JohnPrice ارسال شده در September 7 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7 با سلام من وقتی که وارد بازی میشم نه صدا دارم و نمیتونم مایک بدم حدود دو هفته که اینجوری هستم بعد هعی ارور میده که مینویسه Error creating stream 5 لطفا کمکم کنید عکس نقل قول My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiLo ارسال شده در December 11 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11 (ویرایش شده) سلام! ببین، برای مشکل صدا و مایکروفن توی Launcher چند تا کار میتونی انجام بدی: 1. چک کردن صدا: صدا در ویندوز: برو توی تنظیمات صدا (Control Panel یا Settings) و ببین آیا صدای سیستم روشنه یا نه. همچنین مطمئن شو که اسپیکر درست انتخاب شده. تنظیمات بازی: وقتی وارد بازی میشی، به قسمت تنظیمات صدا برو و ببین آیا صدا روشنه یا نه. 2. مایکروفن: تنظیمات مایکروفن: دوباره به تنظیمات صدا برو و ببین آیا مایکروفن شناسایی شده یا نه. اجازهها: مطمئن شو که SAMP اجازه استفاده از مایکروفن رو داره. این رو میتونی توی تنظیمات حریم خصوصی ویندوز چک کنی. 3. خطای “Error creating stream 5”: این خطا معمولاً به خاطر مشکلات صدا یا درایورهای صداست. برای حلش: بهروزرسانی درایورها: برو سایت سازنده کارت صدا و درایور جدیدش رو دانلود و نصب کن. بدون مد بازی کن: اگه از مد یا پلاگین استفاده میکنی، سعی کن بازی رو بدون اونها اجرا کنی. تست با بازیهای دیگه: ببین آیا توی بازیهای دیگه هم مشکل صدا داری یا فقط SAMP اینطوریه. 4. نصب دوباره Launcher: اگه هیچکدوم از این کارا جواب نداد، Launcher رو حذف کن و دوباره نصبش کن. ممکنه فایلها خراب شده باشن. - ببخشید که دیر جواب دادم. اگر هنوز سوالت پابرجا هست امیدوارم بتوانم به سوالت به بهترین شکل ممکن پاسخ دهم. لطفاً اگر هنوز سوالی داری، حتماً بپرس. ویرایش شده December 11 توسط MiLo 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.