legionkiller ارسال شده در July 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2017 [amir.a2] شکایت شما پذیرفته شد ممبر مورد نظر اخطار گرفت [M.R].Milad شکایت شما پذیرفته شد ممبر مورد نظر اخطار گرفت [iran]molhed شکایت شما در حال بررسی میباشد لطفا صبور باشید kurd شکایت شما پذیرفته شد ممبر مورد نظر اخطار گرفت kurd شکایت شما رد شد ممبر مورد نظر درست رفتار کرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JeRjiS ارسال شده در July 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: باس لام و خسته نباشید خدمت لیدر محترم این اقا به بنده 3 بار اخظار دادن شو لاینسس بده بنده حواسم به چت نبود و شو نکردم ایوشن 4 وانتد دادن دلیل وانتدشون هم هست - نگهداری Materials بدون مجوز (Keeping materials without license) (فقط برای FBI) جالب اینجا من لیسانسم شو ندادم از کجا فهمیدن من لاینسس مت ندارم؟ و 4 وانتد دادن این دلیل اول شکایتم بنده لاینسس مت هم دارم ولی چون شو ندادم به خاظر بی توجی به کاپ2 وانتد باید میدادن جالب اینجاس وقتی بشون گفتم سریع 1 اخظار داد گفت جی کن داشتم صحبت میکردم که 2 وانتد داد و اقای گامبول کیل دادن خواستار بیگیری سریعتر هستم و در اس اس ها به زمان نگاه کنید و ببینید که من لاینسس داشتم فقط به خاظر بی توجی باید میداد و 2 وانتد بعدی ایشون 1 اخظار بود طبق قوانین باید 3 اخظار با فاصلع 3 ثانیه میدادن که ندادن با تشکر • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم نقل قول ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم خاص نیستیم چون عقده نداریم بالا نیستیم چون پرچم نیستیم فقط یه آدمیم, چیزی که خیلیا نیستن ... تا اومدین گرگا رام کنیم سگا شاخ شدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
queen13 ارسال شده در July 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2017 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: کمک به رابر • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8299499034/avc_FBI.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SharkSky ارسال شده در July 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2017 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: خوب.بسم الله الرحمان الرحیم . از کجا شروع کنیم؟ از کدوم خلاف؟ ایشون خلافی نیست که نکرده باشند. 1. ms به رانر 2. وانت به رانر 3. تماس با مجرم و درخواست وایسادن 4. وانت کیل کاپ به رانر 5. بازم بگم ؟ 6. ایشون دیگه همین جرم ها بستشونه برای اخراج شدن البته باگ هم میزدن که در بخش اعضا فرستاده شده. • مدرک/عکس یا فیلم: http://uplod.ir/efvnkmlil5ji/ss.zip.htm نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiirHosein ارسال شده در July 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام ایشون به من 3 تا وانتد نگهداری اسلحه دادن.اما من اسلحه ای نداشتم و ازش دلیل خواستم گفت زرنگی میری تو خونه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Everybody is like Moon They have a darkness part that never show to anybody لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
legionkiller ارسال شده در July 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2017 sertegh شکایت شما پذیرفته شد و ممبر مورد نظر اخراج شد hossein1241379 شکایت شما پذیرفته شد و ممبر مورد نظر اخراج شد [THC][A]Li[T]R شکایت شما پذیرفته شد و ممبر مورد نظر اخراج شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Naisha ارسال شده در July 4, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون الکی به من وانتد دادن • شاهد ها:Mr_MaMad • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GoldBerG ارسال شده در July 4, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 1-وانتد دادن بی دلیل 2-طبق قوانین Attack cop مستقیم Kill داره, ایشون به فردی که حق تسلیم نداره ms/ میدن لطفا رسیدگی شود با تشکر. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
legionkiller ارسال شده در July 6, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2017 naisha شکایت شما در حال بررسی میباشد Goldberg شکایت شما پذیرفته شد و ممبر مورد نظر اخطار دریافت کرد karkas ممبر مورد نظر اخراج شده و دیگر عضو این اقلیت نیست teeworld 007 شکایت شما در حال بررسی میباشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mparsa23 ارسال شده در July 6, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما:[ • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بعد ار اینکه من throw guns مردم اومده فریسک میکنه بعد وانتد keeping weapon داد به من چه ریطی داره که اشون هواسش نبوده نوشته D/frisk 64 • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mparsa23 ارسال شده در July 6, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2017 من شکایت اولمو پس می گیرم چون اشتباه بود ولی درخواست دارم مدرک بدن که من زدمشون که منو کیل دادن من 3 تا w داشتم که میشود 17 دقیقه ولی ایشون الکی منو کشتن شد 50 دقیقه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
