iLilPeep ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به بنده وانتد Ramming On Cop car بی دلیل دادن از ایشون تقاضای مدرک دارم. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 1 نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در April 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2021 @iAmiiiR با سلام خدمت شاکی محترم؛ عزیز بنا به درخواست خودتان شما ترک دعوی کردید. در هم اکنون، iAmiiiR گفته است: پس میگیرم با سپاس از سخاوت شما. ______________________________________________________ @CrystalMaiden با سلام خدمت شاکی محترم؛ عزیز شکایت شما قبول و افسره خاطی یک اخطار اقلیت دریافت کردند. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید • توضیحات: FBI به خاطره ماشین منو W داد چت بخون فقط • شاهد ها: خدااااااااااا • مدرک/عکس یا فیلم نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clinkz ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: sleep در حالت duty • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده April 6, 2021 توسط Ghostbuster نقل قول We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaGhi ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Sleep/ کردن در حالت duty • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://8pic.ir/uploads/AG-SA-0841.jpg نقل قول حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clinkz ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 در 15 ساعت قبل، Ghostbuster گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: sleep در حالت duty • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم حتی به غلط 1 نقل قول We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaGhi ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 در 4 ساعت قبل، Nigga گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Sleep/ کردن در حالت duty • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://8pic.ir/uploads/AG-SA-0841.jpg پس میگیرم 1 نقل قول حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در April 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2021 @bnyamin با سلام خدمت شاکی محترم؛ عزیز، شکایت شما در حال بررسی میباشد.... ___________________________________________________ @Nigga با سلام خدمت شاکی محترم؛ عزیز بنا به درخواست خودتان شما ترک دعوی کردید. در 6 ساعت قبل، Nigga گفته است: پس میگیرم با سپاس از سخاوت شما. __________________________________________________ @Ghostbuster با سلام خدمت شاکی محترم؛ عزیز بنا به درخواست خودتان شما ترک دعوی کردید. در 6 ساعت قبل، Ghostbuster گفته است: پس میگیرم حتی به غلط با سپاس از سخاوت شما. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱۷ در 08:25، bnyamin گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید • توضیحات: FBI به خاطره ماشین منو W داد چت بخون فقط • شاهد ها: خدااااااااااا • مدرک/عکس یا فیلم پس میگیرم نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در April 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7, 2021 با سلام مجدد خدمت شاکی محترم؛ عزیز بنا به درخواست خودتان شما ترک دعوی کردید. در 12 ساعت قبل، bnyamin گفته است: پس میگیرم با سپاس از سخاوت شما. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScreaM ارسال شده در April 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: جلوی HQ دسته متوسط بودم که وانتد داد, درخواست مدارک ignoring cop • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Every Thing is Black in My World لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در April 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2021 @FaTeH با سلام خدمت شاکی محترم، عزیز، شکایت شما تایید و افسره مربوطه یک اخطار اقلیت دریافت کردند. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kangar ارسال شده در April 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من وسط خیابان فریز شده بودم و رپورت داده بودم تا ادمین بیاد و درست کنه . ایشون اومد گفت که وسط خیابان نایستید . منم هی میگفتم که فریزم نمیتونم تکون بخورم ولی اصلا به حرف من گوش نمیداد و من رو وانتد 3 کرد . بعدش گفت که تسلیم شوید و همراه ما بیایید بازم بهش گفتم فریزم نمیتونم تکوم بخورم و با اینکه Ario دید ادمین اومده تا من رو از فریز در بیاره من رو 5 وانتد کرد و بعدش کیل داد . خواهشا رسیدگی کنید . • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BisCuitPeDaR ارسال شده در April 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به چه دلیل من دسته متوسط رو /frisk کردند. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در April 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2021 @Kangar با سلام خدمت شاکی محترم، عزیز شکایت شما رد شد. عملکرد افسر مربوطه صحیح بوده. ____________________________________________ @BisCuitPeDaR با سلام خدمت شاکی محترم، عزیز شکایت شما رد شد. عملکرد افسر مربوطه صحیح بوده. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Partisan ارسال شده در April 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام , ایشون تو مکان Paintball وسط خیابون Spike Strips انداخته رفته , 2 خودرو و 1 موتور اقلیت دسته متوسط چرخاشون پنچر شده , همه ناراضی بودن. • شاهد ها: موجود در Screen shot • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در April 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2021 @Partisan با سلام خدمت شاکی محترم، عزیز؛ شکایت شما تایید و اخطار های لازمه به افسر مربوطه داده شد. 1 نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeGa ارسال شده در April 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Ramming on Cop Car الکی از جولوش رد مشدم Wa/ داد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: در 4 ساعت قبل، iDeaTH گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Ramming on Cop Car الکی از جولوش رد مشدم Wa/ داد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم. نقل قول زندگی مِثلِ تاس میمونه اِمروز حکم میکنی فردا اِلتماس. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در April 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2021 (ویرایش شده) @iDeaTH با سلام خدمت شاکی محترم؛ عزیز بنا به درخواست خودتان شما ترک دعوی کردید. در 6 ساعت قبل، iDeaTH گفته است: پس میگیرم. با سپاس از سخاوت شما. ویرایش شده April 12, 2021 توسط Alireza . نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yasuo ارسال شده در April 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اقا این اومد با دو تا گارد هردوشون به من مس دادن که تسلیم شم بعد اون امینه گفت 1 2 3 و من رو وانتد کیل بی دلیل کرد خب به من چه ایشون اکتیویتی نزدن لطفا رسیدگی کنید • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ╰☆☆ ??gℍт ωαℓķέ?Ŝ ☆☆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در April 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2021 @devil144655 با سلام خدمت شاکی محترم؛ عزیز، شکایت شما رد شد، 1)عملکرد افسر مربوطه صحیح بوده. 2)Timestamp/ شما خاموش بوده. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AgenT ارسال شده در April 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بدون وانتد ام کیلم میده !!!! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/files/rsht_ag-sa-0008.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در April 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2021 @AgenT با سلام خدمت شاکی محترم، شکایت شما رد شد؛ مدارک شما کافی نیست. پ.ن: اگر مدارک بیشتری دارید در تاپیکی دیگر گزارش دهید. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKian ارسال شده در April 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دلیل و مدرک؟ • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در April 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2021 @Kian81 با سلام خدمت شاکی محترم، شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی از سوی افسر مربوطه کار ایشان صحیح بوده. نقل قول در صورت شکایت بی مورد و الکی مجازات خواهید شد. (بین 5 تا 30 روز بن) نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.