MamadSaleh ارسال شده در August 28 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28 (ویرایش شده) دقت کردین هر کی باگ گزارش میده رد میشه به دلیل تکراری بودن در صورتی که ما جایی ندیدیمشون عجیب نیس؟ ویرایش شده August 28 توسط Hack عجیبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elite ارسال شده در August 28 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28 خندیدم:) نقل قول FelaN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در August 28 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28 ماتریکس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در August 28 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28 خدایی این واقعا حقه اگر این طوری نبود سه بار تا حالا بتا تستر شده بودم:/ نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در August 28 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28 31 دقیقه قبل، Integer گفته است: خدایی این واقعا حقه اگر این طوری نبود سه بار تا حالا بتا تستر شده بودم:/ دمت گرم بتا تستر نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaRsToN ارسال شده در August 28 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28 جالبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در August 29 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 29 4 ساعت قبل، MaRsToN گفته است: جالبه دارم فشار میخورم چیش جالبه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaRsToN ارسال شده در August 29 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29 6 ساعت قبل، Hack گفته است: دارم فشار میخورم چیش جالبه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TONI ارسال شده در August 29 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29 عجب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EIyas ارسال شده در August 30 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30 دقیقا فقطم خودشون دیدن نقل قول :MY ACCOUNT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daruosh ارسال شده در August 30 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30 بعد حاجی میای مبینی یه فرد رندوم لول ۱۶ که تا حالا ندیدیش بتا تستره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roney ارسال شده در August 31 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31 (ویرایش شده) جالبترش اینه که همشونم جعو رد میکنه گزارش تکراری توسط بتا تیم لیست شده هیچوقتم فیکس نمیشن ویرایش شده August 31 توسط Roney نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingMT ارسال شده در September 1 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1 باگ مپ چرا الان فیکس نمیشه میگن بعدن فیکس میشه بعد فیکس نمی کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
179 ارسال شده در September 2 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2 عجیبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaIeh ارسال شده در September 2 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2 حق مینوازی نقل قول Silence is the most powerful Scream لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Enter ارسال شده در September 2 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2 عالی مینوازی عباس آقا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopli ارسال شده در September 3 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3 خب بعدش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amil ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 شهر عجیبیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HashashiN ارسال شده در September 18 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18 در ۱۴۰۳/۶/۷ در 16:41، Hack گفته است: دقت کردین هر کی باگ گزارش میده رد میشه به دلیل تکراری بودن در صورتی که ما جایی ندیدیمشون عجیب نیس؟ واکنش اونی که بتا تستره نقل قول دلم خوش بودش به GTA پول هکی بزرگ شدم فهمیدم باید پول دارم تکی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.