Mohammad ارسال شده در October 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2022 سلام و عرض ادب @West @SaeedAlpha شکایت شما رد شد. طبق پاسخ مسئولین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh1 ارسال شده در October 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در October 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2022 سلام و عرض ادب @313 شکایت شما رد شد. طبق پاسخ مسئولین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در October 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2022 سلام و عرض ادب @AnanaS شکایت شما رد شد. طبق پاسخ مسئولین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Taziyane ارسال شده در October 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام من داشتم باس میزدم یکی از بچه ها گفت که کیلش بدم منم کیلش دادم چون باف خورده بود این به من wanted داد helpme هم دادم پرسیدم اونا هم گفتن که در زمان باس wanted دادن مجازات داره • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول پیچیدم به بازی از هر کی بگی بریدم حوصله بحث ندارم اما گوش به حرف تو میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در October 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2022 سلام و عرض ادب @Taziyane شکایت شما رد شد. طبق پاسخ مسئولین مدارک کافی نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaeedAlpha ارسال شده در October 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2022 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام دو تا شکایت دارم : 1. /MT در MountBike ؟ پس ماشین HQ به چه دردی میخوره؟ 2. /Handsup که بزنی باید اول /Hcu کنن بعد کیل کنن. ( من حتی سلاحی نداشتم ). شما فقط زمانی می توانید به یک نفر با دستور Hcu/ دستبند بزنید که او در زندان است و می خواهد از سلول خارج شود یا مجرم حق تسلیم ندارد و باید کشته شود و با دستور handsup/ تسلیم شما می شود ابتدا به او دستبند بزنید و بعد او را بکشید. (مجازات: FW) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: مدرک شکایت شماره یک : https://uupload.ir/view/gta_sa_2022-10-11_05-26-31-163_d0n3.mp4/ مدرک شمایت شماره دو : https://uupload.ir/view/gta_sa_2022-10-11_05-28-18-736_a9rf.mp4/ ویرایش شده October 11, 2022 توسط SaeedAlpha نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در October 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2022 سلام و عرض ادب شکایت شما (HCU/) تایید شد. شکایت (MFrisk/) رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeLDaR ارسال شده در October 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2022 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و خسته نباشید خدمت لیدر خوش { بو }و خوش رفتار فکشن FBI بنده سه تا شکایت دارم. اول اینکه استفاده شخصی از وسیله فکشن FBI که خودش مجازات جدا داره {شما حق استفاده شخصی از وسایل نقلیه دسته ویژه را ندارید. (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) دوم. لاین مخالف رفتن بازم خودش ی مجازات جداگانه داره {شما نباید به هیچ وجه قوانین رانندگی را نقض کنید یا برای مثال جهت مخالف خیابان رانندگی کنید (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) سوم. سرعت غیر مجاز بی دلیل با وسیله فکشن { شما همیشه باید هنگام استفاده از وسایل نقلیهی اقلیت سرعت مجاز خود را حفظ کنید (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) • شاهد ها: { هرجا که بوی الله باشد همون جا بوی شاهد هست } این روزا به دنبال بوی معرفت باش نه بوی عطر • مدرک/عکس یا فیلم: شکایت اولشکایت سومشکایت سوم شکایت دومشکایت دومشکایت اولشکایت اول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در October 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2022 با سلام و عرض ادب @DeLDaR افسر مورد نظر در اقلیت حضور ندارد. رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در October 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ببینید من روی یک ساختمونی بودم که خیلی بلنده و پیاده هم هستم.در شرایطی که اگر بپرم پایین میمیرم. و میشه non rp بنابراین نمیتونم بپرم. این دوستمون میاد به من ام فریسک و بعدش وانتد میده.که در حقیقت وانتدش اشتباه بوده و باید یک عدد فکشن وارن بگیره • شاهد ها: هیچکی • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/gta_sa_2022-10-19_16-43-09-935_9kz9.mp4/ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در October 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2022 سلام و عرض ادب @Mohammadhadi در حال برسی... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
50CENT ارسال شده در October 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام ایشون با Shamal که وسیله نقلیه شخصی حساب میشه به من /mt دادن و علاوه بر اون من حتی اگه میومدم پایین نمیتونستم g کنم چون تو Shamal فقط میشه f کرد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
