Schizophrenia ارسال شده در August 16 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 نمیدونم چطور شروع کنم، مغزم سخت درگیره خاطرات شده، یادم نمیره روز هایی رو که با رفیقام تا ۵ صبح توی جزیره فیش میزدیم به امیده خریده یه ماشین خوب، یادم نمیره اون روز هایی رو که تنها دقدقم این بود که بتونم یه خونه خوب بخرم، روز هایی که زود گذشت ولی یاد هایشان در ذهنم ماند. با کلی امید و ارزو سیستم رو روشن میگردیم میومدیم با رفیقامون خوش میگذروندیم نمیدانم چرا... چرا انقدر زود گذشت، ساعت هایی که حتی با داشتن Sunrise خوشحال ترین فرد سرور بودم. خیلی وقته اون حس رو توی خودم ندیدم، نمیدانم شاید مرده و خاک شده و از اون وقت هیچکس بیدارش نکرده چونکه بهترین دوران زندگی خودم رو با دوستانی گذراندم که حتی نزدیک به ۴سال هست ازشون هیچ نشونه ای ندارم و در گوشه ذهنم حک شدن و تا روزی که بمیرم از ذهنم نمیرود. شاید اگر قدر اون ثانیه ها رو میدانستم حال بهتری داشتم، هروقت که میگذرد عاشق هروقت قبلی میشدم چون فکر میکردم در اون هروقت خوشحال تر بودم ولی... اگر میتوانستم چیزی رو هرروز به بازیکنان گوشزد کنم این بود که قدر تک تک ثانیه هارو بدونید که هروقت با هروقت فرقی نداره و این ذهنِ که هروقت رو قشنگ تر نشون میده .... 1 نقل قول بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در August 16 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 ۱ ساعت قبل، Schizophrenia گفته است: نمیدونم چطور شروع کنم، مغزم سخت درگیره خاطرات شده، یادم نمیره روز هایی رو که با رفیقام تا ۵ صبح توی جزیره فیش میزدیم به امیده خریده یه ماشین خوب، یادم نمیره اون روز هایی رو که تنها دقدقم این بود که بتونم یه خونه خوب بخرم، روز هایی که زود گذشت ولی یاد هایشان در ذهنم ماند. با کلی امید و ارزو سیستم رو روشن میگردیم میومدیم با رفیقامون خوش میگذروندیم نمیدانم چرا... چرا انقدر زود گذشت، ساعت هایی که حتی با داشتن Sunrise خوشحال ترین فرد سرور بودم. خیلی وقته اون حس رو توی خودم ندیدم، نمیدانم شاید مرده و خاک شده و از اون وقت هیچکس بیدارش نکرده چونکه بهترین دوران زندگی خودم رو با دوستانی گذراندم که حتی نزدیک به ۴سال هست ازشون هیچ نشونه ای ندارم و در گوشه ذهنم حک شدن و تا روزی که بمیرم از ذهنم نمیرود. شاید اگر قدر اون ثانیه ها رو میدانستم حال بهتری داشتم، هروقت که میگذرد عاشق هروقت قبلی میشدم چون فکر میکردم در اون هروقت خوشحال تر بودم ولی... اگر میتوانستم چیزی رو هرروز به بازیکنان گوشزد کنم این بود که قدر تک تک ثانیه هارو بدونید که هروقت با هروقت فرقی نداره و این ذهنِ که هروقت رو قشنگ تر نشون میده .... فوتبالو یادته؟ نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در August 16 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 یادش بخیر شرافت کاپ اصغر آقا بفرما Sara_maleki و.... نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در August 17 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 همه ما قطعا خاطراتی داریم که هیچ موقع فراموشن نمیشن یکی امسال یکی هم سال های قبل. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در August 17 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 هعب عمو محسن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bestie ارسال شده در August 17 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 ماشین sunrise همهیههههههه پلیر ها داشتن هیچکس نمی نداشته باشه نقل قول ❤CB1300❤Love You❤ (✷‿✷) ❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 19 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19 هعی روزگار بسوزد زندان نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در August 20 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20 در ۱۴۰۳/۵/۲۷ در 15:23، Saly گفته است: جواد خیابانی: ماشین sunrise همهیههههههه پلیر ها داشتن هیچکس نمی نداشته باشه چی میگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.