Metii ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی وارد سرور شدم بار اول کیک شدم گفتم اشکال نداره. بار دوم هم رفتم کیک شدم. بار سوم هم همینطور به دوستم زنگ زدم گفتم تو هم سرور کیکت میکنه اونم همینطور کیک میشد. نمیدونم شما هم همینطوری کیک میشید یا نه ولی حتما نظرتون رو بگید. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uploadkon.ir/uploads/624707_24Screenrecorder-2024-08-07-15-06-51-752.mp4 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): نیازی نیست فقط کافیه وارد سرور بشید و کیک میشید ویرایش شده August 7 توسط Metii لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TomarR ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 با سلام من من همین مشکل دارم چی کار کنم / انسان موجودیست که زیاد موجود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 سلام این مشکل بیشتر به علت اینترنت پیش میاد یا از اینترنت یک اپراتو خاص هست یا از اینترنت سرور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 درود. دقیقا واسه منم همین اتفاق افتاده و بعد از آپدیت اینجوری شده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در August 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 @blank ربطی نداره همه دارن از سرور کیک میشن 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 درود این مشکل برای خیلیا هست لطفا صبور باشید تا فیکس بشه. 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 عجیبه من این مشکل رو ندارم شاید از اپراتور اینترنتتون باشه Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در August 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 @AdmBoT عزیز این باگ فقط برای اندروید پلیر هاست و احتمالا فقط برای 90% پلیرا اتفاق افتاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Forces ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 سلام و درود. این مشکل واسه اینترنت ایرانسل هست به سرور مربوط نیست. 1 دقیقه قبل، Metii گفته است: @AdmBoT عزیز این باگ فقط برای اندروید پلیر هاست و احتمالا فقط برای 90% پلیرا اتفاق افتاده واسه اندروید نیست ماله اینترنت هست در گیر دنیای شدیم که... خودش دور خودش میچرخه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در August 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 (ویرایش شده) @Forces عزیز ربطی نداره شما فیلم رو ببینید اگه دقت کنید هیچ ربطی نداره اینترنت من خوبه فقط سرور کیک میده ویرایش شده August 7 توسط Metii لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Forces ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 عزیز من دارم میگم که واسه اینترنت ایرانسل هست منم میدونم اینترنت خوبه ولی خودت که میبینی پشتیبانی نمیکنه در گیر دنیای شدیم که... خودش دور خودش میچرخه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlueMoon ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 درور منم همین مشکل رو دارم آرامِشاَفسانَستمازادِهیدَردیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 (ویرایش شده) @Metii هنوز هم این مشکل رو دارید؟ دقت داشته باشید که مشکل مربوطه مختص اندروید نیست و بعضی روی کامپیوتر هم به این مشکل خوردند اگر هنوز این مورد وجود داره لطفا خبر بدید. ویرایش شده August 7 توسط Automat 1 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در August 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 @Forces میدونم چی میگی ولی فقط برای من نیست همه دارن کیک میشن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Forces ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 خوب فقط منو تو که ایرانسل نیستیم پس عادیه در گیر دنیای شدیم که... خودش دور خودش میچرخه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در August 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 @Automat سلام عزیز هنوز هم این مشکل هست اگه توی Civilian Spawn برید میتونید ببینید همه دارن کیک میشن 4 دقیقه قبل، BlueMoon گفته است: درور منم همین مشکل رو دارم آره عزیز از ساعت 12 امروز این باگ شد نمیدونم چرا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkbarGta ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 + همه در spawn کیک می شن موقعی که میان. غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در August 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 @AkbarGta 2 دقیقه قبل، AkbarGta گفته است: برای شما که pc پلیر هستید هم این اتفاق افتاده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlueMoon ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 با وایفای رفتم کیک نشد پس نتیجه میگیریم مشکل از ایرانسله. آرامِشاَفسانَستمازادِهیدَردیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 منم برخورد کردم فروم هم بعضی اوقات نمیاره ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در August 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 3 دقیقه قبل، BlueMoon گفته است: با وایفای رفتم کیک نشد پس نتیجه میگیریم مشکل از ایرانسله. خوبه که مشکلت حل شد اما 70% سرور ایرانسل هستن و کیک میشن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 بهترین کار اینه که با پشتبانی ایرانسل تماس بگیرید و این مشکل رو برای سایت agsa.arsacia.ir مطرح کنید برای اطمینان یکی از دوستان ایرانسلی کد ping agsa.arsacia.ir رو در cmd ویندوزش بزن و از نتیجه عکس بگیره و بفرسته Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در August 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 هم اکنون، AdmBoT گفته است: بهترین کار اینه که با پشتبانی ایرانسل تماس بگیرید و این مشکل رو برای سایت agsa.arsacia.ir مطرح کنید برای اطمینان یکی از دوستان ایرانسلی کد ping agsa.arsacia.ir رو در cmd ویندوزش بزن و از نتیجه عکس بگیره و بفرسته آره بخدا بچه ها سرور فیکسش کردن میتونید بیاید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sseiN ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 برای من پیش نیومده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShadowKnight ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 37 دقیقه قبل، BlueMoon گفته است: با وایفای رفتم کیک نشد پس نتیجه میگیریم مشکل از ایرانسله. من تایید می کنم این حرفو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده