khamenei ارسال شده در September 4 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4 سلام دوستان؛ من یه مشکلی دارم هرچی پلی میدم یا sleep میرم Resbect یا سعت بازی کرده حساب نمیکنه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 4 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4 7 ساعت قبل، Keisan گفته است: سلام دوستان؛ من یه مشکلی دارم هرچی پلی میدم یا sleep میرم Resbect یا سعت بازی کرده حساب نمیکنه! Respect* ساعت* نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EIyas ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 مشکل کوچکم نیست، واسه خودش مشکل بزرگیه نقل قول :MY ACCOUNT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Quff ارسال شده در September 6 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6 در ۱۴۰۳/۶/۱۴ در 15:28، Keisan گفته است: سلام دوستان؛ من یه مشکلی دارم هرچی پلی میدم یا sleep میرم Resbect یا سعت بازی کرده حساب نمیکنه! اسلیپ تایم پلی حساب نمیشه ولی Recpect بهت میده نقل قول میمِ مُلتفت خالکوبی شده روی دست تقدیر... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnPrice ارسال شده در September 6 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6 22 ساعت قبل، DivineWarrior گفته است: مشکل کوچکم نیست، واسه خودش مشکل بزرگیه Moafeghetam Brow نقل قول My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TONI ارسال شده در September 6 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6 23 ساعت قبل، DivineWarrior گفته است: مشکل کوچکم نیست، واسه خودش مشکل بزرگیه مهمه که از کدوم دیدگاه نگاه کنی قضیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در September 6 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6 در ۱۴۰۳/۶/۱۴ در 15:28، Keisan گفته است: سلام دوستان؛ من یه مشکلی دارم هرچی پلی میدم یا sleep میرم Resbect یا سعت بازی کرده حساب نمیکنه! تایم پلی ماهانه حساب نمیشه ولی ساعات بازی کرده ات میفته. در ضمن اسلیپ باشی رسپکت هم میده که نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSmarTy ارسال شده در September 6 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6 در ۱۴۰۳/۶/۱۴ در 15:28، Keisan گفته است: سلام دوستان؛ من یه مشکلی دارم هرچی پلی میدم یا sleep میرم Resbect یا سعت بازی کرده حساب نمیکنه! یه سوال کلاس چندمی؟ نقل قول The KillerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoSSaKeN ارسال شده در September 7 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7 وقتی درس فارسی و انگلیسی رو تک ماده میکنی نقل قول نه تو آنی که همانی | نه من انم، که تو دانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 عجیبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 در ۱۴۰۳/۶/۱۴ در 16:28، Deter گفته است: سلام دوستان؛ من یه مشکلی دارم هرچی پلی میدم یا sleep میرم Resbect یا سعت بازی کرده حساب نمیکنه! رسبکت نمیده چون باید رسپکت بده سعت بازی کرده نمیده چون باید ساعت بازی کرده بده با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 درس میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
varalos ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 اینکه داخل مطالب طنز گفتی جالبش کرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mastery ارسال شده در September 12 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12 شما یه مشکل بزرگتر داری ، زبان فارسی نقل قول Maybe you would be a better person if only your father was more careful in choosing his wife لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.