LocMax ارسال شده در August 9 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://uploadkon.ir/uploads/c22c09_24logs.rar - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: با سلام-چندین هفته است که درگیر این مشکل هستم و اصلا نتونستم ورود کنم - نسخه بازی رو از همین سایت و سمپ رو هم از اینجا دانلود کردم - انتی ویروس رو اف کردم - حتی ویندوز و درایور هامو اپدیت کردم - لطفا راه حل بدید که بتونم مشکل رو رفع کنم- ویرایش شده August 9 توسط LocMax نقل قول لینک به دیدگاه
Slap ارسال شده در August 11 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11 درود, چک کنید که تمام پارتیشن و درایو های سیستم شما در دسترس باشد (Bitlocker چک شود) نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه
LocMax ارسال شده در August 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 11 7 ساعت قبل، Slap گفته است: درود, چک کنید که تمام پارتیشن و درایو های سیستم شما در دسترس باشد (Bitlocker چک شود) bitlocker رو چک کردم برای همه درایو هام اف هست برای همشون خاموشه - همه درایو ها هم و پارتیشن ها همشون اوکیه مشکلی وجود نداره اگر میشه توضیح بدید چطوری باید کامل تر بررسی کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Neverlose ارسال شده در August 11 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11 آیا پارتیشنی دارید که در دسترس نباشد و نیازمند فرمت آن پارتیشن باشد؟ نقل قول خِشابِمون پُره، این یه تَصمیمِ کُشَندَست بالاسَرِتیم، بِدونِ دَلیلِ مُشَخَص ما هَمیشه موندِگاریم، شُما موَقَتی بُلَند نَشید! مُسَلَحیم، مُسَلَحیم. لینک به دیدگاه
Slap ارسال شده در August 12 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12 16 ساعت قبل، LocMax گفته است: اگر میشه توضیح بدید چطوری باید کامل تر بررسی کنم؟ داخل محیط سیستم عامل خود دکمه های Windows + R را همزمان فشار دهید داخل Run خود عبارت زیر را تایپ کنید: diskmgmt.msc میتونید از این طریق به تمام Volume ها و پارتیشن های سیستم خود دسترسی داشته باشید همچنین چک کنید که: 5 ساعت قبل، Neverlose گفته است: آیا پارتیشنی دارید که در دسترس نباشد و نیازمند فرمت آن پارتیشن باشد؟ نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه
LocMax ارسال شده در August 12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 12 9 ساعت قبل، Slap گفته است: داخل محیط سیستم عامل خود دکمه های Windows + R را همزمان فشار دهید داخل Run خود عبارت زیر را تایپ کنید: diskmgmt.msc میتونید از این طریق به تمام Volume ها و پارتیشن های سیستم خود دسترسی داشته باشید همچنین چک کنید که: 16 ساعت قبل، Neverlose گفته است: آیا پارتیشنی دارید که در دسترس نباشد و نیازمند فرمت آن پارتیشن باشد؟ پارتیشن ها و درایو هام فکر میکنم که سالم هستند و همه در دسترس هستند مشکلی ندارند اگر میشه این دو عکس رو بررسی کنید نقل قول لینک به دیدگاه
Slap ارسال شده در August 13 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13 8 ساعت قبل، LocMax گفته است: پارتیشن ها و درایو هام فکر میکنم که سالم هستند و همه در دسترس هستند مشکلی ندارند اگر میشه این دو عکس رو بررسی کنید اگر مقدور هست Google drive (H:) را از سیستم خارج کنید و مجددا امتحان کنید نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه
LocMax ارسال شده در August 13 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 13 بله درست شد خیلی خیلی ممنونم 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.