SydSina ارسال شده در September 8 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8 من که دو ماه پیش دادن هنوز داره میگه میدم نقل قول my brother -------------------------------------------- my account ------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در September 8 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8 داداش در این موقع نباید اسم این طرف رفیق گزاشت شکایت کن که یه بن خوب بخوره 2 2 نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSmarTy ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 در ۱۴۰۳/۵/۱۱ در 22:14، Teror گفته است: ببین به هیچکی اعتماد نکون هیچکس من رفیقم تو اکانتش Lmaborghini 2x Hotring monster And camper داشت با 45ک گولد رفیق سمیمیش از اش دزدید چون تو گفتی باشه عزیزم نقل قول The KillerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingMT ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 من بدبخت به دوستم 200 دادم نمیده بعد به دوستای دیگه که 100 یا 300 میزنن میده الان رفته آن جی گفتم حقوق تو گرفتی خوب بده نداد اگه اسم خواستین بگین نگاه میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در September 11 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11 در ۱۴۰۳/۶/۲۰ در 12:04، amir111333 گفته است: من بدبخت به دوستم 200 دادم نمیده بعد به دوستای دیگه که 100 یا 300 میزنن میده الان رفته آن جی گفتم حقوق تو گرفتی خوب بده نداد اگه اسم خواستین بگین نگاه میکنم داداش از الان هر چیزی میخوای ردوبدل کنی یه رکورد (فیلم از صفحه) بگیر شکایت کن. 1 نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Realest ارسال شده در September 13 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13 در ۱۴۰۳/۵/۱۷ در 01:24، IGNOR گفته است: هب حداقل داخل بازی خیانت کردن ولی من که در زندگی من چند تا رفیق که داشتم با من خیانت کردن ولی خدا اینقدر من دوست داشت که هنوز زندم و شانس اوردم اگر شانس نیاوردم الان تو قبرم خوابیدم هی که این تاپیک که یاد افتادم که رفیقی داشتم اوه اوه قضیه جدی بوده پس . منم یه رفیق داشتم بهم خیانت کرد تو بازی زیرشو کشیدم بنده خدا بن شد دیگه سمت من نمیاد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hellboys ارسال شده در September 14 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14 واقعا پولی نی که درگیر شی، نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amil ارسال شده در September 14 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14 عیب نداره به جاش یاد میگیری دیگه به هرکسی نگی رفیق و اعتماد الکی نکنی از هر اتفاقی می توان درسی آموخت! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در September 14 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14 (ویرایش شده) اگه مدرکی چیزی داری شکایت کن ویرایش شده September 14 توسط CalaCe نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.