ijoker ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 ۱ ساعت قبل، Exit گفته است: سوالات در حال بررسی و گلچین شدن هستن! اگر هنوز سوالی دارید و مطرح نکردید هرچه زودتر اقدام کنید! توجه داشته باشید در این تاپیک پاسخ سوالات قرار نیست داده بشه علی جان در برنامه امشب پاسخ سوالات (گلچین شده) رو در حضور شما عزیزان خواهند داد. امشب ساعت 21:00 در سالن اجتماعات [Locations < Other < LS Auditorium/] منتظر حضور گرم شما عزیزان هستیم. اگه امکانش هست یه نفر برنامه رو ضبط کنه و در فروم قرار بده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkbarGta ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 (ویرایش شده) 11 ساعت قبل، ijoker گفته است: اگه امکانش هست یه نفر برنامه رو ضبط کنه و در فروم قرار بده. علی دمت گرم بابت اینکه اومدی و وقت گذاشتی ، محصولاتتون هم کاش سریع تر بیاد بخریم ازتون لیوان و لباس . من بیشتر حرف هایی که زده شده رو رکورد کردم قرار میدم اینجا خواستید بگذارید تو آپارات یا جاهای دیگه مشکلی نداره دوست دارم مشتی هستی. حتما با گوشی ببینید که کیفیت بهتری داشته باشید. Arsacia with Ali (Video) Arsacia with Ali (Sound) ویرایش شده September 5 توسط AkbarGta نقل قول غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 2 دقیقه قبل، AkbarGta گفته است: علی دمت گرم بابت اینکه اومدی و وقت گذاشتی ، محصولاتتون هم کاش سریع تر بیاد بخریم ازتون لیوان و لباس . من بیشتر حرف هایی که زده شده رو رکورد کردم قرار میدم اینجا خواستید بگذارید تو آپارات یا جاهای دیگه مشکلی نداره دوست دارم مشتی هستی. حتما با گوشی ببینید که کیفیت بهتری داشته باشید. Arsacia with Ali (Video) Arsacia with Ali (Sound) دمت گرم مشتی خیلی خیلی زحمت کشیدی ممنونم گل پسر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkbarGta ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 1 دقیقه قبل، ijoker گفته است: دمت گرم مشتی خیلی خیلی زحمت کشیدی ممنونم گل پسر خواهش میکنم فقط نسخه Sound همین الان اوکیه شد. نقل قول غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jaden ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 5 دقیقه قبل، AkbarGta گفته است: علی دمت گرم بابت اینکه اومدی و وقت گذاشتی ، محصولاتتون هم کاش سریع تر بیاد بخریم ازتون لیوان و لباس . من بیشتر حرف هایی که زده شده رو رکورد کردم قرار میدم اینجا خواستید بگذارید تو آپارات یا جاهای دیگه مشکلی نداره دوست دارم مشتی هستی. حتما با گوشی ببینید که کیفیت بهتری داشته باشید. Arsacia with Ali (Video) Arsacia with Ali (Sound) دمت گرم مشتی نقل قول (Call Out My Name) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkbarGta ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 6 دقیقه قبل، AkbarGta گفته است: علی دمت گرم بابت اینکه اومدی و وقت گذاشتی ، محصولاتتون هم کاش سریع تر بیاد بخریم ازتون لیوان و لباس . من بیشتر حرف هایی که زده شده رو رکورد کردم قرار میدم اینجا خواستید بگذارید تو آپارات یا جاهای دیگه مشکلی نداره دوست دارم مشتی هستی. حتما با گوشی ببینید که کیفیت بهتری داشته باشید. Arsacia with Ali (Video) Arsacia with Ali (Sound) لطفا برای نسخه ی Sound اینجا را بزنید خواهش می کنم عزیزم. نقل قول غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 8 دقیقه قبل، AkbarGta گفته است: لطفا برای نسخه ی Sound اینجا را بزنید خواهش می کنم عزیزم. متوجه نشدم چی شد عزیزم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkbarGta ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 17 دقیقه قبل، AkbarGta گفته است: علی دمت گرم بابت اینکه اومدی و وقت گذاشتی ، محصولاتتون هم کاش سریع تر بیاد بخریم ازتون لیوان و لباس . من بیشتر حرف هایی که زده شده رو رکورد کردم قرار میدم اینجا خواستید بگذارید تو آپارات یا جاهای دیگه مشکلی نداره دوست دارم مشتی هستی. حتما با گوشی ببینید که کیفیت بهتری داشته باشید. Arsacia with Ali (Video) Arsacia with Ali (Sound) منظورم اینکه روی این بزنید نه ریپله ی بقیه از خود من که فرستادم بزنید چون فایل رو من ویرایش کردم لینک Sound رو گذاشتم جا Video بعد شما سریع ریپله ی زدید فایل Video دانلود میشه براتون. امیدوارم که فهمیده باشید. نقل قول غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 5 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5 2 دقیقه قبل، AkbarGta گفته است: منظورم اینکه روی این بزنید نه ریپله ی بقیه از خود من که فرستادم بزنید چون فایل رو من ویرایش کردم لینک Sound رو گذاشتم جا Video بعد شما سریع ریپله ی زدید فایل Video دانلود میشه براتون. امیدوارم که فهمیده باشید. دیگه نیاز به این همه دنگ و فنگ نبود باز هم دمت گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlacarD ارسال شده در September 6 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6 سلام چرا شاتگان تو پینت بال نیس؟ بای 1 نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در November 1 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1 نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iTopraK ارسال شده در November 6 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 سلام علی چند سال دارد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.