Suffer ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 چه افتخاری! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BeheshT ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 (ویرایش شده) 21 ساعت قبل، dantenon گفته است: فقط یه بار دیه فش بدم بن ابد میخورمXD نمد چرا خندم میاد ولی از 15 تا 20 بار فقط برای زبان ناپسند بن شدم منطقیه ویرایش شده September 15 توسط FinalRound نقل قول نقل قول زبان را مگر دان به عیب کسان که خود عیب داری و مردم زبان! :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OldGamer ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 حالا ما کار نداریم ولی خب تو ابرو ایران و ایرانی رو بردی تو تاریخ ایران از این ادما نیس که افتخارم میکنی؟؟؟ نقل قول Number One Family For Ever My Accounts: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 در ۱۴۰۳/۶/۲۴ در 13:33، dantenon گفته است: فقط یه بار دیه فش بدم بن ابد میخورمXD نمد چرا خندم میاد ولی از 15 تا 20 بار فقط برای زبان ناپسند بن شدم الان بد دهنت بودن جزو افتخارات شماست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 در ۱۴۰۳/۶/۲۴ در 13:33، dantenon گفته است: فقط یه بار دیه فش بدم بن ابد میخورمXD نمد چرا خندم میاد ولی از 15 تا 20 بار فقط برای زبان ناپسند بن شدم لات بمیری نقل قول ,My Story Is One Of Many Thousands .And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InVasIoN ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 در ۱۴۰۳/۶/۲۴ در 13:33، dantenon گفته است: فقط یه بار دیه فش بدم بن ابد میخورمXD نمد چرا خندم میاد ولی از 15 تا 20 بار فقط برای زبان ناپسند بن شدم چیزیه که دست خودته نقل قول My accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinisteR ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 در ۱۴۰۳/۶/۲۴ در 20:29، Metii گفته است: استعداد جوان های خارجی: داشتن لیسانس فیزیک فوق... استعداد جوان های ایرانی: سلطان فحاشی - کینگ شوتی - ممد ساقی یعنی میخوای بگی فحاشی استعداد نیست #فحاشی_استعداد_است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PrejuDice ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 فحاشی افتخار نیست نقل قول ☠ FADAEIAM GLADIATORE ADABIYAT ☠ 𝙽𝚠𝙰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InVasIoN ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 8 ساعت قبل، emambaqer گفته است: یعنی میخوای بگی فحاشی استعداد نیست #فحاشی_استعداد_است گنگ گنگ گنگ نقل قول My accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Realest ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 در ۱۴۰۳/۶/۲۴ در 13:33، OBANAY گفته است: فقط یه بار دیه فش بدم بن ابد میخورمXD نمد چرا خندم میاد ولی از 15 تا 20 بار فقط برای زبان ناپسند بن شدم داداش این مطلب نه طنز بود نه چیزیه که بهش افتخار کنی خیلیم خجالت آوره ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InVasIoN ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 در ۱۴۰۳/۶/۲۵ در 10:51، OldGamer گفته است: حالا ما کار نداریم ولی خب تو ابرو ایران و ایرانی رو بردی تو تاریخ ایران از این ادما نیس که افتخارم میکنی؟؟؟ حق رو این داشمون میگه 1 نقل قول My accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SubUrbaN ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 در ۱۴۰۳/۶/۲۴ در 11:03، OBANAY گفته است: فقط یه بار دیه فش بدم بن ابد میخورمXD نمد چرا خندم میاد ولی از 15 تا 20 بار فقط برای زبان ناپسند بن شدم وای چقد تو خفنی پسر /: نقل قول !Showed Them Niggaz Who's Gangsta MY FRIENDS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AFK ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 در ۱۴۰۳/۶/۲۴ در 20:08، OBANAY گفته است: @enigma سلام عزیزم شما اگه مطلب منو درک میکردی میفهمیدی که مطلب من صرفا برای خنده هست وگرنه ما همه انسانیم هممون یکسانیم جه پوادارش چه فقیرش چه متوسطش عجب نقل