Fatality ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 (ویرایش شده) سلام من خیلی وقت پیش یک rob رفتم و از شانس من هم دوستم این رو ازش فیلمبرداری کرده بود ، باگی که میخوام گزارش کنم خیلی مواقع پیش میاد. لینک : http://s8.picofile.com/file/8329843618/Bank_Robbery_new_Bugs.rar.html به محدوده رمز توجه کنید ، 500000؟! این باگ اول باگ دوم هم مال دستور /putdrill هست که توی اون حالت فریز شدم من ( nick : amin202 ) باگ سوم مربوط به لیزر هاست که متاسفانه فیلمی ازش ندارم ( وقتی قفل در اول باز میشه هرچی اسپری میزنی هیچ تاثیری نداره ، وقتی هم از توی محیطی که باید لیزر باشه رد میشیم الارم به صدا در نمیاد ! لطفا بررسی شه @Ali ممنون ویرایش شده July 28, 2018 توسط aMin202 .I have nothing to say لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در July 28, 2018 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 سلام. محدوده رمز کاملاً درست هست و همیشه یا 100,000 یا 300,000 و یا 500,000 به شما خواهد داد. در اولین فیلم دوست شما Daenerys در دزدی Fail شده و 6 عدد Wanted گرفته، اینکه چطوری Fail شده باید برای دیگران زده باشه، احتمال میدم از باف Pestilence استفاده کرده باشه روی یکی از هم Crew ای ها و پس از مدتی اون رو کشته باشه که باعث میشه از Rob بیفته بیرون. کسی که دیگه جزء ای از Rob نیست Spray اش تأثیر نداره! در صورتی که قبلش آلارم خورده باشه دیگه لیزر دوباره آلارم نمیزنه. در کل به توضیحات بیشتری نیاز داریم تا این باگ را بتوانیم دوباره انجامش دهیم چون الان هرچند بار هرکاری که انجام میدم نمی تونم خودم این باگارو تجربه کنم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reyzor ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 درود از اونجایی که این اتفاق یکبار هم برای من افتاد (البته نه به شکله بالا اما بی دلیل وانتد گرفتم) گفتم شاید تاپیکه زیر بتونه کمکی کنه !It's not over until I say the Game is over لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fatality ارسال شده در July 29, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2018 (ویرایش شده) لازم هست که درمورد اسپری بگم کاملا در ابتدای rob بودیم و نه از طرف رانر ها خبری از cop بهمون رسیده بود و نه الارم به صدا در اومده بود ویرایش شده July 29, 2018 توسط aMin202 .I have nothing to say لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 1, 2018 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2018 در در 7/29/2018 در 03:09، Ariyaa گفته است: درود از اونجایی که این اتفاق یکبار هم برای من افتاد (البته نه به شکله بالا اما بی دلیل وانتد گرفتم) گفتم شاید تاپیکه زیر بتونه کمکی کنه حتی المقدور یک تاپیک جدید با توضیحات کامل در فروم گزارش باگ ارسال کنید. در در 7/29/2018 در 09:24، aMin202 گفته است: لازم هست که درمورد اسپری بگم کاملا در ابتدای rob بودیم و نه از طرف رانر ها خبری از cop بهمون رسیده بود و نه الارم به صدا در اومده بود چگونه Daenerys وانتد گرفت؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fatality ارسال شده در August 1, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2018 نمیدونم.... . بهتره خودش این رو بگه .I have nothing to say لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daenerys ارسال شده در August 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2018 در 21 دقیقه قبل، Ali گفته است: چگونه Daenerys وانتد گرفت؟ با سلام من قبلا در این پست توضیحات این فیلم رو نوشته بودم. نه متنی، نه اخطاری برای خود من یا سایر اعضای crew در مورد fail شدن من نوشته نشده بود همچنین مطمئن هستم با buff یا چیز دیگه ای کسی از اعضای crew رو نکشتم که اگه اینطور بود متن you failed in the rob رو مینوشت ولی چنین چیزی دیده نشد. نقل قول ? Lady: Are you crying .Dante: It's only the rain .Lady: But the rain already stopped .Dante: Devils never cry ? Lady: I see. Maybe somewhere out there even a devil may cry when he loses a loved one. Don't you think ...Dante: Maybe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 1, 2018 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2018 در 21 دقیقه قبل، Daenerys گفته است: متن you failed in the rob رو مینوشت زمانی که شما Fail می شوید همچین پیغامی را نمی نویسد و دقیقاً به همون شکل در دزدی Fail می شوید. اما در بیشتر اوقات برای دیگر افراد Crew دلیل Fail شدن شما را می نویسد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daenerys ارسال شده در August 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2018 (ویرایش شده) در در 8/1/2018 در 10:47، Ali گفته است: زمانی که شما Fail می شوید همچین پیغامی را نمی نویسد و دقیقاً به همون شکل در دزدی Fail می شوید. اما در بیشتر اوقات برای دیگر افراد Crew دلیل Fail شدن شما را می نویسد. درسته همیشه برای بقیه اعضای crew دلیل fail شدن رو مینویسه ولی در این مورد برای هیچکس چیزی نوشته نشده بود، وقتی ازشون سوال کردم اصلا کسی متوجه خروج من از crew نشده بود! مورد بعدی اینکه fail شدن اعضای داخل بانک باید به یکی از سه دلایل ممکن مربوط باشه: dc شدن یا relog شدن بازیکن، کشته شدن بازیکن، کشتن یکی دیگر از اعضای crew توسط بازیکن. که خب طبق فیلم از ابتدای startrob تا زمان داده شدن wanted ها هیچکدوم از این موارد برای من اتفاق نیفتاد. ویرایش شده August 7, 2018 توسط Daenerys never mind ? Lady: Are you crying .Dante: It's only the rain .Lady: But the rain already stopped .Dante: Devils never cry ? Lady: I see. Maybe somewhere out there even a devil may cry when he loses a loved one. Don't you think ...Dante: Maybe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 8, 2018 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2018 احتمال میدیم که این باگ رفع شده باشد. لطفاً در صورتی که این باگ دوباره اتفاق افتاد خبر بدید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 27, 2018 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2018 دیگر باگ اتفاق نیوفتاد و فیکس شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده