Ho3eiNMz ارسال شده در May 28, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما : • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و درود فراوان خدمت لیدر محترم فدرال عرض شود خدمت شما که این آقای مهرداد که ادیتور تصاویر هستن و مدارک فیک میسازن وسط خیابان با LSPD وایسادن و اینکار برای یک افسر F.B.I غیر قانونی و طبق قوانین، رعایت نکردن قوانین رانندگی برای اعضای کاپ 1 عدد FW ناقابل و 20K جریمه به همراه دارد در ضمن در تصویر مشخصه که داره غیر مستقیم توهین میکنه مگه ذکر نشده براشون که، یک افسر باید دارای عفت کلام و همچنین الگو برای دیگران باشد!! درخواست رسیدگی به این موضوع رااز طرف شخص لیدر فدرال دارم.با آرزوی موفقیت برای شما..بدرود • شاهد ها: مهتی • مدرک/عکس یا فیلم: تــــوهــیــن+ وایسادن وسط خیابون: وایسادن وسط خیابون: وایسادن وسط خیابون: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScuRe ارسال شده در May 28, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2017 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما (https://agsa.arsacia.ir/account/mystats): • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده از این دو نفر شکایت دارم به دون این که به من هیچ warn بدن در صورتی که من حق تسلیم شدن داشتم و runner نبودم این دو نفر به من شلیک می کنن و منو می کشن از اینا گذشته بازی کن __king__ وقتی من تو ماشین هستم منو frisk می کنه و وقتی از ماشین امدم پایین به من wanted می ده که SS ندارم الان و تازه وقتی ایشون frisk کردن که من wanted داشتم • شاهد ها: yones_evil • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده May 28, 2017 توسط pooryakozemi نقل قول You don't know me there is no relationWhy you pray for someone that you knew its not real #NO_God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mrmilaad ارسال شده در May 29, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما (https://agsa.arsacia.ir/account/mystats): • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:ایشون بنده رو جلوی gun shop فریسک میکنن • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:http://uupload.ir/files/10kr_1232131.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamadTIGGER ارسال شده در May 29, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما (https://agsa.arsacia.ir/account/mystats): • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون درحالت وانتد بنده رو frisk کردن • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم:http://s9.picofile.com/file/8296269876/sa_mp_033.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در May 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما (https://agsa.arsacia.ir/account/mystats): • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اقا سوالی که دارم اینه که ایا این اقا اجازه داره توی خونه خودم به خودم وانتد بده؟ یه اکانت دیگه Sleep بوده وانتد داشته من اومدم توی خونه خودم دارم راه میرم این اقا وانتد میده، آیا حق داره؟ درضمن به غلط املایی توی SU/ دقت کنید! (crime partnr) این اقا با این سطح اطلاعاتشون از Department چطوری عضویشتون مورد تایید قرار گرفته؟ 2تا درخواست دارم، اول این که دوباره از این اقا تست گرفته بشه دوم این که جواب مارو بدید ما بدونیم اگه پلیس بیاد توی خونمون بگه از خونت برو بیرون ما باید بگیم چشم؟ از لیدر محترم تقاضا پاسخ دارم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم : 1 نقل قول Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireBorn ارسال شده در May 31, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2017 Dead_ambrose7 شکایت شما رد شد. دلیل: مدارک ارائه شده توسط ممبر درست است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ali123 ارسال شده در May 31, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما (https://agsa.arsacia.ir/account/mystats): • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به بنده وانتد 3 داده که من به ایشون حمله کردم لطفا مدرکی بدید که من به شما حمله کردم با تشکر • شاهد ها: ________ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireBorn ارسال شده در May 31, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2017 Waziring شکایت شما رد شد. دلیل: مدارک ارائه شده توسط ممبر درست است. اما پاسخ سوال شما: وقتی کسی وانتد داشته باشد و در خانه باشد، ممبر حق دارد به داخل خانه بیاید(حتی خانه خود شخص) و به دیگران اخطار دهد که به بیرون بروند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireBorn ارسال شده در May 31, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2017 emanoel شکایت شما رد شد. دلیل: از تاریخ شکایت شما گذشته است و همچنین شما در حال حاضر عضو پلیس هستید و حق شکایت از اعضای پلیس را در فروم ندارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireBorn ارسال شده در May 31, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2017 (ویرایش شده) mr.mohammad شکایت شما رد شد. دلیل: ممبر فرصت کافی برای عملکرد درست را نداشته است. pooryakozemi