legionkiller ارسال شده در July 8, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2017 teeworld_007 شکایت شما رد شد دلیل : کار ممبر مورد نظر صحیح بوده naisha ممبر مورد نظر اخراج شد gtabazak شکایت شما در حال بررسی میباشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mparsa23 ارسال شده در July 9, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون اومده به من زنگ میزنه در حالی که wanted داشتم که تو قانون پلیس گفته که نباید به مجرم زنگ زد بعد گفتم باشه که ببینم کجا میره دیدم رفت پیش دوستش که پلیس بود بعد دوستش به من گفت gtabazak taslim shavid • شاهد ها: -- • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sinashadow ارسال شده در July 11, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2017 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: طبق قوانین اگر قبل از اخطار من /throwguns کنم وانتدی نمی گیرم ایشون بدون این که من گان داشته باشم اومده وانتد میده تو مدرک کاملا مشخصه • شاهد ها: -- • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
legionkiller ارسال شده در July 11, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2017 gtabazak شکایت شما پذیرفته شد و ممبر مورد نظر اخطار گرفت gtabazak شکایت شما پذیرفته شد و ممبر مورد نظر اخطار لفظی گرفت S.shadow.fight.F شکایت شما رد شد دلیل : کار ممبر مورد نظر صحیح بوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در July 12, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: http: [//agsa.arsacia.ir /players/bars/__KinG__.png[/img] • توضیحات:ایشون وانتد c-7را کشتند و اگر شما میگین مدرک بدم که c-7 بودم یا c-6 ایشون خودشون کتملا اشتباه کرده. اگر میگین c-7بودم چرا منو کشت نه وانتدی داد نه هیچی چرا کشت. اگر میگین c-6بودم پس چرا ایشون /MSداد. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Qadir ارسال شده در July 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2017 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تا جایی که من یادمه، Frisk کردن دسته متوسط (دسته متوسط) ممنوعه؛ ایشون با خیال راحت به من m/ دادن و منو فریسک کردن! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: عکس | فیلم ویرایش شده July 13, 2017 توسط Qadir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoWsi ارسال شده در July 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون اصلا به من هیچ اخطاری نداده وانتد داده امید وارم دلیل محکمی داشته باشه واسه این کارش • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم:http://s9.picofile.com/file/8300486384/bandicam_2017_07_13_02_28_48_627.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
leoam ارسال شده در July 15, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد 6 بودم و باینکه ایشون فدرال هستند و گارد های ملی داخل بازی بود منو کیل دادن بهشون گفتم که اینکارو نکنن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8300600076/gta_sa_2017_07_15_15_21_26_736.avi.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoWsi ارسال شده در July 15, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: و بله همونطور که میبینید ایشون منو فریسک کردن و من نه گان داشتم نه دراگ و بعد وانتد بی دلیل دادن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s9.picofile.com/file/8300597950/bandicam_2017_07_15_15_07_10_128.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
legionkiller ارسال شده در July 15, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2017 albert شکایت شما در حال بررسی میباشد qadir شکایت شما رد شد دلیل : کار ممبر مورد نظر صحیح بوده Noooshabe شکایت شما رد شد دلیل : کار ممبر مورد نظر صحیح بوده leom شکایت شما رد شد دلیل : کار ممبر مورد نظر صحیح بوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanleo ارسال شده در July 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بدون دلیل 3 تا وانتد بهم دادن دلیل نوشتن att cop ولی من اصلا اینجور کاری نکردم و بعد از وانتد دادن من رو کشتن بدون هیچ اختاری .اگر من att cop کردم پس چرا آرمور و هیل ایشون پر هست ؟تقاضای رسیدگی دارم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در July 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: به چه دلیل و به چه قانون فدرال به کار پی دی رسیدگی میکنن؟ -- استفاده از نیترو اول تیکت داره بعد تیک لایسنس ولی این مستقیم تیک کرده و به ایشون کلا مربوط نیست اگه قوانین رو بلد نیست از فکشن بیرون برود. • شاهد ها: DeaTRowKing - DeaTRowOld - Moheb - Clever - Alireza_Shadow • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در July 18, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: به چه دلیل و به چه قانون فدرال به کار پی دی رسیدگی میکنن؟ توهین کردن و سو استفاده از مقام • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ali123 ارسال شده در July 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به من وانتد کار جکر دادن میخوام ببینم اگه ماشین پلیس ایشون دذدیده باشم باید وانتد سایت این کاپ کار میدادن ولی ایشون کارجکر دادن نمیدونم وانتد چی دادن لطفا مدرک بدن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.