50CENT ارسال شده در October 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2022 در 5 ساعت قبل، sil1370 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام ایشون با Shamal که وسیله نقلیه شخصی حساب میشه به من /mt دادن و علاوه بر اون من حتی اگه میومدم پایین نمیتونستم g کنم چون تو Shamal فقط میشه f کرد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در October 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2022 با سلام و عرض ادب @Mohammadhadiشکایت ما رد شد. کار افسر صحیح بوده. @sil1370در حال برسی... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
50CENT ارسال شده در October 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2022 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام موقع کارجک از /mfrisk سواستفاده کرده مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده October 22, 2022 توسط sil1370 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در October 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2022 @sil1370 شکایت اول شما از افسر Thesolo طبق در خواست خودتان رد شد! شکایت دوم شما درحال برسی میباشد لطفا صبور باشید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
50CENT ارسال شده در October 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2022 در در ۱۴۰۱/۷/۳۰ در 19:11، sil1370 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام موقع کارجک از /mfrisk سواستفاده کرده مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در October 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2022 با سلام و عرض ادب @sil1370 شکایت ما رد شد. طبق پاسخ خودتان پس گرفته شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در November 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام من بالای این سقفه بودم این آقا میاد از پایین MFrisk میده بعد من یجا وامیستم میاد وانتد میده. الان من چیکار کنم اون بالا؟ اگه بپرم پایین که NON RP میشه اگر هم وایسم وانتد میده. خب این درصورتی هست که ایشون باید با یک هواپیما یا mavrick یا چیز دیگه ای بیاد و MFrisk بده و منو بگرده. چون من به محض شنیدن Mfrisk یک جا ایستادم! در کل اینکه ایشون به من بی دلیل وانتد داده و باید فکشن وارن بگیره • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: در 7 دقیقه قبل، Mohammadhadi گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام من بالای این سقفه بودم این آقا میاد از پایین MFrisk میده بعد من یجا وامیستم میاد وانتد میده. الان من چیکار کنم اون بالا؟ اگه بپرم پایین که NON RP میشه اگر هم وایسم وانتد میده. خب این درصورتی هست که ایشون باید با یک هواپیما یا mavrick یا چیز دیگه ای بیاد و MFrisk بده و منو بگرده. چون من به محض شنیدن Mfrisk یک جا ایستادم! در کل اینکه ایشون به من بی دلیل وانتد داده و باید فکشن وارن بگیره • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: شکایتمو پس میگیرم داشمون لوتی و مشتی هست و همچنین دارای مرامپ و معرفت لاتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anita ارسال شده در November 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2022 (ویرایش شده) با سلام در 3 ساعت قبل، Mohammadhadi گفته است: شکایتمو پس میگیرم @Mohammadhadi شکایت شما به درخواست خودتان رد شد. موفق باشید. ویرایش شده November 9, 2022 توسط Anita نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در November 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام خدمت شما, بازیکن در فاصله های کم از دستور /Mz استفاده میکنه و در عکس مشخص هست و در کمتر از 10 ثانیه بعد از MZ سوم وانتد رو میده در حالی که من در حال دور شدن بودم. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: و نقل قول ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anita ارسال شده در November 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2022 @Proofessor با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما درحال برسی است...... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در November 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2022 در در ۱۴۰۱/۸/۲۱ در 22:46، Anita گفته است: @Proofessor با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما درحال برسی است...... پس میگیرم. نقل قول ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Row ارسال شده در November 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام خدمت لیدر دسته ویژه FBI این دوست عزیزمون به سرشون زد بنده رو Frisk کنن ولی قبل اینکه Frisk کنن بنده رو /HCU زدن دلیلش رو نمیدونم و توی قوانین دسته ویژه هم چیزی راجع به HCU قبل Frisk نیومده ! امیدوارم پیگیری شه. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: *پیوست 1 *پیوست 2 1 2 1 نقل قول ▂▃▄▅▆▇█▓▒░SᴀɪɴTs Fᴀᴍɪʟʏ░▒▓█▇▆▅▄▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.