iWandy ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 در ۱۴۰۳/۵/۱۱ در 22:14، Saly گفته است: ببین به هیچکی اعتماد نکون هیچکس من رفیقم تو اکانتش Lmaborghini 2x Hotring monster And camper داشت با 45ک گولد رفیق سمیمیش از اش دزدید حالا جریان این بده خدا به کنار داداش یه تنه فارسیو عوض کردی نقل قول سر خم نمیکنم مدال بگیرم... ...I will not bow my head to get a medal *Federal Bureau of Investigation* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bestie ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 در ۱۴۰۳/۵/۱۲ در 17:38، SubZero گفته است: رفیق مثل برادر میمونه مگر اینکه بخواد این بازیارو در بیاره دوسته، رفیق نیست Nice نقل قول ❤CB1300❤Love You❤ (✷‿✷) ❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bestie ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 57 دقیقه قبل، iWandy گفته است: حالا جریان این بده خدا به کنار داداش یه تنه فارسیو عوض کردی نقل قول ❤CB1300❤Love You❤ (✷‿✷) ❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NickeL ارسال شده در August 6 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6 در ۱۴۰۳/۵/۱۱ در 22:14، Saly گفته است: ببین به هیچکی اعتماد نکون هیچکس من رفیقم تو اکانتش Lmaborghini 2x Hotring monster And camper داشت با 45ک گولد رفیق سمیمیش از اش دزدید صمیمی* نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNOR ارسال شده در August 6 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6 هب حداقل داخل بازی خیانت کردن ولی من که در زندگی من چند تا رفیق که داشتم با من خیانت کردن ولی خدا اینقدر من دوست داشت که هنوز زندم و شانس اوردم اگر شانس نیاوردم الان تو قبرم خوابیدم هی که این تاپیک که یاد افتادم که رفیقی داشتم نقل قول یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sdy ارسال شده در August 6 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6 به هیچکس اعتماد نکن حتی به نزدیک تمرین آدم زندگیت. در ۱۴۰۳/۵/۱۱ در 22:14، Saly گفته است: ببین به هیچکی اعتماد نکون هیچکس من رفیقم تو اکانتش Lmaborghini 2x Hotring monster And camper داشت با 45ک گولد رفیق سمیمیش از اش دزدید آها باشه حتما نقل قول بی خیال از هر خیال...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bestie ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 راسته میخوای برو از خودش بپورس Automotive 11 ساعت قبل، IGNOR گفته است: هب حداقل داخل بازی خیانت کردن ولی من که در زندگی من چند تا رفیق که داشتم با من خیانت کردن ولی خدا اینقدر من دوست داشت که هنوز زندم و شانس اوردم اگر شانس نیاوردم الان تو قبرم خوابیدم هی که این تاپیک که یاد افتادم که رفیقی داشتم چرا میخواستن بکوشنت؟ نقل قول ❤CB1300❤Love You❤ (✷‿✷) ❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNOR ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 ۱ ساعت قبل، Saly گفته است: راسته میخوای برو از خودش بپورس Automotive چرا میخواستن بکوشنت؟ اره با عرق خواستن من بکشن نقل قول یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bestie ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 عه چطوری تو نخوردی ظ؟ نقل قول ❤CB1300❤Love You❤ (✷‿✷) ❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNOR ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 خوردم حالم خراب شد 28 دقیقه قبل، Saly گفته است: عه چطوری تو نخوردی ظ؟ نقل قول یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scrooge ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 دردو نفرین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TONI ارسال شده در August 21 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21 من از عقرب ترسیدم همه از دوست همه از عقرب خوردند و من از دوست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheParsa ارسال شده در August 21 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21 درسته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در August 23 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23 ناراحت شدم نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNOR ارسال شده در August 23 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23 57 دقیقه قبل، Nigga گفته است: ناراحت شدم اره داش به قول خودم وقتی توفان شروع شد، میفهمی چند درخت ریشه دار کنارته. من الان من همه توفان برد نقل قول یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در August 23 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23 ۱ ساعت قبل، IGNOR گفته است: اره داش به قول خودم وقتی توفان شروع شد، میفهمی چند درخت ریشه دار کنارته. من الان من همه توفان برد بده 6 نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hella ارسال شده در August 24 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24 هن؟ نقل قول The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProGrammer ارسال شده در August 24 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24 در ۱۴۰۳/۵/۱۱ در 11:31، AdmBoT گفته است: شکایت کن خو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bestie ارسال شده در August 24 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24 بده 8 https://s32.picofile.com/d/8477834018/02a59308-5c08-4ed5-a728-a7060b6c7d52/new_hud.rar اشتباه شد ای پاک نمره نقل قول ❤CB1300❤Love You❤ (✷‿✷) ❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در August 24 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24 جالبیش اینجا عه هیچکی از قواعد فارسی پیروی نمیکنه یک چیزایی مینویسید فردوسی توی گور داره میلرزه نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در August 25 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25 در ۱۴۰۳/۵/۱۲ در 09:00، Fail گفته است: شماها رفیق درستی انتخاب نکردین.. اومدین اینجا دارین کلمهی "رفیق" رو خراب میکنین.. متاسفانه این بده، با هرکسی که میاد و میره نباید دوست شی و همه چیزتو بهش بگیو در میون بزاری ک، اگ درست انتخاب کنی، ۳۵ تا فرند لیستته، ۳۵ تا هم پر کردیم، همشونم دارن همه چیزه اکو ولی بر نمیدارن، باید دقت کرد تو انتخاب کسی ک همه چیزتو میدونع و باهاش از همه راحت تری نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sTrEETx ارسال شده در September 7 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7 نارحت شدم نقل قول My account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EIyas ارسال شده در September 7 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7 طنز نیست داداش برو شکایت بزن @AdmBoT میاد اوک میکنه برات نقل قول :MY ACCOUNT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daruosh ارسال شده در September 7 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7 اها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
popopo ارسال شده در September 8 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8 چی بگم والا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.