Aggresive ارسال شده در July 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2018 Phone Selfi - توضیح کامل باگ: وقتی توی سلفی گرفتن /Turn off کنیم همونجا فریز میشیم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم) لازم نیست - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم) داخل سلفی /turn off کنیم MakeC4 - توضیح کامل باگ: هنگامی که در materials deliver از دستوره MakeC4 استفاده میکنیم گاهی اوقات بدون دلیل ساخت ان کنسل میشود - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم) لازم نیست - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم)هنگامی که در materials deliver از دستوره MakeC4 استفاده میکنیم گاهی اوقات بدون دلیل ساخت ان کنسل میشود Phone selfi - توضیح کامل باگ: هنگامی که در سلفی باشیم و باتری موبایل تمام شود این اتفاق می افتد - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم) این این این و این - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم) هنگام سلفی باتری تموم بشه دوباره Phone selfi - توضیح کامل باگ: وقتی نزدیک بیز یا خونه در حال سلفی گرفتن باشی و /Enter کنی باگ میشوی - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم) این - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم)وقتی نزدیک بیز یا خونه در حال سلفی گرفتن باشی و /Enter کنی باگ میشوی SMS - توضیح کامل باگ: به خودمون میتونیم SMS بدیم ( نمیدونم این باگه یا خودتون گزاشتید باشه ) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم) لازم نیست - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم)به خودمون میتونیم SMS بدیم GYM- Biliard - توضیح کامل باگ: توی این 2 مکان از دستور هایی مثل /time که انیم دارند استفاده کنی کار رو خراب میکنه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم) - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم)توی این 2 مکان از دستور هایی مثل /time که انیم دارند استفاده کنی کار رو خراب میکنه Crew - توضیح کامل باگ: وقتی راب تموم میشه یا کریو از بین میره هنوز اعضای کریو رو میشه توی مپ دید - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم) لازم نیست - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم)وقتی راب تموم میشه یا کریو از بین میره هنوز اعضای کریو رو میشه توی مپ دید Crew-Phone - توضیح کامل باگ: وقتی کریو روشن هست و از دستوره /turn استفاده کنی TextDraw های کریو و موبایل با همدیگه قاطی میشن - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم) لازم نیست - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم)وقتی کریو روشن هست و از دستوره /turn استفاده کنی TextDraw های کریو و موبایل با همدیگه قاطی میشن CarLock - توضیح کامل باگ: این باگ خیلی کم پیش میاد و برای خودم هم 2بار پیش اومده، گاهی اوقات از بانک یا هر جایی میام بیرون (/Exit) در های ماشینا برام بازن (سوار میشم توی Textdraw ها مینویسه Locked) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم) متاسفانه ندارم - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم) برای پیدا کردن این باگ ها اکانت های زحمات زیادی کشیده اند *اگه باگی بوده که قبلا گفته شده و من دوباره گفتم معذرت میخوام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 1, 2018 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2018 با سلام و وقت بخیر. با تشکر بابت اینکه وقت گذاشتید و این باگ ها را پیدا و گزارش دادید. - 1 و 3: باگ برطرف شد. - 2: آن مشکل به دلیل Lag می باشد که متأسفانه بدون دسترسی به Client-sided script فشار خیلی زیادی به سرور خواهد آمد تا آن مشکل را دقیق رفع کنیم... - 4: باگ برطرف شد. - 5: باگ نیست، در زندگی واقعی تست شده و ممکن می باشد. - 6: باگ برطرف شد. - 7: همچین اتفاقی برای ما نمیافتد، لطفاً بهمون بگید چگونه باگ را Reproduce کنیم. - 8: باگ برطرف شد. - 9: آن مشکل از لگ می باشد و در SA-MP امکان فیکس کردن آن نیست. لطفاً مشخص کنید که چه مقدار از جوایز را به کدام اکانت بدیم. مقدار کل جوایز: 160 عدد Respect Points و 200 عدد Gold. