: پسرم، فرزند ادب باش نه فرزند پدر ... فرزند ادب زنده کند نام پدر 1 نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Makarani ارسال شده در September 20 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20 UCP مستری رو چک نکنی ها @Mastery 1 نقل قول Me: My brothers: TK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
emambaqer ارسال شده در September 20 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20 در ۱۴۰۳/۶/۲۸ در 18:59، NickeL گفته است: مگه تو خودت امامی اسم خودتو گذاشتی امام باقر؟ میتونی از والدین بپرسی عزیزم سلام برسون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jaden ارسال شده در September 21 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21 در ۱۴۰۳/۶/۲۴ در 13:33، OBANAY گفته است: فقط یه بار دیه فش بدم بن ابد میخورمXD نمد چرا خندم میاد ولی از 15 تا 20 بار فقط برای زبان ناپسند بن شدم سلطان ادب و احترام فقط خودت نقل قول (Call Out My Name) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Signore ارسال شده در September 21 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21 در ۱۴۰۳/۶/۲۴ در 13:33، OBANAY گفته است: فقط یه بار دیه فش بدم بن ابد میخورمXD نمد چرا خندم میاد ولی از 15 تا 20 بار فقط برای زبان ناپسند بن شدم عجب، افتخار جدیده؟ نقل قول سر خم نمیکنم مدال بگیرم... ...I will not bow my head to get a medal *Federal Bureau of Investigation* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mastery ارسال شده در September 21 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21 15 ساعت قبل، Makarani گفته است: UCP مستری رو چک نکنی ها @Mastery بد شد که 1 نقل قول Maybe you would be a better person if only your father was more careful in choosing his wife لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KeLSieR ارسال شده در September 21 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21 ترجمه: دوستانی که نفهمیدن منظورش چیه ، داره میگه کمک کنید تا Clear all ban & unban records کنم. 1 دقیقه قبل، KeLSieR گفته است: ترجمه: دوستانی که نفهمیدن منظورش چیه ، داره میگه کمک کنید تا Clear all ban & unban records کنم. 100k از طرف من به شما انتقال یافت! نقل قول 𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽 یکم تنها بمونید مرد شید شهر پر شده از ماشینای مهریه ای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iTANJIRO ارسال شده در September 23 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 23 @KeLSieR دروغ میگه نداد xd نقل قول GOJO لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ISA ارسال شده در September 23 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23 در ۱۴۰۳/۶/۲۹ در 18:50، None گفته است: پسرم، فرزند ادب باش نه فرزند پدر ... ولی این بیشتر شبیه فحش بود تا نصحیت من اصلا هیچ کاری به محتوای موضوع ندارم جملات تون سنگین بود حقیقتش من خودم به جاش فروم ترک میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در September 25 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25 در ۱۴۰۳/۷/۲ در 23:58، ISA گفته است: ولی این بیشتر شبیه فحش بود تا نصحیت من اصلا هیچ کاری به محتوای موضوع ندارم جملات تون سنگین بود حقیقتش من خودم به جاش فروم ترک میکنم @None ماهان جان برای دفاع حمله میکنن نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmd87 ارسال شده در September 25 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25 ادب تاج سر مردان است: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roney ارسال شده در September 26 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26 Mastery: Are you kidding me? 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roney ارسال شده در September 26 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26 10 ساعت قبل، mmd87 گفته است: ادب تاج سر مردان است: داداش حالا سخن شما متین ولی دیگه ضرب المثل اختراع نکن که :)) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hosseiin ارسال شده در September 26 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26 (ویرایش شده) اَدب آن دوره گرانیست که به هرکس ندهند پر تاوس قشنگ است که به کرکَس ندهند! ویرایش شده September 26 توسط MaraGun اطلاعات کاربری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در September 26 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26 جدیدترین سلطان ایران کشف شد : نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tech ارسال شده در September 27 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mastery ارسال شده در September 27 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27 در ۱۴۰۳/۷/۵ در 10:16، Roney گفته است: Mastery: Are you kidding me? داداش 1 1 نقل قول Maybe you would be a better person if only your father was more careful in choosing his wife لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roney ارسال شده در September 29 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29 در ۱۴۰۳/۷/۵ در 22:09، MaraGun گفته است: اَدب آن دوره گرانیست که به هرکس ندهند پر تاوس قشنگ است که به کرکَس ندهند! اگه میخواید شعر بگید حداقل درست بگید تاوس؟؟ دوره؟؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RAE ارسال شده در October 4 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4 زیاد ایلان اسلامی نگاه میکنی مطمعنم دنیا 2 روزه مشتی روز اول ب دنیا میای روز دوم میمیریی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tohi ارسال شده در October 4 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4 تناظ طباطبایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در October 7 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7 نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoneBoY ارسال شده در October 7 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7 سلطان جوک های بی مزه نقل قول _________________________________________________ ܥ݆یܝ̇ܨ ܭܘ ܩߊ ܝو ࡅ߳ܫܝیܦ̇ߺܙ ܩیܭܝ̇ߺܘ ܥ݆ܭَوܝ̇ߺܘ ܢ̣ܠܝ̇ߺܥ ܢܚ݅ܥܔ ܢ̣ܫܥ ߊܝ̇ ܢܚܦ̈وطܘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thailand ارسال شده در October 12 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12 در ۱۴۰۳/۶/۲۴ در 13:33، iTANJIRO گفته است: فقط یه بار دیه فش بدم بن ابد میخورمXD نمد چرا خندم میاد ولی از 15 تا 20 بار فقط برای زبان ناپسند بن شدم هعییی نقل قول ماه شده خورشید قبیله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.