قول ⁸Angels playing disguised with devil's faces Officer لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MMDSINZ ارسال شده در September 17 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 خندیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mastery ارسال شده در September 17 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 نظری ندارم. نقل قول Maybe you would be a better person if only your father was more careful in choosing his wife لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnPrice ارسال شده در September 17 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17 داشمون با ادب باشهههه؟! نقل قول My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HashashiN ارسال شده در September 18 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 در ۱۴۰۳/۶/۲۴ در 13:33، OBANAY گفته است: فقط یه بار دیه فش بدم بن ابد میخورمXD نمد چرا خندم میاد ولی از 15 تا 20 بار فقط برای زبان ناپسند بن شدم افرین نقل قول دلم خوش بودش به GTA پول هکی بزرگ شدم فهمیدم باید پول دارم تکی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NickeL ارسال شده در September 18 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 دااوش دیع لاتیشه پور نکو. شیتم نکویااا؟ براتح بدح میشحححح در ۱۴۰۳/۶/۲۶ در 03:19، emambaqer گفته است: یعنی میخوای بگی فحاشی استعداد نیست #فحاشی_استعداد_است داداش حالا تو اینو میگی؟... رسیدیم به یه دیوار بلوکی، از دیوار گلی رفتیم بالا، رفتیم تو یه باغ پرتقال، هلو داشت یکی ایقد ( )! داشتیم انار میچیدیم، صاحب باغ انجیر اومد بالا سرمون. گفت پول تمام شلیلا رو باید بدین.... ما هم پول آلبالو ها رو دادیم، رفتنی با خودمون چند تا خربزه هم آوردیم، رفیقم دید گفت این سیب زمینی ها چیه آوردی تو راه خراب میشه؟... گفتم نه من خیار آوردم تا با گوجه بزنیم.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinisteR ارسال شده در September 18 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 2 ساعت قبل، NickeL گفته است: دااوش دیع لاتیشه پور نکو. شیتم نکویااا؟ براتح بدح میشحححح داداش حالا تو اینو میگی؟... رسیدیم به یه دیوار بلوکی، از دیوار گلی رفتیم بالا، رفتیم تو یه باغ پرتقال، هلو داشت یکی ایقد ( )! داشتیم انار میچیدیم، صاحب باغ انجیر اومد بالا سرمون. گفت پول تمام شلیلا رو باید بدین.... ما هم پول آلبالو ها رو دادیم، رفتنی با خودمون چند تا خربزه هم آوردیم، رفیقم دید گفت این سیب زمینی ها چیه آوردی تو راه خراب میشه؟... گفتم نه من خیار آوردم تا با گوجه بزنیم.... عجیبه قیافتم شبیه عکسته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NickeL ارسال شده در September 18 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 در ۱۴۰۳/۶/۲۸ در 16:22، emambaqer گفته است: عجیبه قیافتم شبیه عکسته؟ مگه تو خودت امامی اسم خودتو گذاشتی امام باقر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sajjadgr ارسال شده در September 18 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 در ۱۴۰۳/۶/۲۴ در 13:33، OBANAY گفته است: فقط یه بار دیه فش بدم بن ابد میخورمXD نمد چرا خندم میاد ولی از 15 تا 20 بار فقط برای زبان ناپسند بن شدم اوه نو کرینج 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 موندم چرا سر تکرار تخلف تعلیق نشدی نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
varalos ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 در ۱۴۰۳/۶/۲۴ در 13:33، OBANAY گفته است: فقط یه بار دیه فش بدم بن ابد میخورمXD نمد چرا خندم میاد ولی از 15 تا 20 بار فقط برای زبان ناپسند بن شدم داش داری حیف میشی بخدا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 بزرگ تر از تو هم به جواب رسیدن کسایی که تو انگشت کوچیکشون هم نیستی نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 پسرم، فرزند ادب باش نه فرزند پدر ... نقل قول !Bye لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.