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aggresive ارسال شده در August 1, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2018 (ویرایش شده) سلام ممنون، بصورت مساوی تقسیم کنید ویرایش شده August 1, 2018 توسط void لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aggresive ارسال شده در August 2, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2018 (ویرایش شده) **پست بالا خراب شد که تقاضا دارم پاک بشه در هم اکنون، Ali گفته است: لطفاً مشخص کنید که چه مقدار از جوایز را به کدام اکانت بدیم. مقدار کل جوایز: 160 عدد Respect Points و 200 عدد Gold. دست نگه دارید گفتم این چندتا باگ رو هم بگیرید جوایزم بیشترش کنم یکم SF tuning - توضیح کامل باگ وقتی داخل sf tuning میریم انتن گوشی پر میشود - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم) ندارم - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم) Tunings - توضیح کامل باگ این باگ بعضی وقتا پیش میاد: از Tuning که میام بیرون و phone روشنه Textdraw های لاک و ... میاد روی گوشی - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم) - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم) Rob - توضیح کامل باگ : امروز با جمعی از دوستان داشتیم راب میزدیم من گانر بودم توی بانک کمین کرده بودیم که یهو بدون دلیل 6تا وانتد گرفتم و از کریو افتادم بیرون پ.ن: من نه باف زده بودم نه کسی روی من باف زده بود و هیچکسی رو با اسلحه نزدم یا کسی هم به من تیر اندازی نکرد البته یه چیزی که هست نمیدونم مربوط باشه یا خیر : بعد اینکه وانتد گرفتم رفتم با اکانت مولتیم که اسلیپ بود بازی کنم دیدم دیسکانکت شده همون لحظه ای که وانتد گرفته بودم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم) این - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم) Phone Lable - توضیح کامل باگ : والا اسمه اینو نمیدونم چی بزارم ولی مثله اینکه Textdraw idها با همدیگه قاطی شدن به درصد باطری موبایل توجه کنین - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم) - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم) ویرایش شده August 2, 2018 توسط void لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aggresive ارسال شده در August 2, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2018 معذرت بخاطر اسپم کردن یک باگ دیگر هم اینکه وقتی داخل خونه sleep باشی و به هر دلیلی از Rent خارج بشی مثلا /Unrentroom دیگه نمیتونی از حالت Sleep بیای بیرون و باید ریلاگ بدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 5, 2018 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2018 1 و 2: باگ برطرف شد. 3: مطمئنید که افراد داخل Crew خود را نکشتید؟ یا از مود یا چیت خاصی استفاده نمی کنید که بازی شما را بهم بزند؟ (یک باگی در این باره پیدا کردیم که رفع کردیم، حالا اگر دوباره این باگ گزارش شد می دونیم که فیکس نشده ولی چون دقیق نگفتید چگونه این باگ را Reproduce کنیم به شما جایزه ای تعلق نمی گیرد) 4: چگونه این باگ را Reproduce کنیم؟ همچین چیزی غیر ممکن هست با توجه به چک کردن دوباره اسکریپت! 5: قبلاً Report شده بود. با تشکر فراوان از شما بابت گزارش باگ. مقدار کل جوایز: 200 عدد Respect Points و 300 عدد Gold. طبق گفته شما بین آن دو اکانت تقسیم شد. لطفاً پس از ریستارت سرور ببینید مشکلات برطرف شده یا خیر. ممنون. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aggresive ارسال شده در August 5, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2018 -3 بله مطمئن هستم، کار به خون و خونریزی نکشید همه کمین کرده بودیم و تازه راب شروع شده بودو خبری از پلیس نبود! -4 والا این باگ خیلی اتفاقی بعضی وقتا پیش میاد یه بار هم یادمه اون progress barعه باتری بجاش یک متن سبز اومده بود (متنشو یادم نیست چی بود) هر چند ثانیه درست میشد و بعد از چند ثانیه دوباره همون متن میومد دقیق یادم نیست داشتم چیکار میکردم که این اتفاق افتاد ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 8, 2018 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2018 4: لطفاً سعی کنید که راهی برای Reproduce کردن پیدا کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 27, 2018 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2018 با توجه به پاسخ ندادن، تاپیک بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده