None ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): Click - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: درود؛ بعد از نصب, هنگام ورود به لانچر, بعد از گذشت 3 الی 5 دقیقه که "در حال یافتن سرور" هست, این ارور رو دریافت میکنم. اینترنت هم کاملا فیکس هست؛ لانچر رو با اینکه داشتم, دوباره از Ag5.ir/D دانلود کردم, اما فایده نداشت. 1 نقل قول !Bye لینک به دیدگاه
AlacarD ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 لانچرو دلت کن باز بریز از فایل گیم وارد گیم شو و از اتصال اینترنتت مطمئن شو و فیلترشکن یا هرگونه چیزه دیگه رو اف کن @Slap نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه
Automat ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 درود ماهان مشکل یا از سمت اپراتوره یا سرور چون منم همین مشکل رو داشتم امروز. من خودم حدودا 5 دقیقه منتظر موندم تا آورد. نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه
ijoker ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 58 دقیقه قبل، None گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): Click - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: درود؛ بعد از نصب, هنگام ورود به لانچر, بعد از گذشت 3 الی 5 دقیقه که "در حال یافتن سرور" هست, این ارور رو دریافت میکنم. اینترنت هم کاملا فیکس هست؛ لانچر رو با اینکه داشتم, دوباره از Ag5.ir/D دانلود کردم, اما فایده نداشت. سلام به داداش گلم. فکر کنم تازه ویندوز عوض کرده باشی اول از اتصال اینترنت مطمئن شو. این کار ها رو انجام بده: ۱_یک بار حذف کن بعد دوباره نصب کن. ۲_دایرکت ایکس ۹ رو نصب کن و بعد بازی رو نصب کن. ۳_دو بار پشت سر هم بدون حذف کردن نصب قبلی نصب کن(دو بار پشت سر هم نصبش کن). ۴_درایو هات رو آپدیت کن و بعد نصب کن. خودم و دوستانم با این مشکل خیلی خیلی برخورد کرده ایم و هر بار با یه روشی حل شده فعلا این ها رو انجام بده اگه نشد بگو ببینیم چی کنیم. موفق و موید باشی. نقل قول لینک به دیدگاه
Slap ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 درود, تنها کاری که از سمت شما در این لحظه بر میاد صبر است. این مشکل برای عمده بازیکنان رخ داده و در صورتی که کمی بیشتر صبر کنید تا مشکل حل شود میتوانید با روال قبل به بازی خود ادامه بدید. هم اکنون، ijoker گفته است: سلام به داداش گلم. فکر کنم تازه ویندوز عوض کرده باشی اول از اتصال اینترنت مطمئن شو. این کار ها رو انجام بده: ۱_یک بار حذف کن بعد دوباره نصب کن. ۲_دایرکت ایکس ۹ رو نصب کن و بعد بازی رو نصب کن. ۳_دو بار پشت سر هم بدون حذف کردن نصب قبلی نصب کن(دو بار پشت سر هم نصبش کن). ۴_درایو هات رو آپدیت کن و بعد نصب کن. خودم و دوستانم با این مشکل خیلی خیلی برخورد کرده ایم و هر بار با یه روشی حل شده فعلا این ها رو انجام بده اگه نشد بگو ببینیم چی کنیم. موفق و موید باشی. خیر این موضوع هیچ ارتباطی با DirectX و Driver ندارد. نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه
None ارسال شده در September 5 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 ممنون از همه ی دوستان عزیز و گرامی و راه حل هاشون @NasTy @Automat خوشبختانه همونطور که @Slap مهران عزیز گفت, مشکل از سمت سرور بوده و فقط باید صبر میکردم. @ijoker بله به تازگی که چه عرض کنم, یک ساعت از شروع کار ویندوز جدید نگذشته بود, که اولین برنامه, لانچر آرساکیا گیم رو دانلود کردم! اما مشکل حل شد, مرسی از همتون 1 نقل قول !Bye لینک به دیدگاه
NickeL ارسال شده در October 28 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28 سلام من الان ۲ روزه به این مشکل برخورد کردم ولی مطمئنم که هیچ مشکلی از سمت اینترنتم و سیستمم نیست. چند بار هم ریپوزت دادم ولی کاری از پیش نرفت همچنان! در حالی این مشکل وجود داره که من میتونم به راحتی با همین نتی که باهاش به سیستم وصلم برم و یو سی پی چک کنم یا اینکه وب گردی کنم و فیلم ببینم. حتی با نت خود موبایل هم امتحان کردم ولی همچنان همین طور بود. نقل قول لینک به دیدگاه
MasterAssassins ارسال شده در October 28 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28 در ۱۴۰۳/۶/۱۵ در 14:28، None گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): Click - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: درود؛ بعد از نصب, هنگام ورود به لانچر, بعد از گذشت 3 الی 5 دقیقه که "در حال یافتن سرور" هست, این ارور رو دریافت میکنم. اینترنت هم کاملا فیکس هست؛ لانچر رو با اینکه داشتم, دوباره از Ag5.ir/D دانلود کردم, اما فایده نداشت. نرم افزاری چیزی مبنی بر لیمیت کردن اینترنت واسه لانچر یا دیسی کردن خودت یا بستن اینترنت از طریق firewall و غیره که انجام ندادی؟ در ۱۴۰۳/۶/۱۵ در 17:51، None گفته است: ممنون از همه ی دوستان عزیز و گرامی و راه حل هاشون @NasTy @Automat خوشبختانه همونطور که @Slap مهران عزیز گفت, مشکل از سمت سرور بوده و فقط باید صبر میکردم. @ijoker بله به تازگی که چه عرض کنم, یک ساعت از شروع کار ویندوز جدید نگذشته بود, که اولین برنامه, لانچر آرساکیا گیم رو دانلود کردم! اما مشکل حل شد, مرسی از همتون اینو الان دیدم خدایاشکرت 1 نقل قول ,My Story Is One Of Many Thousands .And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon لینک به دیدگاه
KhooneKhorshid ارسال شده در November 6 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 منم همین مشکل دارم ولی نمیدونم چیکار کنم یکی اوکی کنه واسم مرسی نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.