PatrioT ارسال شده در September 1 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fader ارسال شده در September 2 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2 ایده کار قوی و خوبه ولی رنگ استفاده شده در خط های بالایی ( دو تا شیش ) کم رنگ و محوه و در خطوط هفت و نه قابلیت تمرکز روی متن رو از آدم میگیره و آدرس ویکی در عکس پس زمینه قاتی و قابل مشاهده نیست .... در کل به عنوان یک پستر که اشخاص به راحتی از روش رد میشن قابلیت جذب مخاطب برای ادامه خوندن رو ندارد .... با کمی تیره تر کردن پس زمینه و تغییر رنگ ادرس ویکی و کمی روشن تر کردن ادرس و لوگوی آرساکیا میتونه بهتر باشه متن کاملا نظر شخصی بنده است و کار و تلاش شما کاملا قابل تقدیر موفق باشید. نقل قول -------------------------------------- Evil_Fader ==> (Click) صرفا جهت یادگیری -------------------------------------- انگار نفرین کردهاند ... این خاک را اجداد ما ... -------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در September 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 2 16 دقیقه قبل، Fader گفته است: ایده کار قوی و خوبه ولی رنگ استفاده شده در خط های بالایی ( دو تا شیش ) کم رنگ و محوه و در خطوط هفت و نه قابلیت تمرکز روی متن رو از آدم میگیره و آدرس ویکی در عکس پس زمینه قاتی و قابل مشاهده نیست .... در کل به عنوان یک پستر که اشخاص به راحتی از روش رد میشن قابلیت جذب مخاطب برای ادامه خوندن رو ندارد .... با کمی تیره تر کردن پس زمینه و تغییر رنگ ادرس ویکی و کمی روشن تر کردن ادرس و لوگوی آرساکیا میتونه بهتر باشه متن کاملا نظر شخصی بنده است و کار و تلاش شما کاملا قابل تقدیر موفق باشید. ممنون از نظر شما خودم هم متوجه این نکات شدم، دفعات بعدی سعی میکنم بهتر درست کنم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در September 4 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4 در ۱۴۰۳/۶/۱۱ در 11:10، Nasib گفته است: درود جایه پیشرفت خیلی خیلی داره به حرفای دوستمون گوش کن چیزایه بدی نگفته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Realest ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 در ۱۴۰۳/۶/۱۱ در 11:10، Nasib گفته است: خوندنش تمرکز ۱۰۰٪ و چشمانی همچون عقاب میخاد با این فونت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rescuer ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 در ۱۴۰۳/۶/۱۱ در 11:10، Nasib گفته است: با پاورپوینت درستش کردی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShadowKnight ارسال شده در October 6 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6 عالیه ولی فونش بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammeadReza ارسال شده در October 17 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17 احساس میکنم با پاورپوینت درست کردی. درسته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.