شکایت شما رد شد. دلیل: مدارک ارائه شده توسط ممبر صحیح است. ویرایش شده May 31, 2017 توسط FireBorn نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireBorn ارسال شده در May 31, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2017 H_Loolo این شکایت بسته شد. دلیل: شاکی، شکایت خود را پس گرفته است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireBorn ارسال شده در June 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2017 Mr.milad این شکایت بسته شد. دلیل: شاکی، شکایت خود را پس گرفته است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WilDinG ارسال شده در June 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اشیون بدون هیچ دلیل و اخطاری من را کشتن و فقط یک فدرال به نام .warlord. به من اخطار دادن و اجازه سوار شدن به من ندادن و من را کشتن • شاهد ها: .warlord • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinjmm ارسال شده در June 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام من وانتد لول 3 داشتن اسلحه داشتم و این اقا منو کیل دادن ! به چه حقی؟ مگه وانتد 3 داشتن اسلحه باید کیل شه؟ • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
jak ارسال شده در June 4, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام این بازیکن بدون آنکه اخطاری بدهد 4 وانتد به من داد لطفا رسیدگی کنید • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireBorn ارسال شده در June 6, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2017 Fandak شکایت شما رد شد. مدارک ارائه شده توسط ممبر درست است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireBorn ارسال شده در June 7, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2017 wilding شکایت شما پذیرفته شد. ممبر اخطار دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireBorn ارسال شده در June 8, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2017 jak شکایت شما رد شد. دلیل: کار ممبر مورد نظر صحیح است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RocKStaR ارسال شده در June 10, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: mandi.mi.i با اسلحه منو میزد منم دفاع کردم از خودم بعد .warlord. وانتد حمله به شهروند به من داد و در صورتی که mandi.mi.i منو کشته • شاهد ها: ... • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
skyboy ارسال شده در June 10, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده اسلحه نداشتم بهشونم گفتم چون مدیک هستم به جز اونت جای دیگه بر نمیدارم چون fw داره ولی ایشون با سو استفاده از مقامشون وانتد دادن اسکرین شات هم معلوم هست من از ایشون درخواست دارم تا مدرکشون رو نشون بدن که من اسلحه دارم اگه نداشتم چرا وانتد الکی دادن از frisk کردن بنده مدرک ارایه بدن که من اسلحه دارم تو چت هم گفتن که اسکرین دارم لطفا اگه دارین ارایه بدین از اینکه من اسلحه دارم منتظرم. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shayankerman ارسال شده در June 11, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون در صورتی که اصلا من (wanted) نداشتم به من اختار میدن اقا این چه وضعشه یه عینک بخر از لیدر درخواست میشه که رسیدگی کنند با تشکر. • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: http://s6.uplod.ir/i/00884/nqdzgijcsyo8.jpg SHAYANKERMAN <3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladMonster ارسال شده در June 12, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون اخطار سوم رو ندادن و بجای دادن وانتد منو کشتن • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8297594292/sa_mp_023.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moein ارسال شده در June 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2017 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام اولا میخوام بدونم وانتد داده شده به من برای چی بوده و مدرکی بدن که من دی ام کردم دوما - کشتن شهروند عادی (DM) وانتد ۴ داره که ایشون وانتد ۵ میده لیدر محترم من دو شکایت دارم در یک پست امیدوارم به درستی رسیدگی شه و این عدالت برقرار شه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده June 14, 2017 توسط moein نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
legionkiller ارسال شده در June 15, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2017 naaarii شکایت شما رد شد دلیل : کار ممبر مورد نظر صحیح بوده . [skyboy] شکایت شما رد شد دلیل : کار ممبر مورد نظر صحیح بوده. shayankerman شکایت شما قبول شد. ممبر مورد نظر av دریافت کرد. MiladMonster شکایت شما رد شد دلیل: ممبر مورد نظر از اقلیت خارج شده . moein.divone: شکایت شما قبول شد ممبر مورد نظر اخطار دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirS ارسال شده در June 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من نمی دونم این چیه باب شده که هرکی G نکرد باید کشته بشه. پولش بیشتره؟ کیفش بیشتره؟ تقاضا میشه فرد مجازات بشه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/files/e8n_sa-mp-010.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.