118 ارسال شده در August 14 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: https://uploadkon.ir/uploads/thumbs/6e6b14_24Please-report-this-on-forums-8-15-2024-1-38-56-AM.png - توضیحات کامل مشکل: درود خدمت شما دوست عزیز. من وقتی 1.3 ساعت پلی میدم crash میخوم و این ارور میده و هیچ جوره نمیتونم درستش کنم و باید کلاً pc restart کنم. لطفاً یک راه حلی به من بدید. بدرود. ویرایش شده August 14 توسط 118 - نقل قول لینک به دیدگاه
Slap ارسال شده در August 16 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 درود, هنگام مواجه شدن با این هشدار درجا بازی رو ببندید با دکمه OK و اگر کلا کار نمیکرد اون هم از دکمه های Ctrl + Shift + Esc استفاده کنید و Task Manager خود را باز کنید حالا اگر ویندوز شما 10 هست (که طبق اطلاعاتی که قرار دادید احتمال قوی 10 هست) به تب Details برید داخل این محیط به دنبال فایل gta_sa.exe بگردید و هر چی پردازش با این نام بود End task کنید وقتی مطمئن شدید که دیگر باز نیست این برنامه مجدد بازی رو از طریق لانچر لانچ کنید و رفع میشه 1 نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه
AFK ارسال شده در August 24 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24 در ۱۴۰۳/۵/۲۶ در 08:19، Slap گفته است: درود, هنگام مواجه شدن با این هشدار درجا بازی رو ببندید با دکمه OK و اگر کلا کار نمیکرد اون هم از دکمه های Ctrl + Shift + Esc استفاده کنید و Task Manager خود را باز کنید حالا اگر ویندوز شما 10 هست (که طبق اطلاعاتی که قرار دادید احتمال قوی 10 هست) به تب Details برید داخل این محیط به دنبال فایل gta_sa.exe بگردید و هر چی پردازش با این نام بود End task کنید وقتی مطمئن شدید که دیگر باز نیست این برنامه مجدد بازی رو از طریق لانچر لانچ کنید و رفع میشه عزیز بنده هم همین مشکل ایشون رو دارم وقتی زیاد پلی میدم اینجور میشه ولی وقتی task manager باز میکنم اصن نمیاد انگار میره پشت پنجره gtasa و هیجوره نمیتونم بیارمش اخرشم باید ریستارت کنم ویندوز منم ۱۰ عه نقل قول ⁸Angels playing disguised with devil's faces Officer لینک به دیدگاه
Slap ارسال شده در August 24 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24 13 ساعت قبل، AFK گفته است: عزیز بنده هم همین مشکل ایشون رو دارم وقتی زیاد پلی میدم اینجور میشه ولی وقتی task manager باز میکنم اصن نمیاد انگار میره پشت پنجره gtasa و هیجوره نمیتونم بیارمش اخرشم باید ریستارت کنم ویندوز منم ۱۰ عه مراحل را به طور دقیق نگاه کنید نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه
AFK ارسال شده در August 24 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24 27 دقیقه قبل، Slap گفته است: مراحل را به طور دقیق نگاه کنید عزیزم دقیق نگاه کردم و همین کارارو انجام دادم کلن وقتی اینجور میشه کل صفحه سیاه میشه تسک منیجر هم باز میکنم نمیاد انکار میره پشت همین سیاهه نقل قول ⁸Angels playing disguised with devil's faces Officer لینک به دیدگاه
Slap ارسال شده در August 25 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25 میتوانید از طریق Task Viewer با Win + TAB تسک منیجر را به دسکتاپ جدیدی انتقال دهید و از انجا مراحل را انجام بدید. نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه
AFK ارسال شده در August 25 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25 6 ساعت قبل، Slap گفته است: میتوانید از طریق Task Viewer با Win + TAB تسک منیجر را به دسکتاپ جدیدی انتقال دهید و از انجا مراحل را انجام بدید. انجام دادم شد دمت گرم 1 نقل قول ⁸Angels playing disguised with devil's faces Officer لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.