179 ارسال شده در September 4 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4 نظر خود را بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 4 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4 2 ساعت قبل، 179 گفته است: نظر خود را بگید چیه مد شده هر کی میاد فروم میپرسه فلان یا پسار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jaden ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 صد در صد bullet نقل قول (Call Out My Name) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EIyas ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 با عرض سلام و درود! بنده میخوام براتون ثابت کنم که کدوم ماشین بهتره. ببینید از لحاظ سرعت ماشین Infernus: 221 و Bullet:204 در این بخش باید بگم که ماشین Infernus بهتره! از لحاظ قیمت 500 ,687,Infernus: 4 Bullet: 4,181,250 در این بخش باید بگیم که infernus خیلی بیشتر معامله میشه تا Bullet و چون قیمتش بالاتره، باعث میشه کمی ماشین بهتری به نظر برسه! پس در این بخش هم ماشین infernus از لحاظ پول بیمه ماشین Bullet کمتره پس در این بخش ماشین Bullet! از لحاظ قدرت بدنه ماشین infernus خیلی ضعیفه پس در این بخش Bullet! از لحاظ صدای موتور Bullet که عادیه ولی Infernus مثل صدای Lamborghini هست که این مورد بستگی به علاقه خود شخص داره، به نظر خودم Infernus بهتره! از لحاظ ظاهری هم که باز هم بستگی به علاقه ی خود شخص داره، از نظر خودم Infernus بهتره! از لحاظ شتاب ماشین هردو خوبن ولی کمی Bullet بهتره اما چون سرعت Infernus بیشتره میتونه تو Race ماشین Infernus برنده بشه! از لحاظ فرمان پذیری در سرعت کم Bullet بهتره ولی سرعت بالا قطعا infernus! از لحاظ دریفت کشی ماشین Bullet عملکرد خوبی نداشت ولی Infernus نسبت به Bullet بهتر بود! سوخت بنزین هر دو ماشین بالاست ولی infernus خیلی بالاتره! حالا بنده از نظر خودم Infernus بهتره، نظر شما چیه دوستان؟ نقل قول :MY ACCOUNT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShadowKnight ارسال شده در September 6 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6 خوب همین اول بگم bulet دلیل ۱ : الان اینفرنوس خیلی زیاده و دست هرکسی یه اینفرنوس هست ولی Bulet هم از نظر ظاهری و قیمت عالیه و صدای موتورش خیلییی گاده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 Infernus بهتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teivel ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 اینفرنوس نقل قول جاشون تو قفسه سینمه ، رفاقت دینمه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sina8899 ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 infernus نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 Inf نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exile ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 اگر سرعت زیادی میخوای Infernus ولی مقاومت کمی داره با یه تصادف با خدا ملاقات میکنی از نظر من Bullet هم از نظر سرعت هم مقاومت بهتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Realest ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 Infernus نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در September 13 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13 Mountain bike 4 نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در September 13 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13 Infernus نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elite ارسال شده در September 13 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13 Bullet نقل قول ι wanт тo ѕleep ғor ever [میخام برای همیشه بخوابم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در September 13 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13 15 ساعت قبل، Mehrdad گفته است: Mountain bike BMX نقل قول First Friends :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tech ارسال شده در September 14 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14 بنظر من Bullet بهتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hella ارسال شده در September 25 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25 قطعا Ford GT-40 در ۱۴۰۳/۶/۱۵ در 16:28، DivineWarrior گفته است: با عرض سلام و درود! بنده میخوام براتون ثابت کنم که کدوم ماشین بهتره. ببینید از لحاظ سرعت ماشین Infernus: 221 و Bullet:204 در این بخش باید بگم که ماشین Infernus بهتره! از لحاظ قیمت 500 ,687,Infernus: 4 Bullet: 4,181,250 در این بخش باید بگیم که infernus خیلی بیشتر معامله میشه تا Bullet و چون قیمتش بالاتره، باعث میشه کمی ماشین بهتری به نظر برسه! پس در این بخش هم ماشین infernus از لحاظ پول بیمه ماشین Bullet کمتره پس در این بخش ماشین Bullet! از لحاظ قدرت بدنه ماشین infernus خیلی ضعیفه پس در این بخش Bullet! از لحاظ صدای موتور Bullet که عادیه ولی Infernus مثل صدای Lamborghini هست که این مورد بستگی به علاقه خود شخص داره، به نظر خودم Infernus بهتره! از لحاظ ظاهری هم که باز هم بستگی به علاقه ی خود شخص داره، از نظر خودم Infernus بهتره! از لحاظ شتاب ماشین هردو خوبن ولی کمی Bullet بهتره اما چون سرعت Infernus بیشتره میتونه تو Race ماشین Infernus برنده بشه! از لحاظ فرمان پذیری در سرعت کم Bullet بهتره ولی سرعت بالا قطعا infernus! از لحاظ دریفت کشی ماشین Bullet عملکرد خوبی نداشت ولی Infernus نسبت به Bullet بهتر بود! سوخت بنزین هر دو ماشین بالاست ولی infernus خیلی بالاتره! حالا بنده از نظر خودم Infernus بهتره، نظر شما چیه دوستان؟ یه دنیا تعصب معذرت نقل قول The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.