VisuaL ارسال شده در November 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Нет ничего лучше первой любви لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lamine ارسال شده در November 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:در شب لامپ خاموش • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدیر ارسال شد نقل قول هرچه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در November 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2021 @kingkorush @Arda شکایت شما تایید شد. افسر مربوطه مجازات شد. نقل قول ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در November 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همینطور که در عکس معلومه لایس متریال بنده و گان بنده ساسپند شده بود و ایشون در جریان بودن ولی اومدن بنده رو گشتن تا به بنده وانتد بدن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 4 نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در November 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2021 با سلام @DANGER14 شکایت شما رد شد. کار بازیکن مورد نظر صحیح بوده است. نقل قول ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM • شاهد ها: لازم نیست • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 با سلام@DeltaBoy شکایت شما رد شد. مدرک کافی نیست نقل قول ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در November 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM • شاهد ها: لازم نیست • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک بیشتر موجود هست نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 درود و سلامتی @DeltaBoy شکایت شما رد شد زیرا DM بر روی شما صورت نگرفته است. لطفا از شکایت های بی مورد جدا خودداری کنید. موفق و پیروز باشید 1 نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در November 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM • شاهد ها: لازم نیست • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در November 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2021 درود @DANGER14 شکایت شما رد شد، زیرا مدارک شما کافی نمیباشد. لطفا از شکایت های بی مورد جدا خودداری کنید. شاد باشید. نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmBerat ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سرعت غیر مجاز • شاهد ها: لازم نیست • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 درود @AmBerat شکایت شما رد شد. عملکرد افسر مربوطه مشکلی ندارد. نقل قول فقط در مواقعی میتوانید آژیر وسیله نقلیه خود را روشن کنید و قوانین رانندگی را نقض کنید که مشکلی جدی پیش آمده باشد و یا دنبال یک مضنون باشید لطفا از شکایت های بی مورد جدا خودداری کنید. شاد باشید. 1 نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SirMehdi ارسال شده در November 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: حق تسلیم داشتم اما کیل کردن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در November 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2021 درود و سلامتی خدمت شاکی گرامی: @SirMehdi شکایت شما رد شد. مدارک شما برای اثبات DM کفایت نمیکند. اگر مدارک بیشتری دارید دوباره درخواست خود را بیان کنید. شاد و پیروز باشید. نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shot ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون شروع به تیر اندازی به ماشین من کردن و ماشین من را اتیش داد • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در 6 ساعت قبل، Yousef گفته است: بار اول که شما روی مایک گفتید که خواهر خدا بیامرزتون فوت شده. بعدش من پرسیدم که مادرتون چی؟ ایشون در قید حیات هستند یا خیر. نقل قول تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در December 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2021 (ویرایش شده) درود و سلامتی خدمت شاکیان گرامی: @Yousef شکایت شما رد شد، فحاشی صورت نگرفته است. @Jmxx شکایت شما تایید شد، افسر خاطی طبق قانون مجازات خواهند شد. شاد و پیروز باشید ویرایش شده December 6, 2021 توسط Gibson نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LGBT ارسال شده در December 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ما رو موتور در حركتبوديم و من راننده موتور نبودم داشتم چت ميكردم با اينحال بمحض ديدن پيام ايشون چت رو بسته و پياده شدم ولي همانطور كه ميبينيد حتي 3 ثانيه طول نكشيده از اختار و وانت دادن ايشون . ايشون حتي از ماشين پياده نشدند كه من رو بگردند با اينكه من پياده شده بودم و بلافاصله وانتد دادند. آيا روند كاري شما ايطوره كه در 3 ثانيه وانتد ميديد با اينكه فرد توقف كرده ؟ • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LGBT ارسال شده در December 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: چرا به من اخطار ميئن وقتي كسي ديگه قبلا داده وا باعث سردرگمي من ميشن ؟؟ • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cutie ارسال شده در December 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام ، ایشون به بنده وانتد بی دلیل دادن! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LGBT ارسال شده در December 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2021 در 7 ساعت قبل، LGBT گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: چرا به من اخطار ميئن وقتي كسي ديگه قبلا داده وا باعث سردرگمي من ميشن ؟؟ • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: اين شكايت رو پس ميگيرم با عرض پوزش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در December 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2021 با سلام و درود، @LGBT شکایت اول شما در حال بررسی میباشد و شکایت دوم شما از بازیکن TheSoLo به درخواست خودتان رد خواهد شد. در 5 ساعت قبل، LGBT گفته است: اين شكايت رو پس ميگيرم با عرض پوزش @Cutie شکایت شما در حال بررسی میباشد، لطفا صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaBuLouS ارسال شده در December 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من در Boss event بودم و ایشون هم امد من گانمو tgun کردم و وانتد واسه ایشون رفت و ایشون هم وانتد داد • مدارک (فیلم یا عکس): نقل قول . . .???????? ?? ??? ???????? ??? ????? . . . گناه من خوبیام بود ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.