amir1389 ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همون طور که در تصویر مشاهده می نماید من بعد از اخطار وسیله را ورداشتم تیری به وسیله نقلیه من زد • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/c8dc15_24InShot-۲۰۲۴۰۹۱۴-۲۲۳۸۳۲۶۷۸.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza12 ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام، ایشون قبل از وال شروع بشه بنده رو کیل دادند و بعد از کیل شدن بنده وال را اتک دادند. • شاهد ها: خداوند • مدرک/عکس یا فیلم: مخفی کننده ویرایش شده September 15 توسط Alireza12 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wizardry ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 (ویرایش شده) شاکی محترم @Alireza12 شکایت شما رد شد! +مدرک شما کافی نمی باشد. ___ شاکی محترم @amir1389 طی برسی های انجام شده شکایت شما رد شد! +مدرک شما کافی نمی باشد. ویرایش شده September 16 توسط Avery 1 نقل قول NuMber One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chip ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توضیحات لازمه به لیدر عزیز به صورت PM فرستاده شد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:مدارک به صورته پیام شخصی فرستاده شد 1 1 نقل قول Heroes sometimes fail Nigga لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrBiG ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: /mFrisk دادن وقتی AFK بودم • مدارک (فیلم یا عکس): مخفی کننده 20 دقیقه قبل، MrBiG گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: /mFrisk دادن وقتی AFK بودم • مدارک (فیلم یا عکس): نمایش محتوا مخفی این هم در نظر داشته باشیم که /Mfrisk داد ولی /Frisk نکرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wizardry ارسال شده در September 20 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20 @MrBiG با سلام خدمت شاکی محترم در حال بررسی شکایت شما هستیم... تشکر از صبر شما. نقل قول NuMber One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wizardry ارسال شده در September 20 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20 @110 با سلام خدمت شاکی محترم در حال بررسی شکایت شما هستیم... تشکر از صبر شما. ___ شاکی محترم @MrBiG شکایت شما رد شد. +توضیحات برای شما ارسال شد. 1 نقل قول NuMber One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yatoro ارسال شده در September 20 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: برای لیدر مربوطه داده شد @Kentish • شاهد ها: --- • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر مربوطه ارسال شد @Kentish و @Avery 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wizardry ارسال شده در September 20 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20 @Yatoro با سلام خدمت شاکی محترم در حال بررسی شکایت شما هستیم... تشکر از صبر شما. نقل قول NuMber One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
forestWalker ارسال شده در September 20 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توضیحات لازمه به صورت PM فرستاده شد. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: Click نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wizardry ارسال شده در September 20 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20 شاکی محترم @Yatoro طی برسی های انجام شده و مدارک ارسالی از افسر مربوطه شکایت شما رد شد. +موفق باشید. 1 نقل قول NuMber One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wizardry ارسال شده در September 20 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20 @forestWalker با سلام خدمت شاکی محترم در حال بررسی شکایت شما هستیم... تشکر از صبر شما. نقل قول NuMber One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wizardry ارسال شده در September 21 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21 شاکی محترم @110 طی برسی های انجام شده شکایت شما رد شد! +موفق باشید. ___ شاکی محترم @forestWalker شکایت شما قبول شد. +افسر خاطی مجازات شدند! نقل قول NuMber One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kadkhodaa ارسال شده در September 21 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام دوستم بهم گفت که منو کیل کن برم جا هوسم کار دارم بعد من دوستمو که کیل کردم ایشون بهم وانتد داد الکی که اصلا ربطی به ایشون نداره و من خواستار ارسال مدرک هستم میخوام بدونم دلیل کارشون برای چیست؟ • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم: 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kentish ارسال شده در September 21 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21 شاکی محترم @kadkhodaa شکایت شما رد شد. +عملکرد افسر مربوطه صحیح بوده. +لطفا از شکایت بیهوده پرهیز کنید. 2 نقل قول - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EverHero ارسال شده در September 27 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27 .عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وسط وال فریسک داد • شاهد ها: ... • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در September 27 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من در سی ن ن AFK بوده ام و از AFK در آمدم دیدم که Elyas من را Frisk داد و سری منو Wanted کیل کرد کیلم داد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://s6.uplod.ir:182/d/2k2v7lmo4hvhuf6ts2nzjj3mx26knmfvtswdjp3tmqb64lshhlj35svlosna33pr2f2r567u/Screenshot_۲۰۲۴-۰۹-۲۷-۲۳-۰۶-۵۹-۸۲۹_com.parallel.space.lite.arm32.jpghttps://s6.uplod.ir:182/d/2k2vzlmo4hvhuf6ts2n5nyljxyyd3xexmmver4t3eaettrd3f3z5pcodpu5wvejhb7ylg6mw/Screenshot_۲۰۲۴-۰۹-۲۷-۲۳-۰۵-۳۸-۷۷۰_com.parallel.space.lite.arm32.jpg نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EliCa ارسال شده در September 27 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: کیل دادن بعد از اتمام وال. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: برای @Kentishارسال شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iTANJIRO ارسال شده در September 28 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:با سلام بنده دستم شاتگان بود و در هوسم بودم ایشون اومد دوستم وانتد کیل کرد بنده دستم شاتگان بود و غلافش نکرده بودم ایشون وقتی دید دستم شاتگانه فورا گشت منو و 3 وانتد داد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 4 نقل قول GOJO لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kentish ارسال شده در September 28 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28 @BloodHero شکایت شما رد شد.(عملکرد افسره مربوطه صحیح بوده است). @Armingodofwar شکایت شما رد شد.(عملکرد افسره مربوطه صحیح بوده است). @EliCa شکایت شما رد شد.(افسر خاطی در فکشن حضور ندارد). @OBANAY شکایت شما رد شد.(عملکرد افسره مربوطه صحیح بوده است). +لطفا از شکایت بیهوده پرهیز کنید. نقل قول - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chip ارسال شده در September 30 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نقل قول حتما برای Wanted های Ramming on cop car، Ignoring cop، Bad Emergency Call و Running مدرک بگیرید و در صورت شکایت ارائه بدهید. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: PM ویرایش شده September 30 توسط 110 نقل قول Heroes sometimes fail Nigga لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در October 1 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1 با سلام و درود خدمت شاکی محترم @110 شکایت شما رد شد. افسر خاطی دیگر در اقلیت حضور ندارد شاد باشید. نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chip ارسال شده در October 3 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نقل قول شما حق ندارید روی افرادی که در حال تیر زدن مداوم به یک بازیکن هستند از دستور Frisk/ استفاده کنید (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: Click 2 نقل قول Heroes sometimes fail Nigga لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kentish ارسال شده در October 4 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4 شاکی محترم @110 شکایت شما رد شد. +در عملکرد افسر مربوطه خطایی رخ نداده. +لطفا از شکایت بیهوده پرهیز کنید. 2 نقل قول - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosseinTak ارسال شده در October 5 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و احترام این دوست عزیزمون اومده بنده رو فریز دادا بعد گفتم منو ببر جیل نه بورود لطفاً رسیدگی کنید • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/c10005_24Screenrecorder-2024-10-05-07-55-16-355.mp4 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.