shazadeh ارسال شده در September 4 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4 ... آرامشی بساز از جنس تنهایی ... : me:) keisandibaj نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 4 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4 2 ساعت قبل، Keisan گفته است: ... آرامشی بساز از جنس تنهایی ... : me:) keisandibaj درود. 1-اینجا مطالب طنز هست، بهتر بود در گفتگوی آزاد ارسال میکردی. 2-اهل کجایی؟ 3-یه جوری چشمت بازه انگار داری یه چیزی دید میزنی مریـــــــــض نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
shazadeh ارسال شده در September 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 4 8 دقیقه قبل، ijoker گفته است: درود. 1-اینجا مطالب طنز هست، بهتر بود در گفتگوی آزاد ارسال میکردی. 2-اهل کجایی؟ 3-یه جوری چشمت بازه انگار داری یه چیزی دید میزنی مریـــــــــض اهل تهرانم و هر چیزی که دوست داشته و علاقه داشته باشمو دید میزنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 4 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4 2 ساعت قبل، Keisan گفته است: اهل تهرانم و هر چیزی که دوست داشته و علاقه داشته باشمو دید میزنم به نام خدا منم محمدرضا گلزار هستم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در September 4 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4 از نیم رخ چقد شبیهه حسین رحمتیه مناطق محرومی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EIyas ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 (ویرایش شده) داداش انقدر عمیق نگاه میکردی، مطلبت دارک شد ویرایش شده September 5 توسط DivineWarrior اشتباه جزئی نقل قول :MY ACCOUNT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TONI ارسال شده در September 6 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6 مشتی چقدر طنز بود از خنده مردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 پشم هایم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinisteR ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 موقعیت:داری عکس میبینی و عاطفه رو میبینی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roney ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 سلام منم مهران مدیری هستم 2 نقل قول [ Migiri ] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در September 11 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11 صفا باشه نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در September 11 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11 در ۱۴۰۳/۶/۱۵ در 01:14، ijoker گفته است: به نام خدا منم محمدرضا گلزار هستم دروغ نگو تو جوکری من زضا گلزار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VioletHeart ارسال شده در September 11 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11 36 دقیقه قبل، Hack گفته است: دروغ نگو تو جوکری من زضا گلزار چه دروقی زدی تو حتمد اهنگی من جیسون ام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در September 12 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12 منم جیسون استکانم نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 در ۱۴۰۳/۶/۲۱ در 21:58، Hack گفته است: دروغ نگو تو جوکری من زضا گلزار ای وای دروغ من لو رفت در ۱۴۰۳/۶/۲۱ در 22:35، Teror گفته است: چه دروقی زدی تو حتمد اهنگی من جیسون ام کاملا صحیحه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teivel ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 عجیبه نقل قول جاشون تو قفسه سینمه ، رفاقت دینمه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wirtz ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 خیلی عجیبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HashashiN ارسال شده در September 18 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 در ۱۴۰۳/۶/۱۵ در 01:14، ijoker گفته است: به نام خدا منم محمدرضا گلزار هستم ی دهن بخون واسمون خوشتیپ نقل قول دلم خوش بودش به GTA پول هکی بزرگ شدم فهمیدم باید پول دارم تکی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 18 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 10 ساعت قبل، HashashiN گفته است: ی دهن بخون واسمون خوشتیپ برو ببینم بچه خوشگل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در September 18 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 عجیبه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NickeL ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 در ۱۴۰۳/۶/۱۴ در 20:17، Deter گفته است: ... آرامشی بساز از جنس تنهایی ... : me:) keisandibaj عه ممد اونجا رو نگا؟؟ کو؟ همش گوشتهه... 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yysin ارسال شده در September 19 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19 در ۱۴۰۳/۶/۱۴ در 21:17، Deter گفته است: ... آرامشی بساز از جنس تنهایی ... : me:) keisandibaj عه سهرابه رفیق هاشم چطوری هاشم کجاس خخ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 چقدر قشنگی. بپا دخترا چشمت نزنن نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در November 1 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1 نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingMT ارسال شده در November 1 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.